Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
zeririlouiza spune:
creato vezi ca sa-r putea ca mamai sa fie mai mult buni decat mama ca asa se intamopla cu bunicii si nepotii e un lucru stiut ca toti parca le dau mai multa atentie nepotilor decat copiilor asa ca profita de mami cat mai pot ca apoi ti-o ia mariuca inainte , pe mine deja ma intreaba ce face bubulina nu ce faci tu dar si noi vom avea un loc al nostru acolo
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
louiza .. ..
si mama mea la fel face .. cand ma suna sau cand vine la mine, primul lucru care ma intreaba este CE FACE PRINTESA ..
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
irinouka spune:
MULTI ANI TRAIASCA
MULTI ANI TRAIASCA
LAAAAAA MUUUUUULTI AAAAANI!!!
Creato, sa traiasca multi ani sanatosi bunica 2 b si sa se bucure din plin de voi si de mariuca si de canari si de toate cele frumaose din viata, ca sunt destule, slava cerului! pupam!
irina 34 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
icnerc sa recuperez repede-repede, pana nu incepe iadul pe-aici. :-)
alinush, ma bucur tare ca ai depasit momentul eco, cu tot cu temeri si suparare la adresa domnului sotz. monica-doc ti-a spus perfect: barbatii se asteapta ca atunci cand le prezinti o problema sa aiba opcazia sa ajute cu o solutie. si daca le spui sin start ca nu au cum sa ajute, sunt complet derutati si nu isi dau mereu seama ca o vorba buna, un "las' ca trece" e tot ce iti doresti, de fapt, de la ei.
pup fata si pe anita si o sa vezi ca totul o sa fie in buna ordine.
gatta, feliciatri pt vestile bune despre sara.
fetele cu intalneala de la baby expo, ma bag si eu. nu mai stiu cine a venit cu ideea ca intai sa ne vedem la un cico si pe urma sa colindam targul, dar mi se pare foarte buna.
errena, asteptam vestile de la eco, parca azi avea programarea, este? sunt curioasa ce face bebe matei. :-)
sigur am uitat dar ma iertati, sunt blonda si tot mai gravida...
puuuuuuuuup la toata lumea, am o zi lunga azi deci voi fi numai ochi si urechi la ce se mai spune pe-aici.
irina 34 Rares
zeririlouiza spune:
Da fetelor vom fi pe locul doi cu buni asa ca se ne obisnuim
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
irinouka spune:
stiti care e fraza pe care o spun cel mai des in fiecare zi? fara misto!
"ce vroiam sa fac?"
se intampla sa o spun si de 10-15 ori pe zi. si imi vine sa-mi smulg capul de pe umeri de ciuda si de frustrare...dar uit de la mana pan' la gura, ma ridic de pe scaun ca sa o iau intr-o directie si pe urma ma trezesc ca nu stiu incotro vroiam sa o apuc si/sau de ce. fosta mea sefa (adica imi era sefa directa dar intre timp ea a devenit o sefa mai mare iar eu, in locul ei, hihihihi) nu ma scoate din numele de alint "Alzheimer".
ce mananc...va dau un fel de model de meniu:
- dimineata: cereale integrale cu lapte degresat sau 2 felii de paine graham cu branza sau cu un mezel
- pranz: ce reusesc sa comand prin zona...azi, de pilda, o fasole batuta si o salata asortata; in alte zile, snitel de pui cu salata de varza
- intre mese: fructe (mandarine si mere, cel mai des)
- seara: iaurt, fructe, uneori supa
irina 34 Rares
Ellenuta spune:
am uitat sa va spun cam ce mananc eu .. mie una nu mi s-au schimbat preferintele culinare .. mananc exact ca inainte de sarcina ..
dimineata doua sandwichuri cu rosie/castravete/ridichii SAU cereala cu lapte SAU branzica fagarasa cu doua felii paine vel pitar silueta/neagra cu tarate
gustare fructe
pranz doua sandwichuri SAU pap la bufet daca au ceva bun dar numai felul doi
gustare fructe
cina - pe la 18-18.30 ciorbita sau supita si felul 2 .. dar asta doar cand sunt dimineata la serviciu. cand vin seara, pe la 9-10. pap doar fructe ..
desigur nu va inchipuiti ca mananc asa in fiecare zi .. sunt zile cand mananc o data pe zi si zile cand rup frigiderul .. insa .. in fiecare zi, pap fructe .. cel mai des mere, mandarine si clementine!
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
darene spune:
La multi ani Creata pt mamica ta si pt taticul tau cu intarziere!Sa-ti traiasca si sa fie fericiti si sanatosi!
Micsunea,mai demult eu am avut o durere nasoala sub coaste in dreapta,am crezut ca e de la fiere (pt ca am mai avut si inainte de sarcina).Doc a zis ca e de la capul lui bebe,apasa pe vreun muschi.M-a tinut vreo 2 sapt parca; nici nu puteam sa dorm noaptea.In ult. zile am avut iar dar mai jos un pic,era sigur de la bebe care statea cu piciorusele in ficatul meu. Sper sa-ti treaca repede!
Poze
Elena
35+
AMR 31 zile
ancadragoman spune:
Imi aduc si eu aminte de picioarele in ficat....ce frumosssssssss
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
creata2008 spune:
Saru' mana de urari!!!!!
Care canari au inceput deja sa cante, daaaa?
quote:
Originally posted by irinouka
MULTI ANI TRAIASCA
MULTI ANI TRAIASCA
LAAAAAA MUUUUUULTI AAAAANI!!!
Creato, sa traiasca multi ani sanatosi bunica 2 b si sa se bucure din plin de voi si de mariuca si de canari si de toate cele frumaose din viata, ca sunt destule, slava cerului! pupam!
irina 34 Rares