Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor stati linistite cu greutatea lu bb la eco ca a mea cu 2 saptamani inanite de nastere avea 2700g si am nascut un monstrulet de 3600g ...m-as mira eu sa ia 900 de grame in 2 saptamani

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
M-am oprit sa semnez si eu condica iar la un micut 'apel pot spune ca: Suntem bine.
ancadragoman - tocmai ti-am citit povestea nasterii!Felicitari pentru micuta Maria!

35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gina multumim,hai ca mai ai si tu putin si iti ti flacaul in brate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

zuzicile si bine v-am regasit.

Putin mai devreme m-am strans si eu de pe drumuri. Doamneeee...mi-am promis ca in weekend o sa ma odihnesc. Sper sa ma pot tine de cuvant.

O sa incerc sa o iau pe rand, sa nu uit nimic (desi, zic si eu ca Irinuk, Alzhaimer scrie pe fruntea mea).

Miri, ma bucur mult pentru tine ca ai scapat si de data asta de insulina. Ce mai face Bruno? Cum se mai simte?

Cretulina, pupam si noi pe doamna Creata 1 si ii transmitem La multi ani cu sanatate, fericire si noroc!

Gatta, la mine au mai trecut durerile respective insa au aparut altele. Nu mai stiu care zuza zicea ca are asa ceva (stiu sigur de Angi dar mai zicea si altcineva) ca are o durere ca de apendicita. Ei bine asa am si eu dar in ambele parti (pe rand, nu in acelasi timp). Si sunt niste dureri care sageata brusc si sunt f intense. Noroc ca nu tin mult pt ca oricum ma cocoseaza de durere. Doctora mi-a spus ca sunt cauzate de miscarile lui bebe in zona. Fie capsorul fie vreo manuta.

Si pentru ca tot am pomenit de doctora, sa va povestesc ce am vorbit azi cu ea. Mi-a spus inca o data ca nu exista nici un fel de problema cu gogosica mea, ca poate sa fie pur si simplu micuta (cica si eu sunt micuta ) si ca oricum in trimestrul III masuratorile la eco sunt f inselatoare. Singurul aspect care trebuie urmarit indeaproape este placenta maturata prea devreme. O sa fac ecografie saptamanal sa vedem cum evolueaza situatia si daca nu e ok...ajung la cutit. Care cutit se pare ca ma paste oricum. A vorbit doctora mea cu sefa de sectie de la neonatologie (dr Stoicescu, pt fetele care au auzit de ea; este un nume cu greutate in neonatologie) si cica nici nu se discuta: se scoate bebe pe sus din cauza de herpes genital activ in ultimul trimestru (chiar daca analiza mi-a iesit ok). Oricum merg maine sa repet analiza dar cica e mai bine sa evitam orice risc. Asta e... Nici nu ma mai intereseaza prin ce metoda va iesi printesa. Vreau doar sa o vad si sa fiu sigura ca e bine. Si o sa-mi dau silinta sa ma refac repede, repede, ca sa ii pot ingriji pe amandoi puii.

Pupacesc fetele si mai revin!

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina, imi pare bine ca esti vesela!! ana mica o sa fie bine, o sa vezi. o sa fie o mica printesa!!

deci mai ai putin si o sa-ti tii puiu in brate .. super!!

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc Ellenuta!
Uitasem sa va spun. Teoretic daca nu se intampla nimic pana atunci...pe 10-11 decembrie s-ar putea sa o scoata dna doctor pe Anita mea . Iubita mea...abia astept sa o vad....

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Un nou capitol va asteapta AICI!
(Gina M)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

[quote]Originally posted by breaz

Apropo Cristina (greta4you), se pare ca stilul celor din cluj e f diferit de bucuresti. nici mie nu mi-a zis niciodata cit e de lunga sau de grea. singura data mi-a zis a fost la 4Dresupun ca ii da ecograful lungimea si greutatea automat. da altfel la controale periodice exact asa imi zice si mie, ca e ok. si nici de streptococ b nu am auzit ca ar trebui sa imi fac analiza, si nici antitetanos.am mai intrebat colege care au nascut si nici una nu si-a facut antitetanos. acuma ma tot gindesc si eu la strptococu b, oare ar trebui sa-i spun eu la dr sa-mi faca analiza.
si epidurala aici ti-o face in spital fara sa platesti nimica, am auzit ca unele fete si-au luat ele trusa de epidurala. important e sa fim noi sanatoase si sa nastem usor.
Carmen 34+ Carla Alexia

......da, asa se pare...ca la cluj e putin mai atfel...dar uite ca azi am intrebat medicul de familie de vaccinul antitetanos ..si a zis ca-mi face saptamana viitoare (asta pentru ca se face in saptamana 34)

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput