Gravidute si mamici de Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna, fetelor!
Temerile mele s-au adeverit, am o infectie urinara urata, care s-a agravat pt ca la analizele pe care le-am facut acum 2-3 sapt., la Synevo! nu mi-a iesit nimic, desi aveam toate simptomele inca de atunci... si abia acum am descoperit care era problema, insa la alt lab (Sp. Militar)... Nici nu mai stiu la care dr si la care lab. sa mai merg aici, la Cta, parca toti/toate sunt o apa si-un pamant (din punctul meu de vedere)... sunt foarte suparata...
Deja sunt pe tratament cu antiinflamatoare, antibiotice (Augmentin si Gentamicina) si anti-...candida (nu-mi aduc aminte cum se numeste medicamentul, oricum numele conteaza prea putin, dar toate medicamentele pe care le iau acum sunt contraindicate in sarcina)... Inca nu ma simt bine deloc (dr chiar a vrut sa-mi dea concediu medical, dar am refuzat, caci oricum nu-l puteam lua acum)... dar macar nu ma mai doare rinichiul drept (care-mi facea probleme de cateva zile)...
Ma rog atat de mult sa nu fiu insarcinata (ma stiu cu musca pe caciula)... si sa-mi vina cm... dar mai am de asteptat vreo saptamana... Mi-e ingrozitor de frica...

Am pus cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze de la serbarea lui Sebi, de saptamana trecuta.
Va multumim pt urarile de Sf Andrei si vi le-ntoarcem si noi!

Angi, Doamne, ce sperietura! Ma bucur ca sunteti bine acum si sper sa nu se mai intample nimic rau pana la nastere!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

N oi mergem in parc la Tabacarie( la pitici) in jur de ora 14..Cine mai vine? haideti s-o punem de-o intalneala asa ad-hoc...Ce ziceti? e o vreme super...

Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Angi imi pare tare rau ca ai avut ghinionul sa racesti acum cand mai ai putin si te apropii de linia de finich.Ai grija de tine si ia med.homeopate recomandate de o fata mai inainte ca-ti vor face bine.Protejeaza-te cat poti de factorii alergenici ca sa nu mai treci prin asa chinuri.E tare greu sa nu ai aer si intri intr-adevar in panica vazand ca nu poti respira.Multa grija si sanatate!
mav sanatate si sa nu ai probleme.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 26+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

mav:of..tare imi pare rau k esti bolnavioara..dar totusi n-ai mai putea amana tratamentul cu antibiotic? nu poti incerca ceva naturist? in caz k e sarcina( doamne fereste)e compromisa...si nu cred k mai ai taria sa treci inca o data prin asa ceva...te rog eu..mai cauta solutii homeopate o saptamana...
Eu nici in spitalul militar nu am incredere caci in facultate, m-au scos cu ciroza in ultimul grad...si era doar o dischinezie biliara de fapt...
De fapt vorba ta..in cine sa ne mai incredem..?

Angi:sper sa nu mai ajungi la urgente niciodata, chiar daca ai fost tratata excelent...imi fac griji serioase pt tine si bb caci ce te vei face dc incepe travaliul si tu inca nu vei putea respira bine..La nasterea normala..din cate stiu..trebuie sa respiri k la carte k sa ai forta sa impingi apoi.sa vb si d-na lutescu despre asta si sa te sfatuiasca ce e mai bine.

Madalina 16+
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

anne ma, roxx: sper k sunteti bine si ca va tineti in brate bebelusii...
poate sunteti chiar colege de salon...

Eu cu A_dejuam fost vecine de salon si ne-am vizitat...

Madalina 16+
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

mada, nici eu nu am deplina incredere in lab. militar (de aia si ziceam ca nu mai stiu incotro s-o apuc din acest punct de vedere), dar macar ei mi-au gasit ceva si mi-au dat antibiograma, spre deosebire de cei de la synevo (oricum in ultima vreme numai rele am auzit despre astia!) si era imposibil sa nu fie totusi ceva. cu parere de rau, deja am inceput tratamentul, nu mai puteam astepta, era destul de rau... cu usturimi si dureri de rinichi... nici nu mai aveam rabdare sa stau pe scaun....
acum, nici fizic nu sunt in forma buna si mai stau si cu teama... ma simt tare-tare aiurea...
de abia astept sa se duuuca anul asta si (sper) sa ia cu el toate necazurile mele, ca a fost un an tare greu....

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna fetelor,
Angi,bine ca a trecut,aveau dreptate sa incerce sa te linisteasca cu orice pret ca daca intrai in panica atunci era tragedie.M am minunat auzind de bine de spitalul nostru dar uite o davada ca nu trebuie bagati toti in aceasi butoi.Sper sa ajungi la intilnirea cu Victor fara alte peripetii.
Adryana, si eu subscriu la parerea generala , ai un sot sensibil si minunat, este un norocos ca le are pe fetele lui.
Mav,iar in butoi,dar lasa ca trece anul , vorba ta si trebuie sa rasara si soarele.Chiar daca ati comis o cred ca dupa calcule chiar daca esti gravida primele 2 saptamani nu prea afecteaza bebele medicamentele .
Ina , imi pare rau ca t am ratat dar ne vedem si saptamana asta,pupici.
Madaluta,ce as veni si eu in parc dar ai mei au alt program dorm de la 2 la 4 .Ai dreptate e o vreme superba si cred ca mai profit de ea dupa amiaza si ma duc si eu la pitici.
Mokika, pai eu zic sa devina Teo menbru nelipsit al intilniriilor noastre daca doarme atat de bine dupa.Doua variante sau il plictisim de moare de somn ascultind barfele noastre sau e foatre interesat si oboseste concentrandu se la ce spunem

Si nu in ultimul rand nastere usoare lui ROXX si ANNE MAE,sa reveniti cat mai repede cu poze .

Trebuia sa ma duc la teatru in seara asta si am aflat ca se amana pana vineri,mori de nervi ca am chemat o pe doamna seara sa stea cu ei.

Mergi la inceput

ca sa va inveselesc, sa va zic ce ne-a intrebat sebi aseara:
"Cand o sa imbatranesc, o sa mai am putza????"

...si vesti bune de la meda (intamplator am vazut ca a postat la fiv):

quote:
Originally posted by medamaya1
Am vb cu Cocei si mi-a spus ca dupa 4 luni, ma pot apuca de treaba. Voi face 3 inseminari si daca nu si nu vom face al 4-lea fiv, nu stiu inca unde.
Va pup si numai bine
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

eu sunt chiauna, nu dorm noaptea, sau oricum cu pauze lungi, peste zi nu mai apuc sa fur si eu un pic de somn, pe bune, mai libera eram asta-vara cand am zacut ca o meduza cateva saptamani decat acuma, cand sunt cat o balenutsa si asa as sta...
e, hai sa nu ma mai tot plang, ca daca e doar de oboseala se remediaza intr-un final...

Angi,
bine ca ti-ai revenit si ca bebe e bine si ca oamenii au fost de treaba cu tine... Sper sa nu mai fie cazul de aacum inainte, si sa te intaresti sa previi pe cat poti criza, ca odata pronita stiu si eu ca e greu de domolit...

Mav,
a propos de laboratoarele din cta, eu anul trecut aveam semne clare de infectie urinara (eu sunt veterena, am avut o data in Bucuresti, cu analize la Instit Cantacuzino -unde e mai bine- am avut 3 crocobauri unul dupa alalalt, ultimul klebsiella , am bagat la medicatie vreo 6 luni cu mici pauze) si la IDS imi iese problema sterila... eu in vacanta, asteptam anti-biograma, ca sa stiu in ce ma reped. cand am auzit steril, am inceput tratament cu Urinal, si mi-au trecut semnele dupa cateva zile... De-aia si acum, in sarcina, mai iau, ca sa nu am surprize, ca oricum pe laboratoare nu se poate pune mare baza..

Bisous,
da' nu te enerva ca au mutat teatrul, ia-ti sotul de o aripa si iesiti diseara la un restaurant la sosea, si va faceti si voi un pic de viata de cuplu, ca ultimele cercetari psihologice arata ca nu dauneaza cu nimic, ba dimpotriva...

madaluta,
am citit tarziu invitatia, oricum abia pe la 14 m-am eliberat ca de la 15.00 sa o iau de la capat..

nu v-am povestit, la mine la cabinet lucreaza deja (adica i-am inchiriat juma' de spatiu) un hipno-terapeut, azi incepem sa lucram pe momentul nasterii si eficientizarea travaliului, daca se poate si fara durere... eu stiu cam ce ar trebui facut la sugestionare, dar nu e specializarea mea, plus ca e mai bine cand vin lucrurile din afara..
sa vedem la nastere cum o fi treaba...

iar am uitat sa schimb semnatura, de ieri avem 35 sapt.

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor eu iar sint toata intre baie si birou. Am mincat niste mandarine... si se pare ca nici astae nu-i plac bebelinei.
Am ramas doar la mere si struguri... ca vad ca orice fruct incerc vomit si ma simt rau.
De unde sa-i dau vitamine? Daca nu pot minca fructe si nici legume nu prea maninc cu placere (macar astea nu le vomit).

Multa sanatate tuturor.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput