Mamici de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineatza!

Vroiam sa va spun ca
L-am vazut aseara pe lipici al meu...era atat de scump, facea tumbe, statea...e cel mai frumos si scump bb! Si e al meu!

Bine...arata ca un alien mic la cele 11 saptamani si vreo 5 zile cat are...dar sunt cea mai mandra mamica si el e cel mai frumos bebe!

Azi mi s-a recoltat sange si pentru DT...sa vedem ce si cum. Abia peste 2 saptamani am rezultatele. Oricum translucenta e 0.9 mm si i se vedea si osul nasucului.

E un dulce...sau o...

Inchei cu un pentru toate Andreele si Andreii de pe aici!

Va pup,
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am vb cu medicul..luni ii spusesem ca ma gripa.Acum i-am zis ca-i sinuzita..mi-a zis sa iau Zynat(sau cum s-o scrie..).oare o fi bine????Eu am fost ca, sceptica..el mi-a zis"ai incredere..".Off
PS
Acum am intrat pe net..uite ce scrie:Nu exist#259; dovezi experimentale despre efectelor embriotoxice #351;i teratogene atribuite cefuroximei axetil dar, ca #351;i alte medicamente, trebuie administrat#259; cu pruden#355;#259; în primele luni de sarcin#259;. ..deci..ce naiba sa fac?sa iau?sa mai incerc cu leacuri 'babesti'????

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Ce multe indragostite suntem pe aici !!!

Love is in the air !!!!

ne bucuram pentru tine !

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Sigur, sigur, abia astept sa ne intalnim........... Ce frumos, sa fim asa, cat mai multe, sa vorbim mai multe deodata, ce veselie ar fi!!!!!!!!!
Sa stiti ca n-am putut sa beau decat o guritza mica-mica-mica de sampanie. M-am simtit oricum vinovata, ceva din sufletul meu nu ma lasa sa "cad prada viciilor" Hi, hi, hi.

Fetelor, va intreb si eu ceva, poate stiti sa imi raspundeti: Eu si iuby posibil sa intram in legalitate prin ianuarie, sa nu mai traim in "concubinaj" (nu stiu, inca ma mai gandesc, ca eu am mai fost maritata si nu prea ma cramponez de acte si balamucuri gen cununie, nunta bla bla... plus ca e ok asa cum e acum). El isi doreste foarte mult si nu vreau sa creada ca nu il iubesc sa ca nu vreau o viata alaturi de el, bla, bla... Intrebarea era, parca prima data (acu vreo 10 ani) cand m-am maritat eu ptr certificatul prenuptial trebuia sa faci si micro. Eu sunt gravi acum, nu pot sa fac micro, cum se procedeaza? Iti da "scutire" medicul? Ca nu se pune problema sa nu te mai mariti, am mai vazut gravidutze la starea civila!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Andreeap, imi pare rau pt ce ti se intampla. Sper sa treci cu bine peste aceasta sinusita sau gripa, ce o fi. Cel mai important ar fi dc ai putea sa stai acasa cateva zile pana te recuperezi, ca stiu din proprie experienta ca fara odihna si caldura si pat astea nu trec asa usor, incearca sa nu te stresezi prea mult ! Iti urez toata sanatatea din lume, ah si La Multi Ani ! sa te faci bine si sa fii fericita pana de niculas.

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Ylari, eu nu stiu ce sa iti raspund, nici nu stiu la ce te referi cand zici "micro"....... ??

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Andreeap, eu as zice daca ai posibilitatea sa stai in pat, la caldura sa te odihnesti cateva zile sa nu mai iesi afara. Nu te suprasolicita, odihna e fff importanta zic eu, si incearca cu leacuri babesti combinate cu ceea ce ziceam mai sus, odihna, repaos. Tot tre sa ai pe cineva sa te ajute cu casa si copilul. Daca ai sta in Arad, cu tot dragul, si asa eu doar stau si ma plictisesc. Asta zic eu, acum vezi tu ce hotarasti, in functie de posibilitatile tale.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

Ylari, eu nu stiu ce sa iti raspund, nici nu stiu la ce te referi cand zici "micro"....... ??

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Radiografia aia la plamani... parca micro se numea... Sorry daca sunt offtopic...

YLARI

Mergi la inceput

Sincer, eu nu am facut asa ceva, socru are niste cunostinte la spital, si nici macar dupa hartii nu am fost sa le depun sau sa le scot, miau fost facute pe "naspa" sa zic asa. Vezi, poate reusesti si tu, eu zic ca dc ale mele leam facut asa, nici nu mia vazut dr fata, cred ca exista posibilitatea sa te "scuteasca" mai ales ca esti viitoare mamica fericita.

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

quote:

Sincer, eu nu am facut asa ceva, socru are niste cunostinte la spital, si nici macar dupa hartii nu am fost sa le depun sau sa le scot, miau fost facute pe "naspa" sa zic asa. Vezi, poate reusesti si tu, eu zic ca dc ale mele leam facut asa, nici nu mia vazut dr fata, cred ca exista posibilitatea sa te "scuteasca" mai ales ca esti viitoare mamica fericita.

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Pai asta e bre, daca se "autosesizeaza" aia, bai, ce prenuptial ne-a dat asta, e gravida, ce radiografie a facut???? Si sa nu ma "lege" naibii ptr frauda, cine stie ce exces de zel or avea unii???

YLARI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by YLARI

quote:

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Pai asta e bre, daca se "autosesizeaza" aia, bai, ce prenuptial ne-a dat asta, e gravida, ce radiografie a facut???? Si sa nu ma "lege" naibii ptr frauda, cine stie ce exces de zel or avea unii???

YLARI

Ei, eu ma refeream ca dc sa putut face pe naspa, fara sa ma vada dr deloc, sigur au ceva pt gravide. Dc vrei dau un tel si ma interesez. Eu chiar ziceam sal faci pe bune ca sigur stie dr ce modalitati sunt, dar se poate afla printrun telefon.

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput