Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
miri_mik spune:
si azi avem si noi 33 de saptamani incheiate.
miri_mik
33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Ellenuta spune:
miri .. cam asa beau 2 l .. in unele zile beau si mai mult ..
by the way, am si eu o prietena la bruxelles, de fapt este corespondentul nostru. lucreaza la economist si o cheama Dana Spinant.
34+
EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
alinaatudor spune:
Pai..da..inainte de sarcina foarte rar retinem apa..ca na..suntem tinerele..si ..organismul inca mai face fata..apoi..ne mai ramolim..stii cum se zice..ca sarcina lasa sa se vada multe probleme..vechi..precum si unele noi..asa ca..daca dupa sarcina totul e ok..nu trebuie sa te ingrijorezi cu nisipul de la rinichi...pui de o fundatie la casa :D
Eu am o mare temere legata de calciul ce imi va ramane in oase dupa sarcina...sper macar ca in dinti sa ramana...ca la oasele mari..nu se vede:D...fudula, na.
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina
29 si Stefania 
miri_mik spune:
alinaatudor, atentie ca preaminunatii carbohidrati provoaca intai o hiperglicemie si apoi o hipo... nu cama dau mare rotunda (ca asta sunt) si desteapta, nici sa ridic semne d eintrebare, dar sa fiu in locul tau as mai repeta o glicemie pe stomacul gol si una dupa micul dejun. daca discrepanta e prea mare... atunci mai incet cu dulcele:)
(ce tsap moralist m-am fauct)
miri_mik
33+
alinaatudor spune:
Ai dreptate Miri_mik..si dupa ce am citit mesajul tau am dat fuga la dosarelu cu investigatii medicale..si am vazut ca anul asta am facut de vreo 4 ori glicemia..si cel mai mult a iesit 60...acu..eu nu am acasa glucometru...ar fi fost o idee sa imi iau glicemia dupa masa...dar :(
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina
29 si Stefania 
zeririlouiza spune:
Shose felicitari de amr, tu ziceai parca ca o sa nastem toate si tu ramai pe aici? iata ca ai intrat in randul lumii ameristelor si vii din urma. Super hainute si ghetutele si caditya si tot
Acum intreleg si eu de ce nu mi sau mai umflat picioarele si mainile, pai eu sunt broasca adevarata sau elefand gandindune la gabarit
, beau de rup, am baut 2 litri numa de cand sunt la serviciu, si am baut si de dimineata acasa vreo 2 pahare si mai e timp pana adorm, sotul a zis ca-mi trage teava de la tusnad ca din aia beau
Louiza
32s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Ai fost absenta motivat! Bine ca ai reusit sa amani insulina. Asta e cel mai important.
La Multi Ani fratelui tau!!!! Sa fie sanatos si voios!
Oricum, ziua mamei mele e pana la 12 noaptea. Si la cat de matinala esti tu, nu m-as fi mirat sa imi zici pe la 11-12, in seara asta. 
Pupam si imbratisam!
Bruno se simte mai bine?
quote:
Originally posted by miri_mik
Creata, eu sunt probabil intarziata gashtii, dar asta nu ma imoiedica sa ii urez si eu mamei tale "la multi ani!" e nascuta in aceeasi zi cu unul din fratii mei, deci e clar ca-mi va ramane veci pururi amin in memorie!
creata2008 spune:
Daca nu mai tineai minte sau iau te incurcai, te descurca fata din nou!
Hai sa fie intr-un ceas bun!
quote:
Originally posted by miri_mik
si azi avem si noi 33 de saptamani incheiate.
miri_mik33+
Ven spune:
Ufff. Nush pe ce am apasat si am pierdut ditamai mesajul!
Ziceam cam asa: ca va citesc zilnic, nu pierd nimic! Dar am intrat asa intr-o faza de 'n-am-chef-de-absolut-nimic' (parca mai suferea cineva de asa ceva) de nu se poate........as sta toata ziua tolanita pe o canapea, si m-as infunda cu dulciuri si fructe. Dar se pare ca multe mai suferiti de pofte de astea in ultima perioada, asa ca 'ata ete'.
Legat de ce vorbeati de maini/picioare umflate si amorteala la maini, va zic si eu, ca si miri: TRECE! Am avut (la cealalta sarcina) picioarele si mainile umflate in ultimul hal timp de 4 luni (ultimele 4 de sarcina, of course). Purtam incaltaminte cu 2 nr. mai mari si spre sf. sarcinii nici alea nu ma mai incapeau ca lumea. Mainile ca niste 'pitutze' bine crescute. Iar cu amorteala, cel mai nasol. Nu mai simteam nimic in zona ultimei falange a degetelor. Dar nimic. Si a durat pana a implinit Markus 4 luni ca sa-mi revina 'simturile' in degete. Ma speriasem, am vazut ca am nascut si nu-mi trece, am crezut ca asa raman. Dar a trecut.Mai puneti inca 4 luni de tensiune mare (160 cu 110, ceva de genu') si aveti tabloul primei mele sarcini :)
Dar cand m-am vazut cu minunea in dotare, parca mi s-a sters creierul cu buretele. Stiti cum se zice, ca uiti foarte repede "relele". Acuma ca va aud pe voi, mi le aduc aminte pe toate pe rand :) Si ii multumesc lui Doamne-Doamne ca de data asta a fost mult mai usor.
Un mic pitic am, totusi, si eu, acuma pe creier. Ieri am fost sa stabilesc cu nenea gine data cezarienei. Si mi-a facut si eco. Eu avand ieri fix 35 sapt, capsorul lui bebe aparea de aprox. 37 sapt., iar femurul de 34. Mno. Gine zice ca nu e absolut nici o pb., ca in trim. 3 masuratorile la eco nu mai sunt asa exacte si maja de eroare e de 2 sapt. (mai ziceati careva sintre voi treaba asta, stiu). Dar eu m-am suparat utin, pt. ca pana acum bebe de fiecare data a iesit conform UM sau chiar mai marisor, si acuma brusc, ce-i cu diferentele astea de masuratori? Toata noaptea numai cu asta am avut treaba in vis :( Eu sper sa fie bine, totusi. Doamne ajuta!
Cat despre data, inca nimic clar. 3 date posibile: 21 dec, 26 dec. sau 1 ian. :)) Marti ma intalnesc cu anestezista si in fct. si de programul (garzile, concediul) ei se va stabili (sper!!!) data finala.
Acuma, io 21 cam exclud, ca mi se pare tare devreme. Dar cer parerea tuturor prietenelor :) Voi ce ati alege in locul meu? 26 dec. sau 1 ian.?? Daca totul ar fi in regula si ati avea de ales? Stiu ca asta nu e o loterie si depinde in primul rand de bebe, dar parca vad ca tipa imi zice "oricand", si eu nu voi putea sa ma hotarasc pe moment :)
Gata, ca scriu rar, dar cand o fac, da logoreea peste mine :))
Pupam zuzele dragi si va invidiez tare-tare ca va puteti intalni! ![]()

Venera
, mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!
Laura Ioana spune:
Creata
si io acu' la spartul targului: LA MULTI ANI! lui mami a ta
Si toate cele bune si tatalui tau pe acu doua zile! Ce frumos ca au zilele apropiate!
Ven
ma bucur ca nu ai mai experimentat si la sarcina asta grozaviile de care spui! Cat despre bebe si diferenta de la eco...in ultima vreme am vazut c aproape la toate ne-au iesit diferente in plus sau in minus...sigur ecografele nu pot spune cu eactitate dimensiunile lui bebe. AI vazut ca ti-a spus si dr, deci stai linistita! Vad ca avem aceeasi UM. Eu vreau sa las pe bebe sa se nasca in 2008 si sper sa nu vrea sa se nasca mai repede.
Miri
felicitari pt 33 de saptamani! Mai ai si tu un pic.
35+
AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007