Gravidute si mamici de Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Isidora, sunt bine, multumesc de intrebare. O sa ma mai tina cateva zile groaza - stiu ca asa patesc de fiecare data, dar de azi dimineata si-a facut prezenta tusea aceea buna care imi elibereaza caile respiratorii si e ca o binecuvantare dupa tusea aceea seaca dinainte...

Yannia, eu l-am simtit pe bebe la 18 saptamani si tot nu eram sigura ca e bebe... so... stai linistita.

Despre intalnire sunt de acord.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Fetelor, va multumesc din suflet ca mi-ati impartasit experientele voastre. M-ati mai linistit, credeam ca are bebe al meu ceva, de nu a miscat deloc pana acum.
Isidora, draguta ca intotdeauna.
Bisous, eu stau la fel, cu mana pe burta, mai mereu. Chiar si noaptea ma trezesc de cateva ori, poate, poate, simt ceva. Si chiar la ficat daca da, nu-mi pare rau, da sa nu dea tare.
Aici, mai la vale, nu e chiar congel ca in Canada. Sunt 27F(-3C), dar bate vantul de-ti intra in oase. Si s-a anuntat o furtuna... Brrrr!
Angi, ma bucur ca esti un pic mai bine. Sper sa scapi cat mai repede de episodul asta, ca sincer, m-a ingrozit ce ai povestit!

17+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

AngeliquedeS ma bucur ca sunteti bine si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa sperietura,inca putin si faceti si voi cunostinta cu bebelusul vostru.
Florin_a imi pare rau ca Florin nu este langa tine,dar poate este si el obosit,stiu ca la inceput va imparteati timpul cu Ana.Ai si tu putina rabdare cu el.
Fata mea e maraita de cateva zile,vineri am facut vaccinul,asa am aflat ca are 4.800 kg si 57 cm.Joi voi merge pt prima data cu Teo la tatal meu la cimitir si ii vom aprinde lumanari si surori ei,pe fata mea o chema Amalia Nicoleta.
Va !

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Jojo - ma ierti, te rog, dar ce spui tu acolo?

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am si eu o rugaminte. Recomandati-mi un medic bun unde sa fac chiuretaj, neaparat cu anestezie totala si... cat mai repede . As fi vrut la Luteasca dar ea nu mai face si pe mana lui mi-e frica sa ma dau.
Va multumesc!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana de anne _ ma: bun venit pe lume, sa fii sanatoasa!

yannia: si eu l-am simtit pe darius la 20 de sapt si acum la 15...deci nu te speria...
Mai speriata am fost dupa ce a inceputsa miste, caci treceau ore intregi si eu nu-l simteam si intram in panica..Incepeam sa " ciocanesc' in burtica, sa-i pun muzica, sa stau in diferite pozitii care stiam k nu-i plac...si dc tot se incapatana sa nu se miste..fugeam la echo la policlinica cu plata sa vad dc mai traieste...

crissis: imi pare rau k am ajuns sa iti dau asemenea sfaturi... Eu am facut ultimul chiretaj la dr Peteanu.Nu stiam k d-na lutescu nu face chiuretaje...Mai are o bila alba de la mine pentru asta...Multa putere...
Stiu k mi-a facut o anestezie partiala, dar imi amortise parca si sufletul si nu mai simteam durerea sub nicio forma.Pe loc parca ma impacasem cu situatia si capatasem un optimism debordant...
Sa fii tare!

Jojo:

propun si eu o tema de dezbatere acum k tot suntem in preajma sarbatorilor: ce cadouri facem celor dragi?( sot, copii, parinti)..eu sunt in pana de idei, mai ales in ce priveste sotul...
Nu-mi place sa fac cadouri din categoria "ce ii mai trebuie"..ci ,asa mai deosebite...Ca blugi pulovere, camasi, parfumuri,are si isi ia cand vede ceva care ii place...dar altceva ce????

Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Azi scriu in graba. Stiu ca toate sfaturile voastre sunt bine-intentionate, altfel nici nu m-as fi expus... Poate ca nu trebuia sa va incarc pe voi cu problema mea... Cand imi vine (trebuie sa fie asa!), va fac cinste!
ISI, eu n-am avut niciun feeling ca as fi insarcinata (cum ai avut tu), ci doar m-am gandit ca n-ar fi imposibil. Oricum, "sansele" ar fi mult-mult prea mici... Am riscat cu tratamentul pt ca ma simteam ff rau. Eu de felul meu ma feresc de medicamente si dr... F rar ajung pana acolo. Chiar de curand, o prietena de-a mea, a racit si pt ca era in primul trimestru, a refuzat sa ia ce i-a prescris dr... si ce credeti? A facut o pneumonie f urata... a ajuns in ultimul hal la spital... si a trebuit oricum sa faca intrerupere de sarcina... (desi i s-a spus ca s-a oprit in evolutie, eu am o mica indoiala, pt ca la eco la dr Lutescu la cabinet totul era ok, apoi la spital nu mai era ok).
...Cu D-zeu inainte...

Crisis si eu tot la dr Peteanu (ea) am facut ultimul chiuretaj, din aceleasi motive ca si ale tale. A fost cu anestezie generala, cabinetul este curat, am primit recomandari "dupa"...

Acu' ma intreb daca nu de p-acolo o fi klebsiella mea... Zau ca nu pot sa-mi imaginez de unde as fi putut s-o culeg....?!

Mada, noi ne-am facut cadou reciproc, un monitor LCD Samsung, cu TV-tuner inclus. L-am gasit la Flanco, cu 1000 lei, pe cand in Real era 1280 lei. Ce afacere, nu? Eu nu mai astept alt cadou. Si nici nu stiu daca voi avea timp sa-i cumpar LUI ceva. Oricum, deja i-am cumparat lui Sebi daruri de 98lei(jucarii)+30lei(bluzita)+130lei(jucarii de la Sinzi)+50lei(mosu de la gradi)+.....lista continua... Si cand ma gandesc ca mai sunt de ales/cumparat cadouri si pt ceilalti membrii ai familiei... si mie nu prea imi place sa merg la cumparaturi (si stau prost cu timpul in ultima vreme)... brrr... nici nu vreau sa mai aud de cadouri...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mokika cum adica ce spun? la ce te referi?

Mergi la inceput

Vai sa-mi fie rusine,eu pt sotul meu nici nu m-am gandit la cadoul de Mos Niculae,noroc cu voi fetelor.
Mav eu m-as duce toata ziua la cumparaturi.Imi pare rau pt infectia ta.
Noi lui Teodora i-am luat 2 pitici ,pe mutulica si pe rusinosul;la botez a primit-o cadou pe alba ca zapada si ne-am propus sa-i luam si piticii,dar ii tinem in cutii si sunt asa de marii ca nu stiu unde i-as pune pe totii,nu am spatiu atat de mare in apartament dar la metro 2 deja nu mai au toti piticii si mi-e ca raman fara ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Of,CRISS imi pare tare rau...Le las pe fete sa te indrume ca eu chiar n-as sti pe cine sa-ti recomand...Sper doar sa nu mai suferi mult ,cel putin fizic....

ANGI,ma bucur ca esti mai bine!Sper sa scapi de tot!

MAV,sper sa fie bine!Mama ce de cadouri pt. Sebi!!!Daca-i baiat cuminte si asa un talentat constructor....

MADALUTA,in aceeasi dileme sunt si eu...abia astept sa vad ce idei aveti voi...La Isi e usor iti dai seama...I-am luat o bucatarie-nu Barbie-Alba ca Zapada-ca avea casuta cu piticii de la o prietena al carui baiat crescuse prea mare pt.ea,dar la Alba nu renunta,si tati i-a luat un laptop de ziua ei pe care insa nu i l-am dat pe motiv a ar fi trecut neobservat in multimea de cadouri primite....I-am facut ziua la gradi si a fost super rasfatata...Deci deja sunt prea multe si nu stiu cum sa le impart intre Mos Nicolae si Mos Craciun...Dar ne descurcam noiLui tati chiar nu stiu ce sa-i iau....Pulovere si camasi tot i-am luat si vb. ta Mada parca sunt prea banale ...Ceas are vreo 3 si oricum nu m-as baga,parfumurile si le ia singur...chiar e o problema...
DOCULET,tu ce idei ai pt. frumosul tau?
JOJO-MIHA,ce a crescut Teo...,Sanatate!
Si eu mai vreau intalneala dar nu cred ca pot maine...am casa plina cu prieteni-5 la nr. dintre care finutul meu de 6 luni caruia ii ies dintisorii si fetita de 5 jumate care se antreneaza cu a mea numai la prostii,fac mancare ,spal vase si vorbesc singurrrrra...

Va pup,pe toate!

Mergi la inceput