MAMICI DE ITALIA (15)
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Neatza,fetele!
Stefi,simti cum creste luna?..Am auzit si eu varianta asta..pai daca ar fi asa,eu ar trebui sa nasc ori pe 21 februarie,ori pe 21 martie...si de fapt,copii se nasc in fiecare zi
Raluca
in asteptarea micutei Anais
ai dreptate...
o sa ma uit si am sa-ti spun...
deja ati impodobit ..che bravi... dar cu siguranta nu mai aveati rabdare...si eu sunt inebunita dupa aceeasta perioada..daca ar mai fi zapada...
...mi-aduc aminte ca intr-un an am plecat de craciun la Milano..doar doar am prinde un pic de zapada..pe aceasta perioada..si cum sa nu iau eu teapa..era mai cald in aceea perioada ca in Roma...noi mai asteptam totusi 6-8 decembrie... desi ar tb sa ma grabesc..caci vreau sa-mi fac o poza cu burticiul langa bradutz..oare mai apuc...?
Stefania X 2

mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Raluk31 spune:
Pai zapada nici aici nu e,parca iarna trecuta a fulguit un pic..dar din moment ce nu-mi amintesc clar,inseamna ca n-a fost o cantitate impresionanta
...Ah,as vrea sa stau in Alpi,daca s-ar putea!!!Sudtirol..ca sa nu zic Austria![]()
Ce cadouri faceti sotiorilor de sarbatori???Stefi,sa nu zici o "fetitz"![]()
Raluca
slimatei spune:
...pai nu-i destul...![]()
pt. mine e cel mai frumos cadou..cred ca si pt. el... si in plus noi avem si masinutza noua...sper sa ajunga pana de sf. neculaie....inca nu a ajuns...
si tare ma tem ca vine fetitzu prima....
Stefania X 2
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
va place meneguzzi..?il ascult si vad acum pe rai due..ma quanto e bello... are un fascino...ori or' fi ormonii mei..
sau e adevarat..?
Stefania X 2
Doamne ajuta!
Raluk31 spune:
Stefi,nu cunosc.
..Cum se numeste praful de copt in Italia?!Tre sa-l trec pe lista de cumparaturi si nu stiu ce sa caut
Raluca
slimatei spune:
sempre lievito dar.. per i dolci...eu folosesc cel de la pand'angeli..nustiu daca am scris bine..dar cred ca intelegi...e f. bun..dar sunt si alte mai putin famose..bartoloni..parca..dar si alea de la in's si eurospin..sunt la fel de bune... aloatul creste la fel...
ce faci bunutz... ?![]()
Stefania X 2
Doamne ajuta!
slimatei spune:
raluka nustiu cum vrei tu sa-i faci dar ...la papanasi nu tb lievito...decat bicarbonat....cel putin eu asa am facut...
mai nou ieri am facut eclere ..sempre fara lievito...
Stefania X 2
Doamne ajuta!
Raluk31 spune:
Mai,tu vrei sa ma omori
....fa bine si da si mie reteta..nu-i complicat,nu?
Raluca
slimatei spune:
reteta de care dintre ele...![]()
Stefania X 2
Doamne ajuta!

..Papanasi,ca mi-ai facut pofta!