Gravidute si mamici de Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 8
madaluta spune:
roxx 
..nastere usoara..
a_deju: ma da ce petreceri aveti voi pe la munte???de-alea de spate gol...nu mai spune...de-abia astept sa te vad intr-o asemenea rochie...Imaginatia mea imi joaca feste si nu poate face fatza...Astept poze..
Motanul merge si el?
Madalina
16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
AngeliquedeS spune:
Fetelor, de ce mi-a fost frica nu am scapat. Am ajuns la urgenta. Acum ne-am intors de la spital. Sunt mai bine, mi-am mai revenit, dar socul a fost mare. Am stat trei ore plimbata cu targa si cu masca de oxigen pe fata. Din cele trei ore o ora am stat numai cu oxigen, restul la analize si controale. Tot ce imi doresc este numai ca si atunci cand voi naste sa am parte de un tratament asemenea celui pe care l-am avut acum. Foarte multa atentie si grija, nimeni nu a fost acru sau artagos, toti au depus toate eforturile. Mi-au facut analize si control la plamani si la ginecologie. Vreau sa va spun ca am toata stima pt dna dr. Daniela Petre, draguta si amabila, tinerica si frumusica.
Vestea buna e ca bebe e bine, i-am auzit inimioara care facea ca un motoras si colul inca imi este inchis si membranele intacte. Mi-a spus ca risc foarte mult sa mi se rupa membranele atunci cand tusesc in halul asta. Ufff, ce groaznic a fost. Bine macar ca am iesit din criza. In afara de oxigen nu mi-au dat nimic dar oricum a contat enorm ca ma stiam sub supraveghere medicala.
Mi-a fost tare frica sa nu il afecteze pe bebe faptul ca nu am eu aer. Ufff, bine ca s-a terminat cu bine, sper sa nu am parte de vreo recidiva.
Roxx, Anne tinem pumnii, nici nu vreau sa ma gandesc cum va simtiti din cauza emotiilor!
Pupici, 
Angelique
36+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
madaluta spune:
angelique: sa dea DD sa te faci bine pana nasti si sa iti treaca tusea pana atunci. Cumanta-mea tusea groaznic cand a nascut si a fost cumplit dupa aceea pt k a facut cezariana si o durea taietura insuportabil de cate ori tusea...A fost un adevarat calvar pt ea, saracuta. Sper sa nu treci prin asa ceva si bb sa stea cumintel pana te insanatosesti tu.
Madalina
16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
a_deju spune:
angelique...multa multa multa sanatate!!!!!
roxx si annema, tin pumnii!! nastere usoara, laptic mult si bebei de nota 10!!!
madaluta.. ehhh..petrecerea firmei (la mihai..). pt mine e bleah, pt el e obligatoriu.. oricum, dupa cum ma si gandeam, n-am gasit nimic de imbracat. se pune daca ma infasor intr-un prosop si...tanaaaam...voila tolu' cu spate gol..??? :)))))))) important e ca am pantofi. aurii, si anume....
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Anne_Ma spune:
Angi si eu am tusit prin sapt. 33-34 si dr. mi-a spus sa iau ce sirop de tuse vreau, nu afecteaza BB.
Fetele, va multumesc din suflet pt. incurajari!

Mai am 10 ore si-mi vad bebelina!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+
Dora Ioana
AMR 1 zi pana la cezariana
ina78 spune:
Buna dimineata... Am trecut sa va pupam pe toate.
Andicu am scapat de tiriplu test... dar mai avem o groaza de asteptat pina la rezultatul final
.
Yannia ce faci?
Docdecap nu am facut poze... mai bine. La cit de fotogenica sint... stricam pozele.
Adriana La multi ani!!! cu intirziere ... si mai am o restanta Bisous (cu scuzele de rigoare... ca n-am stiut). Sa fiti sanatoase si voi si cei dragi voua.
Cit despre surpriza ... mi-au dat lacrimile. Ca si Eris - ea spunea ca este f. emotiva... nici eu nu ma mai recunosc. As plinge al orice emotie.
Angi ne-a placut patutrul. NU ne-a placut ca ammi a fost bolnavioara. Ai grija de tine. Multa sanatate.
AnneMa si Roxx nastere usoara, bebelusi sanatosi.
Florin-a ai grija ca e oboseala cronica... se manifesta prin stare de nervozitate... ia si tu si sotiorul tau o pauza ... in care sa va adunati fortele.
Madaluta imi pare rau ca n-am apucat sa ne vedem.
Cris ma bucur mult ca te-am cunoscut.
VA pup pe toate fara exceptie si mai revin.
Noi sintem ok. Sint ingrijorata ca nu-mi simt si eu bebele... Si abia peste 2 saptamini merg la dr.
eu - Ina
- puiutul meu
Mokika spune:
Buna dimineata si o saptamana buna tuturor!
Nastere usoara pentru Roxx si Anne Ma 

Angi - ce rau imi pare ca a trebuit sa treci prin asa ceva! Si eu in timpul sarcinii am tusit de vreo trei ori cate o luna de zile. Da rau de tot tuseam ca la un moment imi spuneam ca daca scapa bebe din crizele acelea de tuse... e tare! Si ne-a ajutat DD si am trecut cu bine. Cauta sa stai cat mai linistita si sa nu faci prea mult efort. Cauta sa nu razi puternic ca si asta iti poate stimula tusea. Bea multe lichide sa nu ti se usuce gatul. Si incearca Voseptol sa sugi cate o pastila de 3-4 ori pe zi. Nu iti face rau si iti calmeaza tusea. Sau un tratament homeopat. Stodal sirop pentru tuse si Homeogene 9 mi-au facut mie foarte bine. Siropul trebuie sa il plimbi putin prin gura si cat mai mult pe sub limba inainte sa il inghiti iar Homeogen-ul il lasi sa se topeasca sub limba. Mai mult nu stiu ce sa iti mai spun decat .... multa sanatate si aveti mare grija de voi!
Andicu - intotdeauna l-am admirat pe Filip. A crescut foarte frumos si este un scump. Asta... numai datorita voua! Sunteti exact cu 2 luni mai mari decat noi.
Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze
andicu spune:
Mokika, sa cresteti mari si sanatosi si cuminti!
Kris, bine ca esti bine acum! of, e mare lucru ca ai fost multumita de cum te-au tratat! poate incepe sa se mai schimbe ceva si pe la noi! sa stii ca pt tuse, dr mea mi-a dat un homeopat, Stodal, in ultimul trim. de sarcina, 1lingura/2 ori/zi cu 1./2 ora inainte sau dupa masa. E f bun, mi-a dat si pt bebe cand a racit luna trecuta.
Sanatate multa, sa scapi repede si sa nasti la termen! 
Nastere usoara azi, Roxxsi Anne Ma ! sa fiti sanatosi!

Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel

Cum crestem noi

Adryana_4u spune:
Ange, mama, ma rog sa-ti fie bine, sa iti treaca raceala ingrozitoare..
Anne si Roxx, va tinem toate pumnii, va intalniti in maternitate oare? Sa ne dati vesti, mai ales daca ai zis ca o sa ai laptop-ul la tine...dar oare o sa-ti mai arda de noi cand o sa iti vezi bebicul scump?
Doamne ajuta de nasteri usoare si bebei sanatosi
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
AngeliquedeS spune:
Neata.
Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine doar ca problema mea s-a agravat. Postez si aici ce am postat la Zuze pt ca trebuie sa va spun cum a fost in spital.
Ultima mea postare pe DC aseara a fost la 12.30. Nu eram ff bine, dar mergea. La 1 m-am bagat in pat si au inceput din nou problemele. Mai rau ca prima data. Deja vomitam din cauza de lipsa de aer. La 2 eram din nou la urgenta. Abia la 5 m-am intors acasa. A fost groaznic. Toti, dar absolut toti din spital au fost nemaipomeniti, nu credeam ca sa poate intampla asa ceva la noi in Romania si mai ales in Spitalul din Constanta care are o reeputatie fff proasta. imediat m-au luat in primire si erau si ei foarte ingrijorati ca nu aveau pra multe optiuni in a ma ajuta din cauza lui bebe. La ginecologie era aceeasi doctorita si la boli interne acelasi medic care ma vazusera dupa amiaza. Au vorbit cu mine mult incercand sa imi distraga atentia pentru ca intrasem deja in disperare si ma gandeam numai la puiul meu. Deja riscam sa mi se agraveze criza si mai mult din cauza panicii.
Nu va puteti imagina, numai cine a trecut prin asa ceva. Nu puteam respira, NU PUTEAM, si totusi nu stiu prin ce minune Dumnezeu imi dadea puteri sa ma fortez sa trag totusi aer in mine si sa il dau afara pt ca eram constienta ca altfel e foarte rau pt bebe ca nu mai primneste aer. La un moment dat nu a miscat un sfert de ora, cred ca adormise saracutul si eram speriat ca ginecoloaga ma tot intreba daca misca. Nu va spun ce usurare cand in sfarsit a miscat!
Doctorita de la urgenta era tanara si frumoasa si nespus de implicata. Am vazut-o cu ochii mei cum refuza sa ia banii de la pacientii care au fost adusi intre timp cat am stat eu acolo. Mai, fetelor, nu a luat un leu. Si se purta la fel si cu tiganii si cu toti si credeti-ma ca s-au perindat multi cat am stat acolo. Nu au avut ce sa imi faca decat sa ma tina la oxigen, sa vb cu mine si sa imi faca o injectie cu doza minima de mofilin, asta dupa ce au facut toti trei doctorii sfat ce doza e cea optima sa imi dea ca sa nu il afecteze deloc pe bebe. Colac peste pupaza mi s-a spart si vena de la mana si mi s-a facut o umflatura cat pumnul dar o sa treaca.
Sa le dea Dumnezeu sanatate la toti, mai mult mi-au tratat psihicul ca in rest pur si simplu nu aveau ce sa imi faca. Adica aveau, stiu prea bine asta, dar toate il afectau pe bebe si as fi fost gata sa dau in scris ca nu fac tratamentul. Ginecoloaga mi-a si spus saraca ca m-am inecat ca tiganul la mal, ea a spus ca as mai avea cam doua saptamani pana vine bebe si uite ca tocmai acum a trebuit sa se intample. I-am spus medicului de boli interne ca nu imi explic ce a declansat aceasta criza, ca in randurile trecute de fiecare data a existat o cauza clara (am stat in fum, am curatat sacul de la asiprator, raceli) Dar de data asta nu a fost nimic care sa justifice asa ceva. Si el mi-a spus: "Doamna, acum in sarcina sunteti ca o papadie, cea mai mica suflare va afecteaza. Sistemul imunitar e la pamant si degeaba incercam sa gasim cauze" Deci ma pot considera norocoasa ca s-a intamplat acum si doar o data.
Va pup si aveti grija de voi si de puiutzi!
Pupici, 
Angelique
36+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!