Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tin sa iti spun ca marti, de ziua tatalui meu, cand am citit urarile tale, am ramas extrem de mirata ca ti-ai adus aminte. Iar astazi, chiar mi-au dat lacrimile de fericire si bucurie, ca, din nou, ti-ai adus aminte. Iti multumesc mult pentru gandurile tale, in primul rand, si apoi pentru urarile de bine!

Si sa mai zica lumea ca noi nu suntem cea mai unita si cea mai beton odisee de pe DC!!!!!!

Plecaciune...

quote:
Originally posted by danybv

Buna dimineata fetele.
Pentru Creata2008,LA MULTI ANI !!!! MAMEI TALE .
O zi buna va doresc si va .

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creatoo .. hop si eu ..

LA MULTI ANI! SA-TI TRAIASCA MAMA SI SA FIE SANATOASA!!!

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

creato acum am vaZut si eu la multi ani lu buni, ca acum e viitoare bunica numai e de glumit

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor am prins o postare de la gravidutele prin fiv despre Ginger:

...uitasem sa va zic de GINGER am primit sms de la ea si zice ca sunt tot 3 in unu i-au facut eco bbeii sunt bine ,ea tot la pat sta si acum daca incepe travaliul o lasa sa nasca (nastere naturala)ea spera sa ii mai tina 1 sapt sa aiba 34 sapt.i-am spus ca ati intrebat de ea va trasmite pupici si sarcini usoare.

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Fetelor,

ajutati-ma si pe mine.

Am o durere in partea dreapta, la nivelul ficatului. S-ar putea ca BB sa fie pe partea dreapta (cel putin asa era la ultima ecografie). Totusi, durerea asta, ca o vanataie foarte mare, nu ma mai lasa de vreo doua zile, o am aproape tot timpul.

Eu am mai avut dureri in zona ficatului, de exemplu si la ciclu mai aveam, cred ca am un ficat sensibil. Ma intreb daca ma doare din cauza ca ficatul are o problema (de exemplu iau un utrogestan pe zi) sau din cauza ca apasa BB?

A mai avut cineva asta?

Micsunea
31+

Mergi la inceput

Hop si eu cu multumirile! Am copiat urarile voastre si le-am pus pe mail. O sa le si printez, sa ii fac o bucurie. Cand am inceput sa ii povestesc de voi, ea a ramas foarte mirata ca exista comunitati de genul DC si tot timpul imi pune intrebari despre voi.

quote:
Originally posted by Ellenuta

creatoo .. hop si eu ..

LA MULTI ANI! SA-TI TRAIASCA MAMA SI SA FIE SANATOASA!!!

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Pai deja are sarcini foarte bine trasate, ca si viitoare bunica!!!!

quote:
Originally posted by zeririlouiza

creato acum am vaZut si eu la multi ani lu buni, ca acum e viitoare bunica numai e de glumit

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Hop si eu! Hop si eu! N-am mai scris zilele astea ca mi s-a stricat mouse-ul! Acum am unul nou noutz wireless!!!
Alina, pupici pt Anita! O sa vezi ca pana la urma o sa fie o dolofana perfecta!
Miri, felicitari pentru cele 2 saptamani castigate!!!
Creata, la multi ani pt buni!!!

Ma plang si eu un pic: azi-noapte m-a durut f tare in partea dreapta, jos, cam pe unde e operatia de apendicita. Oare ce sa fie? S-a fatzait baiatul meu prea mult sau oare corpul meu face pregatiri pt momentul cel mare? Mentionez ca e o zona mai sensibila de-a mea, ca ma durea si cand imi crestea burtica si deci se marea uterul.

Vreau intalneala, vreau intalneala! Sunt available oricand! Spuneti ziua si ora si vin!!!!!

Pupici la toata lumea!!!! Sunt tare binedispusa azi!

Ana-Maria 33+ cu David si tati Andrei

AMR 7 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Multi Ani Traiasca....! :) Eu nu prea ma obisnuiesc cu Buni, ea e mami si atat. Mami a mea, ce-i drept. Acum o sa fiu si o mami, la randul meu, daaaar... nu stiu daca o sa-i pot spune Mariucai "du-te la Buni!"... E ciudat. Toata viata mea i-am spus mami si acum ar trebui sa schimb apelativul.

quote:
Originally posted by Anandrei
Creata, la multi ani pt buni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata .. asa e .. e tare ciudat .. toata viata le spunem mami, mama, tati, tata si acum dintr-o data ne trezim cu buni ..

eu ma gandeam chiar acum la mama care ii spune bunicii mele mamaie .. nu mai ii spune mama .. asa vom ajunge si noi??

tare ciudat ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput