Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana ce faci?
Esti bine?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna la toata lumea...n-am mai scris de mult, dar bineinteles ca am citit ce ati scris voi.
In primul rand, pentru Violeta si Aalina, vreau doar sa va spun ca suferim de durerea pe care v-a oferit-o viata, dar speram cu toatele ca tot raul sa fie spre bine.
Mona, multumesc ca intrebi de mine, si ma bucur ca toate merg bine si la tine acum.
La mine, per total e bine. Copilasul nostru are deja 21 mm, poate a mai cresut de fapt de aseara , si are niste batai la inimioara mai regulate decat ale mamicii. In sfarsit am gasit o doamna doctor care mi-a inspirat toata increderea pe care trebuia sa o am intr-un medic care va avea in maini doua vieti. M-a pus la curent cu toate riscurile hipertensiunii, pe care le stiam deja, si va urma o lunga si stransa colaborare intre noi. Eu nu mai mananc cu sare, iar dimineata tensiunea variaza intre 110-130 cu 70-85. Astea sunt valori normale, dar uneori in timpul zilei la stres si munca creste si ajunge pana la 140-90. Apropo, Dana, am si eu o mica intrebare la tine. Care e tensiunea corecta a fi masurata. Cea pe are o ai cand esti odihnit sau cea de dupa stres si efort?

Mada, spor in activitatile cu floarea soarelui a ta

Iar pentru toate celelalte fete, succes cu greturile, ca si la mine sunt mai mult decat prezente, si Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem copii sanatosi!

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik76 spune:

Salut la toate viitoarele mamici in iul-aug 2008, sper sa ajungem toate la capat cu bine
Am 32 de ani si sunt in saptamana 9 de sarcina, e prima.

Stie cineva cum se fac analizele de sindrom Down si alte boli genetice? am inteles ca exista un anumit risc de avort.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Dana ce faci?
Esti bine?

poze

povestea nasterii

ANCA da sunt bine. Multumesc mult de intrebare. Deja ai nascut! Felicitari!!! Sa fiti sanatoase si fericite. Ce frumos!! eu da, sunt bine. Sper sa fie totul bine de aceasta data. Micuta cum se comporta? E plangacioasa? Va pup si numai bine!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ma bucur ca esti bine si sunt sigura ca de data asta totul o sa fie bine.Mariuca este cuminte ,mananca si doarme bine,noaptea se trezeste doar odata

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

LOUANA tensiunea corecta e cea de dimineata, la odihna. Si chiar daca vrei sa o iei in timpul zilei......ca sa fie relevant trebuie inainte sa o iei sa te odihnesti vreo 10 minute, sa te relaxezi. Atunci cand esti nervoasa si stresata e logic ca valorile vor fi mari. Deci,.....nu ai de unde stii daca aia e tensiunea ta. Ca sa stii valoarea normala a ta deci la odihna. eu in orice zi o masor e mereu mica. Atunci cand sunt stresata de ceva....ajunge la 13 cu 8. Sper ca ti-am explicat bine. Numai bine.

AALINA multa putere si forta ca sa mergi inainte.

mult asteptat

Mergi la inceput

ANCA ma bucur ca e asa cuminte. Mititica de ea. Ti-am citit povestea nasterii si sper sa am si eu o nastere asa usoara. Pup fete dragi!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutari..da scrieti parca alergati la olimpiada
maryb....io zic ca esti100% gravida. de vreme ce ti-au iesit 2 linii, chisr si slaba a doua esti gravida, asta mi-a spus mie doctora si farmacista..mie un test mi-a iesit negativ (desi bb era conceput) iar celelalte 2 tot cu a doua linie slaba
marimar..ce veste minunata..3 bebei..sa-ti traiasca si sa va bucucrati de ei
monik76..bun venit, testul de care vb se face in primul trimestru de sarcina, aici mi-au zis clar ca in sapt 12 si consta intr-o ecografie si analize la sange
Ada_s..tu cum te mai simti??

spuneti-mi si mie cate kg ati pus/slabit pana acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

stefany_p, da, am 3 teste slab pozitive, la cel de astazi inca se vede liniuta chiar si dupa ce s-a uscat....deci asa zic si eu ca sunt gravi

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

DANANGIE,multumesc mult pt informatii.
o intrebare as mai avea-cam cat costa dublu test?
9+

MIKYCRIS

Mergi la inceput