Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Azi m-am trezit cu mainile umflate; e prima data cand mi se intampla.
Picioarele (de are eu imi fac griji, sa nu se umfle) sunt ok, dar mainile, in special degetele sunt baloane!

Si mananc nesarat

Alina023,

Nu te necaji cu sotul; asa sunt ei, insensibili (al meu, cand ma vait se uita la mine cu o privire de vitel si ma intreaba: "ce sa fac sa te-ajut? sa-ti iau ceva?" de parca asta ar rezolva totul).
si cand ii vad privirea...

Eu insa, ii zic "nu, vreau doar sa stai langa mine si sa-mi spui ca esti alaturi de mine; nu vreau sa-mi cumperi ceva "
Dar astia sunt, si noi trecem peste defectele astea ale lor.

Vad ca ati discutat de vaccin antitetanos; eu n-am facut asa ceva; nu mi-a zis ginec. ca ar trebui.

Roxana 34+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 6 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am ziissss... Voi fi la birou. Dar mai e o saptamana, poate imi gasesc putin timp liber si ma vad cu voi direct la cafenea sau unde alegeti voi.

quote:
Originally posted by Ellenuta
IRINUKA, CREATA .. FETELE DIN BUCURESTI SAU DE PRIN APROPIERE .. CE FACETI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Bai , pe mine m-au apucat de vreo 3 zile durerile alea intre picioare , zici ca am calarit non-stop vreo saptamana..... Sunt nasoale rau , abia mai pot sa merg. Fetele care ati experimentat asta ...stiti cumva , mai trec sau ma tzin asa pana la nastere ? Ca daca nu trec...e de jale , m-au scos de tot din circuit , abia daca pot sa merg de la masina pana in casa.

34+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

credeam ca doar mie mi se intampla. de 2 zile ma doare in acea zona, in special cand merg, si am o senzatie ca parca as avea ceva intre picioare. chiar asa... cat dureaza?

Mari 31+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Mie nu mi s-au schimbat DELOC. Cu exceptia faptului ca nu am mai incercat pepene galben, ca am avut o patanie cu mirosul din frigider, in rest mananc fix aceleasi lucruri si resping fix aceleasi lucruri ca si inainte. Din cauza ca e fetita???

quote:
Originally posted by gugushtiuc

ZUzici voi nu ati observat ca in timpul sarcinii preferintele culinare vi s-au schimbat la 180 de grade? Marea majoritate a alimentelor dupa care ma dadeam in vant inainte de a ramane gravi imi provoaca si acum greata numai cand ma gandesc la ele.
Imi aduc aminte ca in perioada in care ma luptam cu greata nesuferita, singurii care ma salvau erau... cartofii prajiti, de care inainte nici nu vroiam sa aud.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Bravo, Simo', felicitari pentru rezultatele bune ale Sarei. Sa mergeti tot asa pana pe 9 ianuarie!

Cat despre CFR2, ma mir si ma bucur. Cand a nascut prietena mea acum un an, iti venea sa fugi mancand pamantul. Se vede si pe inregistrare ca era varza totul. Ca atare, ma bucur pentru voi ca veti sta in conditii mai mult decat decente.

PS: si, de ce stai si nu incepi sa cauti un Brad Pitt la odisee???

quote:

Salutare Zuzelor !

Sunt in urma rau cu cititul , tot ce s-a scris ieri si azi...dar promit sa ma intorc si sa recuperez , ca mi-e dor de voi si vreau sa stiu ce mai faceti

Eram nerabdatoare sa va dau si voua vesti despre noi , ca azi am facut ultima morfologie la Herghelegiu si Sara are 2230 g , ii bate inimioara cu 148 b/m , toate organele in regula , este in grafice la toti parametri urmariti si este cu o zi mai mititica decat varsta cronologica.DPN-ul s-a decalat cu o zi , adica pe 9.01.2008. Cordonul ombilical sta bine , nu prin fatza , nu dupa gat...eu am placenta normal structurata , grad 2 , IR-uri bune , col de 3.08 cm inchis. Deci , totul e OK.
Raportez inca o Angelina Jolie pe lista bebelushelor de ianuarie , ca Sara mica are niste buze pline si boticate de-ti vine s-o mananci...pacat ca nu pot pune poza ...incerc s-o scanez maine.Cand a pozat-o domnu' doctor , sugea sau gusta din lichidul amniotic ...oricum misca din buze si dr. mi-a scris ca " in momentul examinarii fatul prezinta miscari de deglutitie"

Sunt fericita ca totul e bine si ma rog la Doamne-Doamne sa fie asa pana la capat.

