Durerea unei pierderi de sarcina (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush o sa ai si tu un bebe!Cred ca ar fii bine sa faci ecografia inainte sa ramai apoi progesteronul il poti face si daca ai ramas si in functie de rezultat iei sau nu tratament.deci poate te apuci chiar de luna asta!
In legatura cu cealalta poveste,am vazut ca iar se deschisese un subiect......dar pana la urma l-au inchis,macar atat!Deci cum s-ar zice ne-am racit gura degeaba.

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Alinushca se zice ca , cat de greu obtii un lucru cu atat mai mult il pretuiesti. Deci capul sus si nu dispera ca o sa vina si bebele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sf. Andrei si celor care au sarbatoriti in familie! Multa sanatate si numai impliniri!

myry 14+

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Deci am fost la eco, nu s-a vazut ce este,pentru ca e prea mic. In rest, toate masuratorile sunt normale: pliul nucal, creierul, inima, valvulele, cordonul ombilical, osul nazal, femurul, stomacul. Sunt toate ok. Acum nu-mi ramane decat sa astept rezultatul de la bitest.
Sunt asa de obosita ca a fost un trafic infernal!! Sunt rupta.....mai revin , va pup.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, felicitari!Ai vazut ca este totul bine?Dumnezeu este alaturi de voi si va va ocroti pana la final...Felicitari, mamico!

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dragele mele
Dana si eu ma bucr pt BBle tau cel voinic si sanatos!
iti doresc sa fie bine si mai departe...si gandeste pozitiv ca sigur e bine
Alinishca,sa ai incredere ca DD iti va trimite pe BBle mult dorit,
"la multi ani!" si de la mine pt Andree si Andrei...

pt toate fetele

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

intru sa urez si eu un mare La multi ani de sf Andrei la toata lumea! in special lui andreea, si irene!

dana, normal ca bebe mic e bineasa sa si ramina!e prea mic la 11 s sa vezi ce e, asa pe la 20s. te pup

va pup fetelor revin deseara

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani andreea ,Irene si tuturor sarbatoritelor!!!"
scuze de inatarziere

va pup pe toatee

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Un pic cu intarziere...La multi ani Andree-lor si Andrei-lor! sa ne traiti si sa va traiasca (celor care ii aveti in familion)!
Va citesc...ca ati fost tare harnicutze.... si va scriu mai tarziu.
Miha

http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor va doresc un sfarsit de saptamana minunat!fie ca de acum acum odata cu inceputul lunii decembrie sa veniti numai si numai cu vesti bune!Va pup pe toate!
Alinushca-ai sa ai si tu un bebe la fel ca TOATE fetele de aici!

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput