Gravidute si mamici de Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor?Eu sunt lenesa la scris dar de citit va citesc mereu.Eu am stat in casa in ultimul timp si am invatat cu tati.Daca tot sunt in concediu si nu am pe cine ascultail ascult pe tati.El zice raspunsul iar eu bifez si apoi reluam ce a gresit, si bine ca nu greseste multe ca altfel. Maine la 10 am programare la dna dr.Ciufu.Doamne sa fie totul bine.
Angisi eu am patit ceva asemanator dar numai ca la mine desteptul ala punea frana din 2 in 2 metri sau trecea de pe o banda pe alta si imi taia fata.Mai facea si figuri dupa ce ca era de vina.Imi pare rau pt ce ai patit dar bine ca esti ok acum si ca bebe e bine.
Madalutazi-mi si mie te rog in cat timp a venit ce ai comandat la Quelle,pt ca si eu am comandat ceva si eram curioasa
toate fetele
Mada 33+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:7 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ANGI, iti vine sa crezi ca si eu am facut acelasi semn azi de dimineata???Ce ti-e si cu gravidoasele astea....Sau nu ,ca eu il faceam la nervi si cand eram doar o singura data mama...So,am dus pitica pt. un exudat la Synevo si cand sa plec ma angajez pe Bratianu si fac prima la stanga,perfect legal prin loc demarcat...Un BOU,ma claxoneaza...gen sa-mi misc curu mai repede ca el se grabeste..Eu ii scot elegant un deget si dupa ce ma asigur ca-l vede imi misc masina cat de repede pot ca deh imi trece prin minte ca o caut cu lumanarea....Si o mai aveam si pe Isi in masina...Am reusit sa-mi pierd urma ca eu faceam imediat la dr....Bine, ca n-a fost nici pe departe atat de spectaculos ca in cazul tau ...Sper sa nu dau intr-o zi peste un dement ca in cazul tau...Doamne pazeste ca nu stii ce se poate intampla...

ERIS,Doamne ajuta la eco!Si spor la invatat!
ADRYANA, am uitat sa-ti spun ca m-a impresionat gestul sotului tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Angi, cred ca de-aia nu m-a lasat barbatu' sa-mi iau matiz, ca ia el masina pentru toata familia si ma plimb eu cu ea.. asa ca daca ma enerveaza vreunul am si eu masina cu cai putere din 3 cifre, stau sus si se vede bine degetul... da' cu degetu', sunt mai rezervata de cand mi l-am etalat unuia care de fapt avea prioritate, doar ca eu eram cu draci pe mine... mi s-a facut rusinica si de atunci il pastrez numai pentru exemplare deosebite.
o vreme mergeam cu Prodigy cantand la maxim (smack my bitch up, breathe si alte de-astea) si numai sa se fi luat cineva de mine, ca ma dadeam eu jos prima la bataie... acuma ar fi chiar culmea, si cu burta la gura...
desi lu' bebe ii prieste muzica tare, cred ca ma-sa nu vrea sa si-o fure chiar asa, in mijloc de strada. desi daca te dai tare la astia, nu se asteapta. (povesti din traficul din buc: unu' care, agasat de una din spate care tot claxona si il flash-uia, in coloana fiind, a dat cu spatele, a intrat in ea si iese din masina: ce faci cucoana, intri in mine? acuma trebuie sa mergem la politie!)

da' oricum, decat sa bufnesc pe barbatu' acasa, mai bine ma mai descarc in masina, cu o singura precautie: niciodata cu viteza. doar asa, mici magarii, claxonat, flashuri, priviri pline de inteles...

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hai ca am intrat sa vad ce mai scrieti inainte sa trec la epilatul piciorului nr doi

Isidora, asadar si tu, Brutus? Tot cu degetul??? Monica, ai dreptate, chiar ca iti descarci dracii la volan. Chestia e ca eu am sub scaunul de la masina si o bata zdravana de baseball pusa acolo de dragul meu sot, pt orice eventualitate, si la cat de nebuna sunt nu as ezita sa o folosec. Cand i-am spus asta prietenei mele nu se mai oprea din ras, zicea ca asta ar fi faza de pus pe youtube, sa vezi o gravida cu burta la gura cum hartaneste o masina in trafic cu bata de baseball...

Eris si eu am facut comanda la Quelle mai demult si a venit in aprox o saptamana coletul.

Ma doare spatele rau fetelor, merg sa imi termin si piciorul cu nr. doi ca sa nu ma apuce nascarea....

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ce mai faceti fetelor? Sa stiti ca va citesc mereu, chiar daca nu scriu prea des.

Ange doar nu ai de gand sa nasti acum!! Sa ne anunti si pe noi daca bb chiar vrea sa vina, poate DD vrea sa ti-l aduca de Mos Nicolae in loc de Mos Craciun! fata.

Anne_Ma felicitari!!! Sa va traiasca printeza si sa va bucurati de viata impreuna cu ea!

In alta ordine de idei, azi sunt tare mandra ca am reusit si eu in sfarsit sa pun pe net un album cu poze de-ale Andreiushului meu, am facut asa un colaj cu pozici de cand avea 7 zile si pana acum cand are aproape 7 ani. Am pus link-ul la semnatura.

Pupici,

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Haideti, fetelor, ca nu nasc. probabil se pregateste, doar Oricum acum chiar as putea sa nasc, epilata, curata, etc, etc...

Tinna, am vrut sa iti raspund si la zuze, dar am uitat. Sunt super pozele, Andrei este un scump si frumoooos minune mare. Dar cat de frumoasa esti tu! Si ai un par - o minune!! Tot roscata esti si acum, ca atunci in Delta?

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Da Angi, tot roscata sunt . De fapt zic eu ca nu m-am schimbat prea mult fata de pozele alea, tot cam asa arat.
Doar ca acum nu m-am mai vopsit cam de mult (de cand sunt gravi), mi-a fost frica. Si mi-a crescut cam tare parul... cred ca totusi o sa ma vopsesc acum inainte de Craciun, sa fiu si eu frumoasa de ziua mea! (oare ii fac rau lui BB??)

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Tinna, vopseste-te linistita. problema nu e vopseaua ci vaporii pe care ii degaja asa ca sa ai grija ca la salon sau acasa, depinde unde te faci, sa nu fie spatiu stramt si neaerisit. Fa-te frumoasa!!! Vai ce mi-a placut de tine!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Ange

Bb2 e tot baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ANGI,si tu folosesti celebra'Si tu Brutus?'Cred ca am descoperit pana acum cel putin 20 de chestii pe care le avem in comun...Mai putin harnicia si ambitia cu care tb. sa incep sa ma familiarizez pt. ca o sa ma traga cainii cu 2 copii si barbat plecat...
DEci si tu Doculet,dar de la scara mare...deh iti convine in cazul asta...
Si eu ma imaginez intr-un 4*4,facand pe grozava,dar nu stiu cum nu reusesc deloc sa vizualizez mom. urcarii si al coborarii din masina...Poate m-ar ajuta faptul ca am facut ceva climbing...

TINA.S,frumoase poze,frumosi foc cei din ele!Bebe 2 la fel de frumos si sanatos iti doresc!
ANGI,durerile alea de spate pot sa tina si 2 saptamani in principiu...Suficient sa-ti revii dupa criza de astm ,sa capeti puteri sa nasti natural...Doamne ajuta!

fetele!

Mergi la inceput