Durerea unei pierderi de sarcina (50)
Raspunsuri - Pagina 9
mcrissa spune:
slimatei de cate ori primesc un SMS imi tresare inima si ma gandesc la tine.iti tin pumnii.d'abia astept sa ne dai veste cea mare

Cristina in asteptarea mormolocului
mcrissa spune:
eu sunt in zona.invat ca vineri am un examen si sunt stresata rau.maine sunt Z14 si fac injectia cu pregnyl si poimaine trebuie sa prestez.va mai scriu cand fac o pauza
Ninia81 spune:
Slimatei
, tin pumnii sa fie bine! D-abia astept vesti despre voi!
Blueeyes
, multam...deja a inceput un pic stresul preagtirilor. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma mai incolo...dar...asta e...trecem si noi cu calm prin ele.
Mav, imi pare f. rau pt ce ti se intampla!
lasa ca o sa fie bine...si poate nu esti gravi tocmai acum...Doamne ajuta sa fie asa cum vrei tu!
Monysorescu
, cred ca multe dintre noi ar vrea sa aiba un prieten ca al tau...mai ales din motivul pt care v-ati imprietenit voi...![]()
L58
, ce faci? Nu mai scrii nimic? Iar a cazut netul? Mie mi-a crapat windowsul aseara. Sper sa il rezolvam astazi si sa nu pierd tot ce aveam pe el....
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
slimatei de cate ori primesc un SMS imi tresare inima si ma gandesc la tine.iti tin pumnii.d'abia astept sa ne dai veste cea mare
esti o draguta

ninia

Stefania X 2

mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Michelle81 spune:
[blue]Slimatei-curaj draguta,mai ai atat de putin...suntem alaturi de tine!!!

Inca putin pana la CRACIUN
Michelle81 spune:
Mav-imi pare foarte rau ca ai acea infectie urinara,sper sa iti treaca cat mai repede si sa fie totul asa cum iti doresti!ai un baietel tare scump,te rog nu mai fii trista,toate se vor rezolva!
mav spune:
ah, michelle.... mi-e imposibil sa nu ma gandesc ca nu ne-am protejat si ca acum iau toate medicamentele astea si nu stiu ce m-as face daca nu mi-ar mai veni, e innebunitor gandul asta, caci o eventuala sarcina ar fi compromisa, dar nici n-as mai putea suporta inca o intrerupere de sarcina... 
imi vine sa renunt definitiv la toate incercarile pt bebe...
nu mai suport presiunea asta... abia astept sa treaca anul asta care a fost nefast pt mine....
sper sa ma apere Dzeu de inca o incercare grea...
tot imi vine in minte poezia postata de irene, cea cu "pantofii femeii care a pierdut un copil"........![]()
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
Mav-eu zic sa stai linistita desi ti-e greu dar ai incredere ca Dumenzeu nu te va lasa sa fii acum gravida cand iei medicamentele acestea...o sa fie totul bine!!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
eu sunt in zona.invat ca vineri am un examen si sunt stresata rau.maine sunt Z14 si fac injectia cu pregnyl si poimaine trebuie sa prestez.va mai scriu cand fac o pauza
o pauza de la prestat ?