Gravidute si mamici de Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: totusi stiu k infectiile urinare sunt frecvente si in sarcina si ele se trateaza cu anumite chestii permise. la astea ma refeream cand iti sugeram sa iti iei totusi o masura d eprotectie..Vezi k sunt pe aici pe la odisee subiecte despre "ecoli in sarcina" si aici se vb despre tot felul de infectii urinare...Eu totusi persist in a te sfatuisa ai grija si sa nu risti..Oricum chiar dc ai inceput cu ceva interzis macar te poti opri la timp. Poate ar trebui sa mergi cu analizele la un ginecolog...plizz..Eu una nu as mai rezista sa te aud k ai facut chiuretaj din nou...to iti dai seama ce ar insemna 3 intr-un an?????????Sau daca ma gandesc bine 3 in jumatate de an....Doamne fereste sa fii insarcinata, dar daca totusi???

Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ina, nu stiu ce sa-ti zic cu fructele... uite, eu acum ar trebui sa beau mai multe lichide si chiar acum NU POT. abia beau fortat cate un pahar de apa...

of, mada, era mai simplu daca ieseau ecoli, dar a iesit nenorocita aia de klebsiella, pt care se dadea si moni cu capul de perete.
nu-mi dau seama de unde s-o fi luat, pt ca este rea si de obicei se ia de prin spital... si e ciudat, baietii mei n-au nimic (si folosim aceeasi buda, aceeasi cada, etc), doar eu sunt cu buba. bine-nteles ca am bagat tot la dezinfectat. oricum, nu vreau sa-mi mai bat capul, ca mi se face si mai rau, cu cat ma gandesc mai mult. si nu pot sa stau fara tratament! ma enerveaza ca la synevo nu mi-au gasit nimic... si eu mai aveam putin si faceam criza renala...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mav, sa-ti spun ce ipoteza mi-au dat mie cu klebsiella:

avand in vedere ca era dupa alte 2 infectii (una asimptomatica, adica am dus-o pe picioare si m-am trezit direct cu cheaguri de sange in urina) mi-au spus ca e posibil ca in urma tratamentelor cu celalalte antibiotice (recte norfloxacin si nitrofurantoina -care mi-a facut un rau de nu stiam de mine) sa se fi creat conditiile sa prospere klebsiella, ca ramasese cel mai tare din parcare, si nu i-a trebuit mult!! Intr-adevar, e de obicei luata sin mediu spitalicesc, tocmai din aceleasi motive, ca ramane cel mai incapatanat la mijloace de dezinfectie si cum s-or mai fi chemand.

pe anti-biograma nu e nici un antibiotic care sa fie permis in sarcina? augmentin stiu ca se da, nu stiu daca chiar de la inceput. despre gentamicina habar n-am. Mie mi-au dat sa iau atunci acid nalidixic.

Poate sunt babisme, daca are cineva informatii mai pertinente va rog sa ma corecteze. eu stiu ca la stadiul incipient al sarcinii tratamentul cu antibiotice produce eliminarea embrionului, nu neaparat cauzeaza malformatii. pur si simplu e tratat ca un corp strain si eliminat.

te si mai cere pareri si de la altii, nu se stie niciodata...

PS: Sebi cum a iesit la analizele cu strepto- si pneumococul?

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Of,of,ce-i cu voi mai fetelor?
ANGI,imi pare rau ca ai trecut prin asta...Sper din suflet sa fie mai bine si sa reusesti sa ajungi la termen.Macar bine ca n-a fost totul negru si ai dat peste oameni cumsecade la urgenta.Asteptam vesti in continuare ,sa ne spui cum te mai simti....Bine eu o sa aflu si de la zuze...fata si pe Viktoras ,Doamne ajuta sa-ti revii !

Mav,am acelasi sfat ca si Madaluta spus pe acelasi ton si cu exact aceleasi temeri...Nu uita ca eu am ramas insarcinata cu o zi inainte de declansarea unei cistite-iritative-hemoragice cu infectie urinara evident cu E. COLI.Mie si dr. de la urgenta si dr. de fam. mi-au dat Nolicin-interzis cu desavarsire in sarcina.Nu am luat pt. ca aveam eu un feeling cae ulterior s-a adeverit...Germenul era sensibil la Augmentin ,l-am sunat pe Tutunaru si i-am spus care era pb. ,ca s-ar putea sa fiu insarcinata dar e prea devreme sa aflu si sa-mi rec. o schema de trat.Deci Aug. nu e interzis,eu am trat.intre sapt. 2-3 de la conceptie...ca am tot lungit-o ca nu stiam ce sa fac...
Mai stiu ca cefalosporinele sunt rec. in sarcina pt. infectii -prietena mea a luat de 2 ori insarcinata fiind cu finutul meu,pt.Klebsiella luata din spital...
Iti spun asta ca ma gandesc ca poate ai pe antibiograma si o cefalosporina si poate inlocuiesti si scapi de genta...iar pt.candida iti rec. ovulele de ginozol-de la Pharco-rec. in sarcina...Deci cred ca n-are sens sa compromiti o ev. sarcina daca ea ar exista pt. ca nu stiu daca ai putea sa ti-o ierti mai tarziu...Pt. durerile de rinichi-si eu am avut- cauta supozitoare Scopantil,varianta Scobutilului,iar permise in sarcina.Nu e dracul chiar asa negru sunt convinsa ca se poate rez.TEsi Doamne ajuta!
SEBI,e un dulce ca intotdeauna in toate pozele...

INA,dar vitamine ceva ei,ca daca nu poti manca de toate...
DOC,abia astept sa ne spui mai multe despre controlul travaliului... si somn cat mai usor sau SOMN punct.
MADALUTA,BISOUS,YANNIA,FLORINA,ANDICU-SI FRUMOSU",MOKIKA-SI FRUMOSII,ROXX SI ANNE MA CARORA LE UREZ NASTERE USOARA SI PRUNCI SANATOSI SI FRUMOSI SI NOROCUL LUI ANGI LA PERSONAL DRAGUT SI UMAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am facut un bazar cu niste jucarii si hainute de-ale baietelului meu la care a hotarat sa renunte...toate sunt in stare f buna...
Noi ajungem in C-ta pe 25 dec si putem sa va distribuim atunci pachete...
Daca va intereseaza ceva:
http://good-times.webshots.com/album/561501939qsFnEk

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Dragele mele, va multumeste tati pentru aprecierile la adresa lui, si vrea sa stiti ca si el e tare mandru de surpriza pe care ne-a facut-o.

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am intrat la mamici de nov-dec si am gasit un mesaj din partea Annei_Ma postat de ancadragoman:

"La 8.45 s-a nascut Ioana.Are 3200 g ,50 cm si a primit nota 10."

FELICITARI!!!!!!!

O asteptam cu vesti pe Roxx!!

Sanzi_ana, multumim mult! Sunt f dragute lucrusoarele!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mai, fetelor, ce e cu voi de v-ati imbolnavit toate?
Angi,m-am ingrozit prin ce criza ai putut trece... Doamne fereste! Ai grija de tine si de bebe mic. Mai aveti putin, nu e pacat sa va inecati chiar ca tiganul la mal? Si inca ceva: ma faci sa-mi para rau ca am plecat din Rom, ca sa nasc aici, tocmai din cauza sistemului sanitar...
Ina, sunt bine dar ingrijorata, ca si tine, ca nu l-am simtit pe bebe. Si cand aud fel de fel de povesti, ca la 13-14-15 saptamani, unele fete deja l-au simtit, o iau razna. Joi mergem la eco si atunci sper sa ma linistesc, vom vedea si ce ne aduce Mos Nicolae. Dar pana joi mi se pare ca mai e o vesnicie.
Nici compoturile de fructe nu le agreezi? Nu au acelasi aport de vitamine ca si fructele naturale, dar decat deloc...
Mav, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta, dar sper sa nu fi ramas insarcinata luna asta. Odata ce ai inceput tratamentul, e imposibil sa nu te gandesti ca bebe poate fi afectat. Ai grija de tine, insanatosire grabnica!
Super, pozele cu Sebi! M-am trezit zambind singura, numai vazandu-le fetisoarele inocente, cum stau ei aliniati, pe scaunele... Doamne, cat sunt de frumosi!
Isidora si de la mine!
Anne-Ma, felicitari pentru micuta printesa!
Roxx, asteptam vesti!

Aici e o vreme, de... cah! Si tre sa merg sa-mi cumpar diverse chestii: sampon, balsam, etc. M-am conformat si mi-am cumparat camasi de noapte in locul pijamalelor. Mi se pare tare ciudat, ca niciodata nu am imbracat asa ceva, exceptand chestiile alea sexoase (baby doll).

17+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

YANNIA,eu am simtit-o pe fetita la 20 de saptamani,asa ca don't worry too much....pe baiat ,adica acum la 16 saptamani...
Felicitari ANNE MA!Sa va refaceti repede ,sanatate amandurora!
ANGI,SPER CA ESTI MAI BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Felicitari Anne sa iti traisca printesa si sa te bucur de ea.
Yannia, am vorbit cu mama ier care sta la montreal si mi a spus ca sunt -13 grade cu reel fell cam -26.Nu te stresa cu miscatul lui bebe , si eu ca Isidora am simtit o pe cristina tarzior , la 19 sapt iar baiatul mai devreme , la al doilea stii la ce sa te astepti.Imi aduc aminte cum stateam la cristina culcata si apasam cat puteam de insistent(incercam sa nu respiri)poate poate simt si eu celebrii fluturasi.Lasa ca o sa te rogi de el sa iti lasa ficatii in pace mai tarziu.
Docdecap,in loc de teatru am facut terapie cu un mic carfurit(mi a intrat in vocabular sa stii),ideea este ca am luat monstruletul cu noi si bineinteles circ la jucarii,am facut o cu mana mea

Ce facem ne intilnim si saptamana asta, ce spuneti , tot sus la tomis,cu copii , fara , la ce ora?

Mergi la inceput