Dupa ecografie , am mers sa vizitez spitalul CFR 2 unde voi naste si am ramas surprinsa cat de mica este sectia de maternitate . Cateva saloane , nu cred ca erau mai mult de 5 , dotate cu cate 3 sau 4 paturi si o rezerva de 1 pat ( unde a stat Bahmu cand a nascut ). Toate saloanele aveau baie proprie cu dus , paturi cu spatar reglabil , buton de chemat asistenta la fiecare pat , aratau super curat , renovate , termopane , jaluzele verticale . Pe acelasi etaj cu saloanele era si sala de nasteri si blocul operator si camera de sterilizat . Mai era o rezerva pentru asistente si camera de neonatologie , unde poposesc bebeii dupa nastere pentru investigatii si tratament ( daca e cazul ). Daca totul este ok la nastere , la cateva ore , bebeii sunt dusi in salon si stau langa mamica.
Concluzia mea despre CFR 2 este ca este un spital curat , intim si care nu are mirosul ala specific de spital ( mirosea a sapun de bebe ). Chiar ma felicit ca am ales sa nasc acolo.
Acum ma intorc la citit si revin mai tarziu.

34+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Mari mie dr mi-a spus ca acele dureri dureaza pana dupa nastere si ca pana atunci chiar se vor intensifica. Din fericire, vad ca de cateva zile pe mine m-au mai lasat. Tot ma mai doare, dar nu asa rau ca pana acum...

A venit Bebica!!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

gatta, felicitari pentru Sara-Eliza. Sa fie sanatoasa si sa creasca mare. ce bine ca nu mai ai probleme cu Ir-urile.
Poate vii totusi la intalnire, dar sa ne hotaram la zi. si eu zic ca mai bine ne vedem inainte sa papam ceva si apoi fiecare merge la Babyexpo si cauta ce isi doreste.

Mari 31+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

gatta felicitari pentru Sara si-mi pare bine ca e ok spitalul

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Draga mea, da, sunt niste valori care probabil te ingrijoreaza la prima vedere. Dar, teoretic, bebelul ar trebui sa ia aproximativ 30 grame pe zi de acum incolo. Asta ar inseamna ca bebicul tau ar trebui sa mai ia cam 2 kg. Deci ar fi super bine. Eu zic sa te linistesti, ca peste tot se spune ca grosul greutatii vine in ultimele 2-3 luni.

quote:
Originally posted by neda

Buna fetelor,
Va citesc destul de des dar nu prea am scris .Am fost ieri la eco.Daca la 26 sapt bb avea 700 gr acum la 30 sapt are doar 1060.gr.Sunt atit de suparata.Se pare ca istoria se repeta .Si celalalt copil al meu l-am nascut tare micut.Cred ca din nou placenta nu hraneste suficient bb-le.
M-am uitat pe net, care produse contin cea mai mare cantitate de proteine.Am sa incerc sa consum cit mai multa brinza, oua , alune, iaurt...NU mai stiu ce sa fac.Am luat pina acum 20kg si pt ce?M-am fortat sa pap, sa creasca bb, dar se pare ca nu asta e solutia.Asa sunt eu, sau mai bine zis organismul meu.
Va doresc bb sanatosi.Am vazut ca unele sunt ingrijorate ca bb sunt prea mari.Eu zic ca mai bine mare decit micut.
Cu dr ma intilnesc doar sapt viitoare.Sa vad ce zice el.

va pup
Neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Da, trec. M-au tinut cam 3 saptamani, dintre care o saptamana a fost groaznic. Acum s-au mai rarit, dar tot am accente din cand in cand. Dar bucura-te! E posibil sa nu ne chinuim prea tare in ziua nasterii. Sau nu!

quote:

Bai , pe mine m-au apucat de vreo 3 zile durerile alea intre picioare , zici ca am calarit non-stop vreo saptamana..... Sunt nasoale rau , abia mai pot sa merg. Fetele care ati experimentat asta ...stiti cumva , mai trec sau ma tzin asa pana la nastere ? Ca daca nu trec...e de jale , m-au scos de tot din circuit , abia daca pot sa merg de la masina pana in casa.

34+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput