*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

felicia - stiai tu, de ce iei concediu ,aveai o presimtire cu teava!
madutza- le-am ascuns ,nu le are la vedere dar din cand in cand o cere......
joy-pe unde ai disparut?

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pumba felicitari pt desuzetare!!! Tinem pumnii sa va iasa!

Anda si io tooooot astept cartea aia mult promisa si ne-executata!

Maria ce exact l-ai descris pe Che! Cred ca si pozele vor fi graitoare, abia astept si eu sa le vad. Trebuie sa la spun fetelor ca da, Che danseaza ca bagat in priza, insa Cristi va fi un dansator super, asa simt al ritmului are. Se leagana fix pe melodie, fara exagerari. Nu va dansa rave, ca fiu-meu, ci cred ca va fi super bun la toate dansurile clasice!

Noki, Gandacel de cand astept eu intalnirea aia la Sibiu....! Eu chiar as deschide o runda de pariuri aici la concursul de habauceala Sarah-Che

Oricum, daca vreti sa vedeti Sibiul, stiu eu pe cineva care are o pensiune

Lavi ce fain ca tatal tau are asa o gasca constanta! Cred ca i-ar face tare bine la psihic sa petreaca Revelionul in anturajul lui consacrat, Sa dea Dumnezeu!

Cuscra ce mai fac fetele de nota 10?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

dialog cu Che:

(Eu, exasperata ca nu-mi da atentie la apostrofari):
- Stefan! Cu cine vorbesc eu???
(Che, imperurbabil si senin)
- Cu peletzii!

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

mda, inca ceva ca pe urma fug:
avand in vedere cele scrise de Anda, Madau, Madutza si alte mamici ajunse la o anumita limita declar deschisa lista in Clubul mega-crizelor de 2 ani. Inscrisi pana acum:
- Sarah
- Miruna
- Stefan
- Nichita
- Orlando

sper ca lista sa ramana scurta si sa se scurteze cat mai repede

Pentru mamici, se infiinteaza grupul de suport aferent, cu program la propunerile voastre, bere la discretie si obligatotiu programarea unei iesiriin doi cu consortul din dotare/in prospectare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu va recomand Silbul in mai, am fost anul trecut si era super. In iulie, pe canicula, am intrat in primul restaurant ca eram lihniti apoi fuga cu masina in parc sa ma vad cu fetele, unde m-am topit de la masina pana la umbra parcului... cred ca nimeni n-ar fi avut chef de plimbareala.

Tania Stefan

Dap, tata are o gramada de prieteni si in Tm dar si raspanditi prin tara, plateste o groaza telefoanele dar e un lucru foarte bun, mai ales ca de aproape 10 ani e singur. Dupa ce si-a revenit cat de cat, in spital, mi-a dat instructiuni pe cine sa sun sa dau vesti (mai bune). Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02
Ce-mi place mie ca ne putem contrazice pe diverse subiecte (adica exprima opinii diverse) fara sa ajungemla "fa, proasto, snoabo, etc". . E chiar misto asa, facem schimb de idei fara inversunare! Sa dea DD sa ne tina!

Nici nu-mi imaginez ca vreuna dintre voi ar vorbi asa. Asa e, e frumos, poate de aceea a si rezistat grupul atat.

Ilinca azi a facut-o lata, a adormit la 2 (dupa ce s-a dat de o suta d eori pe tobogan si am luat-o de acolo cu urlete), cu bibele in gura ca de obicei. Peste 10 minute scoate bibele din gura. Peste alte 10 minute incepe sa planga dupa bibe, desi era in mana ei, dar cred ca de somn nu-si dadea seama. Asa ca a dormit de n-a mai putut, in consecinta va dati seama in ce stare e Acum a dus-o tati sa-i faca baie la bunici, of, ce bine e liniste in casa, nu tu maraieli!

Cat despre telefon, sa stiti ca l-a gasit (nu, nu i l-am dat eu, l-a vazut unde il pusesem eu "bine") si e indragostita de el. Tot repeta cuvintele pe care le zice tanti, mai ales "este timpul".
Asa ca gusturile nu se discuta ce nu place copiilor vostri dati aicea ca noi suntem mai.. altfel, vrem sa fim deosebite de pe acum.

aoleu, a venit iar vecinul cu inundatia, tineti-mi pumnii!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pumba, succes noaptea asta!

tania, aia cu "in prospectare" banuiesc ca era pentru mama lui nichita, nu? ca doar nu pt voi...

super tare che! vezi, tre' sa fi atenta la ce aude copilul:))

leea, ce frumos e tudor, ptiu,ptiu sa nu-l deochi. Bre da' acolo la voi e zapada ca-n povesti.

io nu stiu ce mananca copilu' asta la gradi, ca-l iau cu foamea in gat, in ciuda celor spuse de educatoare. azi l-am luat si l-am parasutat la mama ca sa ma duk sa caut (tot pt mama ca zice ca nu gaseste pt nichita de ziua lui) un lego. mi-a povestit maica-mea ca a mancat 4 (patru) felii de paine unse cu un pateu in forma de ursulet, pt copii, nu-s' ce-a luat maica-mea. la al 3-lea sandvis i-a deschis maica-mii cu greu frigiderul si a luat o rosie dinauntru.
precizez ca mancatul unei bucatele de rosie echivala cu holocaustul pt nic, deci nu a fost chip vreodata decat pasata si fiarta in supa. i-a pus maica-mii rosia pe tocator (mama era cu gura cascata)si i-a ordonat: "taie!" - ca stie sa zica taie.....
mamaie, nu mananci de-asta, o tai degeaba...ii spune mama
"taie!" i-a mai zis o data autoritar...mi-a aratat mama rosia, a mai ramas un sfert. cu tot cu coaja a mancat-o....
vreau sa va spun ca are pofta de mancare ca nu-i mai dau vigantol de 2 luni. am convenit cu pediatrul sa oprim vigantolul 6 saptamani sa vedem dk mananca ca era hipervitaminizat cu Ca si D. acum trebuie sa-l anunt ca io nu-i mai dau niciodata vigantol, ca daca ma intorc la perioada cand nu vroia NIMIK in gura innebunesc...sa se intareasca fontanela aia cum o sti ea...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda dar ce schimbari pe Nichita asa deodata!
Sa-i tine DD naravul!
Pateul ala in forma de ursulet il stiu, am cumparat cat eram la TM, la sora-mea. E mai fara E-uri (mai putine, in fine) si e tare bun la gust, adica mie imi place.

Hai ca ai fost tare cu prospectarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, Doamne ajuta, intareste si pazeste, k sa zic asa. a inceput sa faca traznai, sa manance si sa vorbeasca ceva...
poate mi-a schimbat cineva copilul...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,vezi cum se mai schimba lucrurile ,cat de repede ,deja vorbeste binisor poetul ,a inceput sa pape ,ce mai vrei??Acu' poate te vedem mai linistita ,optimista si sa dea Domnu' sa ia si nitel in greutate sa nu te mai strsesze kilogramele:)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput