*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)
Raspunsuri - Pagina 7
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by tania-z
mda, inca ceva ca pe urma fug:
avand in vedere cele scrise de Anda, Madau, Madutza si alte mamici ajunse la o anumita limita declar deschisa lista in Clubul mega-crizelor de 2 ani. Inscrisi pana acum:
- Sarah
- Miruna
- Stefan
- Nichita
- Orlando
sper ca lista sa ramana scurta si sa se scurteze cat mai repede
Pentru mamici, se infiinteaza grupul de suport aferent, cu program la propunerile voastre, bere la discretie si obligatotiu programarea unei iesiriin doi cu consortul din dotare/in prospectare.
din nefericire, am trecut si noi prin aceasta perioada (si sunt convinsa ca nu e terminata). din fericire, vad ca s-a potolit simtitor, nici eu nu stiu cum, am insistat foarte mult cand facea urat si avea crize si vad ca s-a mai potolit.
oricum, e un obraznic si-un alintat.
oare cine-o fi de vina?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Noki_Lara spune:
Hello! Azi de dimineata am fost taare matinala, la 6 deja faceam ciorba de perisoase si chiftele!!!!
quote:
Noki, poate de-acu vei avea copilul bun de dat exemplu al colectiei. He-he, cine-ar fi crezut
Eeee...dude coapte!!!! Veci pururea nu ma mai laud...Aseara dupa ce am fost cu elefantul la Kaufland si a fost cuminte, am mers, pe jos, cu ea pana la magazinul Angst de jos. Ehehehe...nu vreti sa stiti ce show a iesit - cum tragea Sarah la casa de toate gumele, prezervativele si bombonelele mentolate, cum se uita chioras si sictirit vanzatoarea la noi, cum vroia Sarah sa iasa dupa casa si sa intre iar in magazin, cum "aranja" ea cosurile goale si le muta din stanga in dreapta, ca erau pe rotile...Dezastru, ce mai! Noroc cu geaca groasa ca am luat-o pe sus, cu geaca cu tot!
Leea- ptiu, frumos flacau ai! Sa nu-i fie de deochi! Poza cu stropitoarea e preferata mea. Taaare artistica.
Tania- e de belea fii-tu!
Andache- hai ca uite ce ditai soarele a rasarit pe strada ta!!!
Intalneala de week-end - io m-am decis pana la urma sa merg la beculete pe 1 decembrie. Cine se mai baga???? Ora 19, Unirea!
io duminica dimineata nu pot, ca am examen la franceza, dar as putea sambata dimineata baga un parc-ceva. Ce ziceti de Herastrau???? Am descoperit un suuper loc de joaca, la intrarea dinspre Piatza Charles De Gaulle, deci de la metrou.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by corap
... ia sa iau si io niste vigantol ...
Corap, super idee!!! Tare bine mi-ar face si mie niste vigantol, din toate punctele de vedere, daca ma gandesc bine...
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie draga.
De azi sunt in cautare de bona, am elucidat misterul proastei dispozitii a celei actuale, desigur, asa cum intuiam, salariul. Mi-a cerut 10 mil, pentru 8 ore, minim 9 mil, fara nici o atributie in plus, fara nici o jumatate de ora in plus. In mod evident nu m-am imbolnavit la mansarda sa dau suma asta, asa ca de azi cautam bona.
eu sunt suspect de linistita si vesela, inainte imi imaginam ca o sa plang 3 zile daca ma lasa asta cu popoul in balta, datr mie imi vine de fapt sa rad.
Citesc din urma si revin
Mihaela
album dn Titi
felicia74 spune:
Neata!
Noi suntem tot in santier, se pare ca s-a spart colaoana de apa calda ceea ce inseamna ca ar trebui inlocuita pe toata scara ca exista riscul sa crape si in alte locuri. Deci apa la baie vom avea... nu se stie cand
Mihaelutat bafta cu bona! In alte conditii voiam sa-ti zic, ca poate ar fi mai bine sa-l dai pe dl titi la gradi. Dar de cand mi-a zis homeopata ca la Gr Alexandrescu e epidemie de raie, bleah, prefer s-o tin acasa, sa nu mai ajung prin spitale.
Noki mama, ce harnica esti! Eu la 8 incercam sa ma trezesc. Si la mine operatiunea dureaza cam o ora.
1 dec nu pica tot sambata? La beculete vrem sa venim, insa si Herastraul ne surade. Ne inscriem la ambele.
Leea frumos, frumos rau T al tau, sa-ti traiasca! Am observat-o de mult timp.
Camelia cum mai e gatul?
anda77 spune:
mi-a mai ramas o sticluta de vigantol.o donez prietenilor.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Am si io una, nou-nouta. Sarah nu serveste Vogantol, nu din scopuri enumerate de voi, ci pentru ca este ...medicament. Si ea considera medicamentele dusmanii ei de clasa!!!!
A..dar sa vedeti faza. V-am zis ca e putin racita bufnita. Si am zis sa-i dau niste Panadol. Bineinteles ca nu l-a vrut de la mine, dar de la Flori nu numai ca l-a baut, dar a mai si cerut!!!
Ia sa o pun pe ea sa-i administreze si Vigantolul!!1 Yuupiii, ce idee mi-a venit!!!
Gata, nu mai donez nimik!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Of, Mihaelutat, bafta multa cu gasirea unei noi bone!!!!
Feli, multumesc de intrebare , sunt mult mai bine! Si Daria e bine, multumesc lui Dumnezeu!
Am mari dubii cu administrarea antibioticului conform antibiogramei! M-am consultat cu o tipa, care e medic pediatru la Medlife si ea a zis ca nu ar da antibiotic daca, copilul nu face febra, iar daca ar fi sa dea din tot pomelnicul ala mi-ar da Ceclor.
Mirabilis draga, daca citesti, da-ti cu parerea, te roooog din tot sufletul meu de mama! (PE SCURT - Daria are muci si nas infundat si putin rosu in gat; am facut exudat si ne-a iesit "prezente colonii de stafilococ patogen"; nu face febra!)
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
leea_cv spune:
Multumiiim pentru aprecieri.E zapada suficienta la noi si lui T se pare ca ii place.Bine,ca a cazut cu nasul in ea si s-a cam strimbat,dar dupa o juma de ora de joaca intr-insa, am intrat in casa,s-a cocotzat in pat si a adormit nemincat si aproape mbracat ieri la prinz.
Io ma intreb cum am reactiona,daca vreuneia din noi i s-ar spune,in urma postarii pozelor cu copiii,ca puiul e uritzel sau ca nu-i sta bine parul sau ca are capul pre mare...
Tania mai imi place Che la nebunie ca iti da cite-o replica de te lasa cu gura cascata.
Mihaeluta api ca spooor iti urez in activitate de scurmare dupa bone.Mi se ridica parul pe sate gindindu-ma.
Cami pupam Daria sa se faca si mai bine.
Felimai bine te muti.Pina se repara chestia,stati in frig?
Vigantoletten ii dadeam io,pina in vara,dar l-am suspendat.Chiar voiam sa sun pediatra s-o intreb de nu cumva trebe sa reiau administrarea.
Azi vine bona pentru acomodare.Sa vedem....
Mai,intr-o zi,si-a bagat T degetul in foc.S-a strimbat putin si bunicu i=a zis ceva de genul:acu sa nu te aud plingind ca ti-am spus ca asa se va intimpla.Si n-a ai scos T nici un sunet.Acu ii studiam mainile si are saracutul pe un deget o buba din aia mare plina de apa.Nu-mi vine sa cred ca n-a urlat cu jale.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Camelia si lui Orlando i-a iesit ceva mai de mult la exudat ,parca streptococ pneumonae ,scuze nu stiu exact cum se scrie ,dr mi-a zis sa-i dau antibiotic, era sensibil la Klacid parca desi nu facea febra ,i l-am dat ca sa scap de grija .
In legatura cu Ceclor-ul eu zic ca-i bun ,eu i-am dat Ceclor de vreo 3 ori pina acum ,isi face efectul mult mai repede si e bun la gust ,e singurul care-l accepta piticu;' meu .
Eu ii dau Pediavit D in loc de Vigantol ,nu mi-a zis nici un dr sa-l opresc ,cica sa-i dau pina la 3 ani .
Leea ,am vazut si eu pozele ,e tare dragalas T in zapada ,ce bine de voi ca aveti asa ceva :),e ok dupa tavaleala ??Mie mi-e cam frica de zapezi ,de revelion merem la munte dar nu stiu cat de mult o sa-l tin pe afara la cat de sensibil e ,offCat despre comentariile despre pozele copiilor cred ca nu's false ,noi ca mame ii vedem ce-i mai frumosi oricum dar fiind micuti n-au cum sa nu fie dragalasi ,deci nu poate spune nimeni ca un copil e urat ,are capul mare etc. ,fiecare e frumos in felul lui,mie mi-e nu stiu cum de perioada aia de dupa 4-5 ani cind chiar devin uratei ,in special baietii dar sint ai nostri si-i devem cei mai cei:)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))