*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Nic si Bufnita sint pe val.Felicitam.

Declaratie de dragoste: respiratia copilului meu miroase a lapte proaspat.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O invata Silvia un joc pe Nati, sa numere si sa aleaga o papusica, etc.
Silvia: "Ala, bala. portocala!"
Nati: "Bala, bala, pocotala!"

Pe mine ma amuza ce docila-i Nati si ce-si ia in serios rolul de invatacel si Silvi de profesoara.

M-a innebunit Nati cu inchisul usilor: "Chide usa, culent!" Si nu stiu de unde, ca eu nu-s stresata cu curentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Hai mai Anda... am lasat si eu optiunile libere fiecareia, cine ce-o vrea, nu rastrang eu libertatea nimanui .Iar pe mama lui Chichita normal c-o vad in prospectare, ca juna e, frumoasa e, minte are... cu timpul si vrutul cred ca sta mai prost.
Cu mancatul lui Nic eu zic ca ai foarte mare dreptate!! Surplusul de vit D (vigantolul nostru) coreleaza cu inapetenta si sa stii ca asta s-a verificat si la Che! POfta de mancare i-a revenit de cand nu i-am mai dat vigantolette. Sa ii tina DD pe amandoi mancaciosi, ca tare rau e in tabara ailalta!

Lavi si eu ii dau pateu din ala (tare bun!) si sunca Martinel, tot in forma de ursulet (care-i place grozav). Vreau sa incerc si crenvustii. Daca nu aveau si nitritul ala in compozitie, chiar ca erau perfecte mezelurile aste pt copii.

Leea l-am vizionat pe T., frumos de pica, bine ca-s batrana, ca io zic ca va fi un june tare fain!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cuscra, ne inscriem in capul listei turbulentilor!
(cu ambele fete, se poate? )

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cuscra, cu asa titulatura faina, nu aveti ce cauta pe lista de turbulenti! Mai da-le o sansa stelutei si floricicii!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Vazusi pozele lui Tudor; maaama da' ce ninsoare. Unde? Si cea cu stropitoarea super faina. Cum ii vine firicelul de apa pe nasuc si cata atentie dom'le.
Nush de ce, dar Alex nu iubeste deloc zapada. S-o vada, da, da' sa nu puna mana. La fel si cu pamantul, nisipul.... poate ca nu simte siguranta in talpi, cine stie.

Madau, aoleu ce spaima pe voi.
Alex a spart o farfurie in jurul varstei de un an si de-atunci are "accesul interzis" la sertarul cu farfurii.

Ioana, fain cadoul pt. Maria. Va urez de acum petrecere faina si La muuulti aaaani!!!!!!!
Noi avem vol. 1 si 2 din cartile cele cartonate, inca nu i-a venit vremea celei cu printese.

Acum la noi sunt in mare voga trenuletele Thomas. Are Alex vreo 7 trenulete, un set de sine si-o gara. Sunt pregatite ca si cadouri pt. ziua ei un pod (de la noi), inca vreo 5-6 trenulete si alt set de sine(ne-a soptit cumnata-mea). Asa ca va poftim sa ne jucam. Noi, astia batrani, o facem cu placere.

Noki, poate de-acu vei avea copilul bun de dat exemplu al colectiei. He-he, cine-ar fi crezut

Anda, ma bucur ca s-a dat Nic pe brazda cu papica. Ai aplicat chestia cu: nu mananci acum? nik pana la urmatoarea!? Chiar azi imi zicea o prietena ca i-a aplicat chestia asta fiului din dotare si dupa 2 zile s-a trezit noaptea sa ceara de mancare, nu conta ce, ORICE. Eu, recunosc,cum vad ca nu papa ceva, ii pregatesc ce-i place si asa....mare monotonie in castronelul printesei. Se cam repeta meniurile.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multam de sfaturi..mai am nitel si ma duc pe coclauri..azi vb cu Marius la tel si imi spunea ca se duce pana la padure la Branesti cu niste treaba, si ma intreaba "tu cum esti?". Asta dupa patania cu Miruna..si-i zic.."uite m-as duce si eu la padure". La care padure, zice el? Ei, zic,...la o padure, nu spun unde sa nu veniti dupa mine.

I-am luat o papusa azi, una din aia care bea din bibe, ragaie, plange la intuneric, etc..vad ca a stat cuminte in seara asta. Acu' e cu tasu' cica o culca el, ii si aud de aici de la comp:

"tati, mama papa?"
"nu tati, culca-te, mama e la WC"
"mama pish"

Anda si Miruna e fan pateu din ala Martinel, ar manca cate o cutie odata. Doamne ajuta s-o tineti tot asa cu mancarea, parca te aud pe aici peste vreo 2 luni cum cauti sfaturi de slabit copilul

Lavi zic si eu ca Feli, nu vad cine ar vorbi dintre noi cu "fa", "snoabo", etc...am vazut ca pe la alte grupuri au fost discutii, probleme, noi vad ca ne-am adunat bine

Tania preferam sa nu fim pe lista cu "turbulenti", merge si o inghetata pe langa berea aia la discretie?

Ma duc sa adorm maimutza, vad ca e in verva mare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

... ia sa iau si io niste vigantol ...

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LMA 2 anisori - Maria by ioana_77

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea draga, Tudor e un frumusel si jumatate! Pozele de la zapada sunt absolut superbe ... asa mi s-a facut dor de zapada!
A vazut si Daria pozele si dintr-o data o aud "Tudol, Tudol!", nu ma asteptam sa-l recunoasca! (de fapt noi mai avem o poza cu el scoasa pe hartie (de la intalnirea din Bucuresti) si cand se uita pe album iarasi il recunoaste )

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput