MAMICI DE ITALIA (15)
Raspunsuri - Pagina 10
micio spune:
Katia, ai trecut deja datele, multzam...
Eduard cred ca se face mecanic..in afara de tata, papa... zice ciubu (surub), boaba (roaba)...bune si astea, altii deja fac propozitii la varsta lui![]()
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
slimatei spune:
oana..nu te ingrijora..fiecare are ritmul lui... si cand a incepe... nu mai scapi de gura lui...
..am auzit parinti care efecctiv..ii dureau capul..cica sunt unii care isi inventeza niste povesti..de' nu stii nici macar de unde le poate scote..dar sunt asa de draguti...
noi de supa cu galuste ..ne ajuns pana in gat...l-am asfexiat si pe tati...a zis ca pt.. urmatorii ani n-am decat s'o mananc singura cu fii'mea..ca el nu mai vrea... in schimb cum nu prea i-am dat carne caci daca nu prea mi-a priit in gravi....clar ca n-am cucinat..acum vrea numai carne..orice fel de mancare da' carne sa fie..saracul..de paste nici nu vrea sa auda....ehe...tocca a fare... asa ca azi friptura...nu ma incanta dar... el merita...![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
katiapam spune:
Micio-imi inchipui cit poate fi de dragalas
abia astept sa inceapa si Giulia cu vocabularul ei
acum gingureste si urla cit o tina gurita ca isi descopra vocea
dar imi place tare mult ce sunete reuseste sa scoata
Slimatei-vin si eu cu meniul de prinz
una bella carbonara si bistecche
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
micio spune:
Stefania si al meu prefera carnea...daca fac mancare fara zice: "pai numai garnitura"?
pardon manaca si legume, cartofi prajiti...a devenit mai mofturos de cand mananca la serviciu ca fac mancare buna acolo...mie nici nu-mi place sa gatesc!
ce ziceti merge jucarica www.tuttostore.com/catalog/product_info.php?products_id=2243" target="_blank">asta pt fetita, sau doar la baietei? Caut pt verisoarele lui eduard, nu prea stiu ce sa le iau ca au tot felul de jucarii
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
katiapam spune:
Micio-eu zic ca merge ca e dragut si colorat si mereu ceva nou da scoprire
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
cine da cafeaua
azi dimineata..caci eu am ramas fara provizii..tocca andare al bar...![]()
Stefania X 2
Doamne ajuta!
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor haide-ti ca ofer eu cafeaua repejor ptr ca am de scos hainele de lana ale Giuliei din masina de spalat pana nu devin mai mici decat sunt

Ma duc sa fac si eu colazione iar apoi plecam la cumparaturi,sper sa se mai incalzeasca putin timpul in frattempo, pana atunci va trimit cateb un pupic la toate.
si mai ales 
Ciao e inizio buon' settimana, eu am fugit...
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slimatei spune:
multumim cristina la fel..buna si cafelutzu..![]()
Stefania X 2
Doamne ajuta!
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
Stefi,simti cum creste luna?
..Am auzit si eu varianta asta..pai daca ar fi asa,eu ar trebui sa nasc ori pe 21 februarie,ori pe 21 martie...si de fapt,copii se nasc in fiecare zi
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Raluk31 spune:
..Am uitat sa va urez o iarna frumoasa!Noi am impobobit deja bradutul,sa ne bucuram de el macar de Mos Nicolae,daca de Craciun nu suntem aici.
Raluca
in asteptarea micutei Anais