Gravidute si mamici de Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 14
isidora spune:
M-am prapadit de ras la faza cu bata...Eu tot cersesc de la sot un spray paralizant dar el dragutul imi tot zice ca mai bine ma fereste Dumnezeu...si are dreptate dar la cat de credincioasa sunt...
Oricum tu cu bata in mana gravida si micuta si delicata....ANTOLOGIC!
AngeliquedeS spune:
Isidora, stai linistita
ca am si spray paralizant. Nu degeaba iubitul meu lucreaza in domeniu
Chestia e ca el arata ff fioros cand e in exercitiul functiunii dar e bun ca painea calda, pe cand mie aureola si aripioarele imi mai lipsesc dar de fapt sunt agresiva si batausha

E trecut de ora 12, asa ca am implinit 37 de saptamani!!!! De-acum bebe poate sa iasa fara probleme. Eu oricum il rog sa mai stea macar doua saptamani dar sa vina totusi inainte de Craciun!
Mi-am facut poze de sexy mama ca sa sarbatoresc cele 37 de saptamani trecute! Poftiti aici daca aveti chef de vizionat: http://family.webshots.com/photo/2174919130065968642PMIyQq
Pupici, 
Angelique
37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
ina78 spune:
In clubul "delicatelor posesoare de sprei paralizant" ma inscriu si eu.
Sotul meu insa mi-a recomandat sa nu-l folosesc, asa cum mi-a recomandat la volan sa fiu calma, sa nu ma enervez, sa nu injur...
din pacate ... mi-e tare greu sa-l ascult.
Asa ca de cite ori are ocazia imi aminteste "ai grija, sa nu-mi vii batuta acasa". ![]()
Fetelor ... noi sintem in doua etapa de inceput. Am reusit - de nevoie - sa dam de fostul zugrav (ne facuse apartamentul in care locuim acum), dat fiind faptul ca mesterul Manole pe care-l asteptam dimineata sa se apuce de treaba (cu care am stabilit ce cit costa, in cit timp, necesarul) am aflat aseara la 19 cred... ca nu mai ia lucrarea... Sa nu-i bati... 
Asa ca am avut timp pina la 20.30 sa-l cautam pe cel vechi ...
Cel cu usile si cu geamurile ne-a facut si acela o surpriza - spune ca vine cu o zi inainte... si vine ieri... dar doar cu jumatate, jumatatea cealalta mai intirzie citeva zile... peste termenul (stabilit de el, nu de mine)... 
Sa nu ma enervez? Nu...
Ce generalizari as face pline de ... 
Dar tac... Mi-am varsat of-ul. Merg sa citesc din urma. (mai am restante).
Va pup pe toate fara exceptie si va urez o zi buna.
eu - Ina
- puiutul meu
docdecap spune:
Isidora, sa stii ca nu e mare hardughie 4*4 meu, e exact ca un break mai inaltat, nu-ti spun ce bine e ca ma dau jos din masina (adica nu trebuie sa ma ridic de pe scaun), sau mai bine zis fundul (inclusiv burtica) raman cam la acelasi nivel fata de sol si nu trebuie sa fac efort!! deja cand ma ridic dintr-un sedan ma trezesc ca ma tin de portiera..
Spray paralizant inca nu, ar fi un pic exagerat, eu compar inca cu conditiile din bucuresti si in Cta mi se pare chiar linstita problema...
Madaluta, m-am uitat peste site-urile cu cadouri, recunosc ca si eu m-am gandit la un moment dat sa fac niste tricouri/cani/ceasuri personalizate, lui taica-miu i-am tot facut, se plimba in Coreea cu un tricou cu harta romaniei pe care e marcata constanta, sotul a primit o cana cu pozele noastre cand a facut 40 de ani...
ma gandeam sa fac cate ceva cu bebe care va veni, dar nu prea am idei
Tinna, frumoasa mamica! (ti-am mai spus si la zuze de Andrei, o sa am baiat acuma, iara fetele sunt cam mari, dar cine stie, daca vine si o fetita poate ne incuscrim...
)
Angi, mi te-am si inchipuit plecata pe strazi in cautarea urmatoarei victime, strangand bata de baseball in mana stanga in masina... 
mav, primesc cinste cu ce vrei tu si cu ce am voie, o sa vezi ca o sa fie bine!!
eu azi la pranz merg la medgidia la maternitate. sa vaza sotu' traseul si sa imi fac si controlul cu ocazia asta. m-am apucat sa fac lista cu ce trebuie sa o intreb pe doc, am o groaza...
de ieri am tot felul de dureri misterioase, balonari ciudate, dureri in vagin, copil cam agitat. ma tot intreb ce oi fi mancat, dar nu e nimic in afara dietei obisnuite.
a, si trebuie sa mi fac si eu niste poze, ca mi-e ca acum nu mai am burtica (si trebuie sa recunosc, imi place la nebunie si nu imi vine sa renunt usor la ea..)
de roxx nu stim chiar nimic??
pe toata lumea
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Adryana_4u spune:
Anne-Ma, felicitari pentru bebica, sa de DD numai bine familiei voastre.
Ange, esti super tare....m-ai facut sa rad cu pofta
Crisis, nu cred ca am fost pe faza, am vazut numai ca intrebai unde sa faci un chiuretaj cu anestezie totala...imi pare rau pentru ce ai patit(o sa citesc in urma)..eu am facut un chiuretaj la dl. Lutescu, sa stii ca a fost cu anestezie totala, n-am simtit nimic, nu am avut complicatii deloc dup-aia,mi-a dat tratament dupa, mi s-a parut OK, acuma, tu decizi...imi pare sincer rau pt tine
..
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Mokika spune:
Fetelor, ma inscriu si eu in clubul DEGETELELOR. Eu chiar si cand stau in dreapta arat degetul cand nu-mi convine ceva. Inca nu am patit-o pana acum. Dar ma descarc de minune folosind un limbaj nu tocmai academic atunci cand ma enerveaza cate unul in trafic. Si spun asa... din tot sufletul. Maaaaama ce bine ma simt dupa aceea!
Cand eram insarcinata m-am batut cu unul pentru un loc de parcare. Si ii caram la scatoalce ca la un moment dat ala s-a intors la masina si a venit cu un cutitas catre mine. Si cand l-am vazut m-am enervat si mai tare, va dati seama. Numai ca el s-a indreptat cu cutitul catre rotile masinii. Si-atunci, un nene de pe margine a strigat la el "Las-o ma ca e gravida si e nebuna!" si s-a potolit omul si si-a mutat si masina....
Tinna - ce poze frumoase.. sa-ti traiasca Andrei si sa te bucur de el. Dar la clasa I ... oooops! unde-s carliontii? Eu as fi fost in stare sa-l trimit la scoala asa cu parul mare si cret.
Eris- eu am primit cam in trei saptamani fiecare comanda facuta la Quelle
Docdecap - Crina cand era micuta (pana pe la vreo 2 ani) adormea numai cu Prodigy la maximum. Altfel nu era chip sa adoarma. Plangea odata taaaare si nu stiam ce sa-i mai facem. Sotului meu i-a venit ideea si a functionat. De atunci toata lumea a stiut: cand zornaiau geamurile ..... era ora de culcare.
Angi - m-ai dat gata! Esti tare, ce mai!
Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Mokika
Fetelor, ma inscriu si eu in clubul DEGETELELOR. Eu chiar si cand stau in dreapta arat degetul cand nu-mi convine ceva. Inca nu am patit-o pana acum. Dar ma descarc de minune folosind un limbaj nu tocmai academic atunci cand ma enerveaza cate unul in trafic. Si spun asa... din tot sufletul. Maaaaama ce bine ma simt dupa aceea!
Cand eram insarcinata m-am batut cu unul pentru un loc de parcare. Si ii caram la scatoalce ca la un moment dat ala s-a intors la masina si a venit cu un cutitas catre mine. Si cand l-am vazut m-am enervat si mai tare, va dati seama. Numai ca el s-a indreptat cu cutitul catre rotile masinii. Si-atunci, un nene de pe margine a strigat la el "Las-o ma ca e gravida si e nebuna!" si s-a potolit omul si si-a mutat si masina....
Monica, stiu ca nu e de ras, dar nu mai pooooot!!!!!
Esti mortala. Asadar suntem nebune cu toatele. Am crezut ca numai eu in situatii in care ar trebui sa ma sperii, ma infurii, dar vad ca si tu... frica ma ia abia la aprox o zi dupa ce s-a intamplat cand realizez ca putea sa fie nasol de tot. Oricum, faza de faza. Auzi acolo, Las-o, ma ca e gravida si nebuna... Adica oricum ala era victima, nu avea nici o sansa din start in fata ta!

Pupici,

Angelique
37+
bb Viktornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
Mokika spune:
Fetelor, avem www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze noi cu bebe ![]()
![]()
![]()
![]()
Mokika spune:
Pentru fetele insarcinate la inceput de drum, uitati AICI ce am gasit referitor la triplu si cvadruplu test. Sper sa mearga ce am facut eu aici ca nu prea ma pricep la de-astea... Daca nu, scuzati!
dmtr_anca spune:
Buna la toate mamicile si gravidutele!
Noi am nu am mai intrat pe forum pentru ca pe 27.11 bebe al nostru a vrut sa iasa sa vada lumea.
Acum suntem bine si vrem si noi sa stim daca se poate daca sunam la doamna dr Dumbrava vine sa ne vada , sau daca nu va rog poate ne recomandati si noua un medic pediatru. Multumim.