Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
Shose spune:
Zuze sunteti! La ora asta am reusit sa va termin de citit. Nici nu mai stiu ce si cui voiam sa zic.
Alinutza si si eu am avut problema asta la morfo 2, 24 sapt.
Doc mi'a zis ca nu e grav sa fie varsta data de eco mai mika decat varsta pe care o stii tu.
Mi a explicat ca suntem oameni si oamenii, unii mari, uni imai mici.
Mi'a zis ca Pipe va avea 2,600-2,800 la nastere. Deci imagineazati ce vartsa imi va da mie ecograful la 37 de saptamani. Capul sus...o ingrasi tu pe Anita cand o s'o ai "pe teren".
Angelique si Doculet thx de pontul cu cartea. Tocmai ce am comandat'o.
Cat despre Anca.Diana...vad ca e in ilegalitate deja...doar pt ca e o femeie frumoasa si cu burta si fara.
Nici nu stiu cum viitoare mamici pot nutri semntimentul de invidie...mie una mi'ar fi teama..si chiar daca l'as avea l'as infrana de teama sa nu otravesc si sufletelul din burtica, nevinovat de altfel cu "boala" asta urata..INVIDIE.
29+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
darene spune:
Buna dimineata fetele!
Alina023,Miri,Laura_D ma bucur ca v-ati linistit!
Neda mai bine papi pui fiert (pieptul de pui are cea mai mare cantitate de proteine) pt aportul de proteine decat oua.Eu stiam ca ,carnea are cele mai multe proteine.Si ca sa nu te mai ingrasi prea mult,poti sa-l fierbi.
Gatta eu nu am durerile dintre picioare mereu.
Miri ai voie sa papi banane si cartofi?
Mi-am schimbat semnatura !
Poze
Elena
35+
AMR 31 zile
darene spune:
Grati.ela uite ce mananc eu de obicei (Cine e pofticios/pofticioasa sa nu citeasca):
Dimineata pe stomacul gol nesscafe .
Pe la 9:30-10 2-4 felii paine neagra(sau paine facuta cu lapte si zahar) prajite in toaster cu unt.
Dupa 2 ore fructe,de obicei 1-2 banane verzulii.
La pranz (la dif de cel putin jum de ora dupa fructe)pui fiert sau 2 oua batute cu sau fara carnaciori alaturi+paine neagra.
Pe la 6-7 seara salata cu de toate si branza slaba +paine neagra sau iaurt cu fructe (de 380 g) sau mancarica gatita (pt sot)-depinde daca ma atrage sau-de ex alaltaieri am facut un fel de rola din carne de piept de pui tocata umpluta cu legume si carnaciori si nici macar nu am gustat.
Daca mi se face iar foame pana adorm mai pap niste fructe,mai ales mandarine (sunt f bune in perioada asta) sau ananas,capsuni,pere.
La masa de pranz sau cina incerc sa strecor si cate 500 ml iaurt de baut (low fat),desi nu intotdeauna reusesc.
Precizez ca nu in fiecare zi sunt aceleasi cantitati sau aceleasi ore de masa.Si intre mese mai scap cateva bucatele de cioco sau seminte prajite (semintele de vreo 2 sapt de cand mi-ati facut pofta si se pare ca nu ma mai satur de ele ).
Pupici.
Poze
Elena
35+
AMR 31 zile
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Gatta m-am confruntat si eu cu dureri groaznice intre picioare, aproape nu puteam merge, vreo 3 sapt. Acum, vad ca au mai scazut din intensitate, dar sa vedem...
Cum se mai plangeau si alte fete, au inceput sa-mi amorteasca mainile noaptea... asa nasol este...
Si altceva...aseara simteam cum ma impinge fata parca in col, ziceai ca acum iese...este normal sa o simt asa de la 31 de sapt? Nu e prea devreme?
toate zuzele!
A venit Bebica!!!
31+
danybv spune:
Buna dimineata fetele.
Pentru Creata2008,LA MULTI ANI !!!! MAMEI TALE .
O zi buna va doresc si va .
danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
nemary spune:
quote:
Originally posted by ancasoare
Am uitat sa va anunt! De ieri sunt foarte fericita! Am si eu OUTE! Ne-a spus la ecografie ca "scrotul este locuit"
Bad Dobby!
30+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr
felicitari sa-ti traiasca Stefan Cristian
Mari 31+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zeririlouiza spune:
Neata
Cu poftele si eu stau bine, imaginativa ca intr-o dimineata mi-aqm facut omleta cu conopida la 7 dimineata sunt nebuna
alina023, ti-am zis eu asa e si sotul meu o da sin lac in put apoi nu stie cum sa repare si sa-mi intre in voie sa-l iert
Honey, sa stii ca eu stau in ploiesti si nasc la bucuresti am 60 km, si nu se stie cu aglomeratia din bucuresti, asa ca daca tu o iei pe autostrada cred ca e ok si aia acolo au strazi nu stifturi ca la noi
miri lasa ca scoala e scoala macar sa se faca bruno bine, si incearca sa-l bagi apoi pe niste homeopate pentru imunitate si poate scapi si de insulina, doamne ajuta
Angelique as veni cu drag pe 7 decembrie dar nu cred ca poate sotu, of ca de obicei ca si azi i-am zis ca daca mai face vreo figura imi bag picioarele si-l las sa cumpere totul singur dupa ce oi naste eu. Si in plus fiind vineri noi ca mergem spre ploiesti va fi calvar ca pleaca toti spre valea prahovei si e cam aiurea de iesit
Sorina sa-ti traiasca baietii
Nicole citeste prospectul si daca te linisteste si sunt bune in sarcina dai bataie ca infectiile la masea sunt daunatoare
neda nu-ti face probleme ca daca e mic creste bebe, si-si revine ca o sa ai grija de el
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
nemary spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Miri, draguta mea, cat am asteptat noi mesajul tau! Ma bucur pentru amanarea de doua saptamani, lasa ca ai sa vezi pana la urma vei ajunge cu bine la capat fara insulina si cu bebe Sasha sanatos si frumos! Imi pare rau de Bruno, mai rau e ca s-au adunat toate!
Ma alatur si eu Ellenutei: cine mai vine la intalneala pe 7 decembrie la Baby Expo? Haideti ca ajung si eu in capitala si vreau sa va cunosc live!
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
Miri, subscriu si eu la mesajul fetelor. o sa reusesti sa treci cu bine peste aceste 2 saptamani, esti o femeie ambitioasa si cu multa tarie in a rezista la ispite.
cat despre intalnire, eu o sa vin in oricare din zile, pt.ca vreau sa merg si cu sotul la Babyexpo, dar sambata. Abia astept sa le revad pe gravidutele pe care le cunosc si sa le cunosc pe celelalte.
Mari 31+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Din pacate, e vineri si as mai avea inca o saptamana de lucru. :( Nu cred ca ajung. Cu toate ca as vrea sa te cunosc pe tine si poate pe alte fete care nu au fost prezente la celelalte intalniri. Sa vad ce pot face, astfel incat poate reusesc sa fug o ora-doua.
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Ma alatur si eu Ellenutei: cine mai vine la intalneala pe 7 decembrie la Baby Expo? Haideti ca ajung si eu in capitala si vreau sa va cunosc live!
Ellenuta spune:
neata' zuzici
gatta, felicitari pentru bebe Sara. sa fie sanatoasa si sa creasca mare si grasunica!! sa stii ca si eu am avut acele dureri intre picioare .. abia mergeam .. dr mi-a spus ca durerile alea sunt date de bebe .. depinde cum sta ..
monica .. super subiectul .. foarte frumos, acum in apropierea sarbatorilor ..
cum facem sa stabilim o ora la care sa ne vedem .. angi, tu cand ajungi in Bucuresti? cum procedam .. bem un suc / papam ceva inainte de a intra la baby expo sau dupa ce ne terminam cumparaturile pe acolo??
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC