Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

maryb..esti mai fata gravida, nu mai da banii pe teste..asa faceam si eu..ii ziceam sotului..hai mai luam un test sa fim siguri??
felicitari si sarcina usoara..si cat mai putine greturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

stefany_p, mai fac macar un test sambata ca sa am ce sa-i arat si sotiorului meu, caruia inca nu i-am spus nimic. vreau sa am un test clar pozitiv pe care sa-l pastrez

multumesc frumos de urari, dar deja am stari de ameteala si de usoara greata....

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Buna fetele,
Nu mai am acces la internet, ca stam la bunica (ne e mai bine acolo...) asa ca nu am mai trecut pe la voi. O sa mai stam acolo operioada, asa ca tot rar voi veni pe aici...
Maine intru si eu in 11 saptamani, miercurea viitoare ajungem si la echo, eu sper sa se vada ce e!
Desi e devreme, mi-au trecut starile de rau, ma simt mult mai bine, nu de tot, dar nu ma mai plang. Sper doar sa fie bebe ok, si sa nu aiba nimic.
Mult mult succes, sa fim bine toate!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Maryb, Felicitari si sarcina usoara, ca stiu cat iti doreai un bebe!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ma bucur ca esti bine si sunt sigura ca de data asta totul o sa fie bine.Mariuca este cuminte ,mananca si doarme bine,noaptea se trezeste doar odata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.....e tare dulce si scumpa.... As vrea sa te intreb si eu ceva, sper sa nu te superi pe mine. Cam cate kg ai luat in timpul sarcinii ? Ca eu sunt disperata ...avem 8 saptamani si in ultima luan am luat 5 kg...e enorm. te rog ....cand ai timp ....daca poti sa-mi raspunzi si mie. Poate-mi dai niste idei sa nu mai iau de acum incolo. Merci mult !

oana silvia

Mergi la inceput

syyylviuta, asa este. multumesc frumos.
si tu sa ai o sarcina usoara in continuare.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

intrebare

la testul de 12 saptamanai se poate vedea sexul copilului??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

maryb inca nu i-ai spus sotului? Nu-mi vine sa cred. Eu de la primul test am pus mana pe telefon. Cred ca ar trebui sa-ti actualizezi si ticker-ul

Anna 6+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

si deocamdata am fost la dna dct Tanasescu, iar la buc urmeaza sa ma duc la dct Radoi de la Municipal, sper sa fie o alegere buna!

stau in Eremia,am salonul Pink,ma duc la dr Ionescu INCAMED
si nasc la Giuleshti cu dr Ion Ionut

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AnnaBaby

maryb inca nu i-ai spus sotului? Nu-mi vine sa cred. Eu de la primul test am pus mana pe telefon. Cred ca ar trebui sa-ti actualizezi si ticker-ul

Anna 6+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

de la servici nu pot sa-l actualizez, dar o s-o fac de acasa.
nici nu stiu ce sa fac, sa-i spun sotului sau sa mai astept pana sambata dimineata cand vreau sa mai fac un test ca sa am ce sa-i arat si lui....sa fie ceva mai clar macar. mai este totusi o zi, cred ca o sa mai astept si maine si sambata o sa-i spun.

maryb 4+

Mergi la inceput