Gravidute si mamici de Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 15
AngeliquedeS spune:
Anca, felicitari pt bebe!! Sa ne povestesti si noua cum a fost si cum s-a intamplat si m-ar interesa si pe mine tarifele de la nastere, te roooggg...
Despre dna dr Dumbrava toate fetele au avut cuvinte de lauda asa ca poti merge pe mana ei. Am inteles de la fete ca vine si la domiciliu.
Monika, e mortal bebe Theo!!!! Doamne, abia il astept pe al meu!
Pupici, 
Angelique
37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
eris spune:
Fetelor am venit de la dr Ciufu si tot imi fac griji.Sarcina are 33 sapt si 2 zile iar baiatul meu este de 31sapt si 5zile.Dar de data asta totul este in regula adica toate osicioarele sunt de aceeasi varsta.M-a speriat ca mia zis ca are 1800kg desi eu stiam ca ar trebui sa aiba 2200kg.Dar mi-a zis ca nu este nici o problema. A zis ca nu o sa fie un urias.Of nu stiu cum o sa rezist pana o sa-l tin in brate sa ma linistesc.
Mada 33+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR:7 saptamani!!
madaluta spune:
Concluzionez: toate femeile folosesc degetul la nevoie...
[:D( nu va ganditi la prostii!!!)
Totusi ma enerveaza k nu avem un semn mai feminist ci tb sa ne folosim tot te simboluri masculine...Dar ma rog..poate om inventa noi unul...
angifrumusica ,sexi si curajoasa sa pui pe net asemenea poze...
eris: am facut comanda la qulle prin oct si in 2 sapt mi-au trimis o parte din comanda, iar azi am primit partea a doua..Imi si luasem gandul k mi le vor mai trimite, dar s-au scuzat k n-au avut pe stoc.
Cat despre dimensiunile si greutatea lui bb eu zic sa nu-ti faci griji pt k o diferenta de +/- 2 sapt este perima, fara a insemna complicatii.Totusi de ce nu faci tu echografiile la un ginecolog?Eu mi-am jurat k nu voi mai merge la echografist niciodata...D-na dascalu si d-l Mocanu mi-au spusnumai aberatii, iar d-na Ciufu , la eco morfo de trim 1 mi-a spus exact ce imi spune d-na lutescu la un echo normal...
docdecap: pentru bunici eu ma gandeam la niste calendare de perete personalizate ( bineinteles cu fotografii de-ale lui darius, nu de-ale noastre)
anca: felicitari pt bb si asteptam poze, povesti, impresii..sa fiti sanatosi cu totii!
Madalina
17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
docdecap spune:
buna fetele!!
am fost azi la medgidia, dezamagire, dr. si uitase ca vin si eu n-a avut timp sa-mi faca un consult, am asteptat vreo ora sa iasa din operatie, si a si zbughit-o la alta urgenta.
dar am vizitat macar sectia, mi-a prezentat-o o dna, care nu stiu ce e pe acolo, dar se ocupa de programari pentru rezerve etc. eu ii tot spuneam ca o sa nasc natural, deci nu stiu cand si ea imi zicea sa ii dau telefon cu cateva zile inainte sa vin...
si dr. mi-a spus din mers ca are garzi 2 si 4 ianuarie, deci trebuie sa vorbesc cu Serban, sa vad daca ii convine... oricum, cu toata lista de intrebari m-am dus bou si m-am intors vaca, o sa merg la ea la provita si o sa vedem atunci.
macar a vazut tati drumul, l-am facut si pe sos. nationala, si pe varianta Valea Dacilor, de l anoi de acasa e tot cam atata, numai ca ziua e unul mai bun si alalalt noaptea -pana atunci isi ia tati cadou GPS, s-a hotarat si o sa fie orientat oriunde, oricand -s-a hotarat adica aseara m-a anuntat ca l-a si comandat. Te pui cu mofturile si bucuriile tehnice ale barbatilor la varsta lui?? Ce altceva sa fac decat sa particip si eu financiar cu ocazie de mos nicolae??
am sunat azi pt. programare la dr. soescu sa-mi dea granule bune pentru travaliu, si imi spune asistenta la telefon ca mai are locuri in ianuarie! am incercat sa-i explic ca pana in ianuarie nasc, mi-a zis sa incerc sa vin fara programare, poate am noroc. cred ca o sa ma duc vineri dimineata si fac acolo planton, poate ma strecoara un pic, ca nu am mare lucru de facut/vorbit, stie despre ce e vorba.
angi, you sexy mamma
!!
uite, sa-ti mai dau de treaba, crezi ca ar fi o idee buna sa punem la lista de gravidute si DPN-ul? ca unele suntem chiar la distanta, si uit cine trebuie sa nasca, si uitam de galerie etc. daca crezi ca e o idee bune.
Anca, sa-ti traiasca bebele hotarat sa vina pe lume!! iarta-ma ca nu mai stiu, baietel sau fetita?
Eris, marja de dezvoltare a copiilor in-utero e mare, si daca nu e pe medie nu e asta o problema. singura problema leagta de asta e daca nu mai creste, nu daca e mai mic/mica de felul ei. nu te ingrijora si asculta-l pe tati daca a invatat bine, ca sa ai alte ganduri in minte!!
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
dmtr_anca spune:
AngeliquedeS
Am nascut relativ usor si cu probleme. Mi s-a rupt apa la 7.30 (am avut senzatia ca s-a rupt ceva in interior si apoi am facut pipi pe mine). La 8.30 eram la urgente ,apoi repede sus la sala de nasteri aveam dilatatie 4, iar la 11.15 eram deja nascuti. Problemele au aparut pe masa de nasteri cand bebe se pare ca s-a blocat in umeri si au trebuit sa foloseasca forcepsul (bebe a avut la nastere3.700 kg)dar s-a blocat din cauza mea, pentru ca eu nu am mai avut putere sa imping. Bebe e OK , sanatos din punctul de vedere al medicilor,(o zgaraietura pe fata, dar mica, si a fost un pic vanat la un ochi. A stat 2 zile la sala (incubator), si e putin incet la alptat pentru ca in alea 2 zile a fost hranit cu seringa. Acum suge OK.
Eu am ditamai taietura dar care s-a si vindecat, stau bine in fund, ma misc relativ bine.
Bani am dat la moasa , in jur de 50 pentru ca 10 sunt pentru femeia de servici, 20 la o sora care a avut grija de bebe in prima seara. Si cam atat. Asistentele au fost OK. Singurul lucru care nu mi-a placut in spital a fost ca bebe sta la un loc cu mama si vine multa lume in vizita la bebe si mama, implicit multi microbi se aduc de afara cand se umple salonul de vizitatori.mai multe informatii maine pentru ca acum facem baie la bebe.
Poze cu bebe cand o sa le descarce sotul.
madaluta spune:
help..ma doare gatul si imi curge nasul..ce pot sa iau? ( in afara de ceai cu miere si lamaie)...
Madalina
17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
AngeliquedeS spune:
Mada, ia homeogene, sunt ff bune pt gat, homeopate, sugi una pe ora pana trece gatul
Pupici, 
Angelique
37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
abibrinza spune:
Buna seara.Nu stiu daca va mai amintiti de mine, caci nu prea sunt activa.Burtica creste, Victor alearga toata ziua si eu nu prea mai am timp de nimic.
Monica, hai sa-ti zic de GPS.Luati, cumparati ultimele harti, caci astea conteaza cel mai mult.Noi am fost in Germania luna trecuta, si GPS-ul ne-a bagat in vreo 2-3 fundaturi cu harti de anul trecut.Sunt aproape sigura ca drumul de Valea Dacilor nu apare pe mai multe harti.Dar daca vi de la Constanta nu prea ai cum sa te ratacesti in drum spre Medgidia.
Isidora, sa-ti mai povestesc de spitalul nostru.Doua prietene au nascut in ultimele saptamani si l-am tot batut.Rezervele sunt super si chestia cu cearceafurile nu mai e de actualitate.Costa 30lei pe noapte.Toata chestia e sa nu nasti intr-o perioada aglomerata, caci prietena din Constanta nu a gasit loc.Si saloanele sunt curate, asa ca m-am ami linistit ca la noi parca toata lumea naste si e tot timpul aglomeratie.
Eu am facut comanda la Quelle in septembrie si nu mi-a venit nici acum.
Pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
isidora spune:
de Sfantul Nicolae pt. toti cei care-i poarta numele!!!Sa va aduca Mosul numai bucurii si sanatate!
gravidute,mamici si bebei si mamici in asteptare!
pe CRISS si sper ca suferinta ta sa devina curand doar amintire!
DOCULET,si tu singura?
fata!Deci sa-mi trag 4*4?Oricum ne gandeam la un opel zafira,toyota verso cu 7 locuri,de ce nu un rav4?Mai vedem...
ANGI,si batausa si sexi si gravida si ambitioasa si devreme acasa si gospodina,dar mai poti draga??
Super hot pozele,felicitari pt. 37 de saptamani!Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an de cand am intrat pe D.c...Madaluta se pregatea sa nasca,tu erai intr-o continua cautare si uite acum mai e putin si-ti vei tine puiul mult visat in brate....Ce trece timpul....
MADALUTA,multumim pt.sugestiile de cadouri... F. buna ideea pt. cadoul bunicilor...SA inteleg ca n-ai mai fost la eco de la ilustrul dr. cu pricina...Eu astept o confirmare desi stiu ca-i fetita...
si pe Darius!Cum te mai descurci,te mai ajuta soacra?Si zici ca vineri vine sotiorul...ce bine... al meu abia saptamana viitoare ajunge...abia astept.O sa-l pun sa-mi traga niste poze cu burtica ca ma simt sexy rau...de la Angi mi se trage...
MOKIKA,deci si tu de-a noastra?Nevricoasa rau ai,?Theodor e un dulce si un dragalas cum n-am mai vazut...
!
ABIBRINZA,multumesc de detalii!
Sper numai sa reusesc sa ajung sa nasc acolo....Mai merg si la Cristurean in paralel pt. linistea mea ca nu stiu unde ma apuca si daca am timp sa fac drumul pana acolo...Si cand mai aud pe la stiri intamplari horror mi se duce tot curajul si toata nadejdea...
Cand de fapt ar tb. sa fie invers sa-mi pun toata increderea in Dumnezeu si numai in El si toate or sa fie bune si bine....Doamne ajuta!
Mai scrie-ne de tine si Victor cand poti...Tu te simti bine?Sau n-ai timp sa te gandesti prea mult?
ERIS, o sa fie bine ai sa vezi!
MAV,ce mai faci ,cu te mai simti?
BISOUS,ce fac copii?Victor?