Mamici de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Luminel spune:
La multi ani!!! tuturor "Andreelor" si "Andreilor"!!!
am si eu o intrebare: in ianuarie trebuei sa merg eco la 3D. Am intrat pe net sa vad ce preturi sunt si am vazut ca la Centrul Victor-Babes si la clinica Medcenter este maxim 2 mil.
A mai facut cineva eco 3D acolo? cum sunt doctorii? puteti sa-mi recomandati unul?
Multumesc anticipat (si sper ca nu sunt off-topic!)

Lumi
14+ posibil 
DanaH spune:
La Multi Ani! pt toate Andreele si toti Andreii, sa fiti sanatosi si frumosi si sa aveti numai bucurii!
Fetele, ce ziceti voi acolo de o intalnrie..... ce mi-ar placea si mie... dar pana in vara, prin iulie-august nu ajungem in tara. Dar poate atunci, cu bebeii in parc...
Felicitari pt fetele care s-au indragostit pe viata de bebeii lor. abia astept sa il vad si eu pe 11 decembrie. si am hotarat cu tati ca vrem sa aflam si ce este. gata cu surpriza. evident, daca ne lasa. ar fi culmea ca acum cand vrem si noi sa stim ce este, sa nu putem vedea.
mie tot mi se pare ca am burta mai lata (se zice ca la baieti este mai tuguiata, la fete mai lata; vorbe babesti, cred), lui tati i se pare ca se tuguiaza pe zi ce trece. asa ca nu se mai poate, trebuie sa aflam.
Adreap nu stiu ce sa zic cu Zynat-ul. Mie mi-a dat amoxicilina si am vazut ca si la asta scrie cam la fel, cum ca nu exista date experimentale ca ar afecta sarcina. Cert este ca daca mai poti, este bine sa rezisti fara, dar daca nu mai poti si decat sa apara complicatii... poate ar trebui sa mai intrebi unul-doi medici. Oricum, sanatate multa si tie si lui bebe.
Onyxg1998 nu este nici o problema sa zbori cu bebelusul cand are doua luni. si noi tot asa am zburat cu alexandru, poate doua luni jumate. trebuie sa ii dai sa suga (tatica sau biberon) la aterizare si la decolare si in rest este foarte bine. ba mie mi se pare ca este mai usor sa zbori cu el cat este asa mic decat atunci cand mai creste si vrea sa apese pe toate butoanele, sa se plimbe pe culoar, sa se urce in capul pasagerului din fata, sa iti rastoarne cafeaua si altele. pe klm nu ne-a dat loc special pt bebe, am inteles ca poti sa ceri, dar nu stiu daca nu cumva numai la zborurile transatlantice. daca ai norocul sa fie avionul mai gol, de obicei lasa liber un loc langa tine. dar noi am mers cu avionul full si nu a fost nici o problema sa il tinem in brate (ma rog, a fost si zbor scurt, 2h40').
17+
YLARI spune:
quote:
Originally posted by LuminelLa multi ani!!! tuturor "Andreelor" si "Andreilor"!!!
am si eu o intrebare: in ianuarie trebuei sa merg eco la 3D. Am intrat pe net sa vad ce preturi sunt si am vazut ca la Centrul Victor-Babes si la clinica Medcenter este maxim 2 mil.
A mai facut cineva eco 3D acolo? cum sunt doctorii? puteti sa-mi recomandati unul?
Lumi14+ posibil
Nu stiu iubita, eu m-am programat la Medsana la dr. Hadi... nu stiu ce sa zic... Oricum, pretul tau e destul de bun, la Medsana e mult mai scump... asta e...
Pupici la fata!
Vezi ca am fost la IOMC (Bd Lacul Tei) sa imi iau rezultatul la TT si s-au purtat foarte frumos de data asta (era si tanti doctora de fata si probabil asta le-a retinut pe tanti astistentele amarele sa se arata in adevarata lor forma...) Iti tin pumnii, sau ai fost? Ca nu mai retin?
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Lilly79 spune:
La multi ani! celor ce poarta numele de Andreea, Andrei, etc 
Ylari eu stiu ca gravidutele sunt scutite de-a face radiografie la plamani pt certif prenuptial (am citit eu undeva, dar nu mai stiu pe unde). Si eu am primit certif prenuptial fara sa fac niciun fel de analize sau radiografii.
Luminel si tu vei avea fetita? Ylari se pare ca fetita ta nu e singura intre 10 baietei ![]()
Pantalonii pe care-i am acum pe mine ma strang de numa (acum is cu nasturele descheiat
). Asa ca, in pauza de masa am fost la magazin si acum sunt posesoarea unei perechi de pantaloni cu burtica 
Lilly
14+ Bebe
DanaH spune:
Fetelor, eu de azi intru in saptamana 19 ( mi-am schimbat si la semnatura). Mai este putin si ajung la jumatate. ce repede trece timpul...
Dar stiu ca cel mai greu o sa treaca ultima luna. La alexandru am stat acasa ultima luna, am facut curat, am spalat si calcat lucrusoare, dar tot m-am plictisit foarte tare. Ma mai si miscam ca o mica balenuta. Eram tare nerabdatoare sa il vad pe bebe.
Dar sa ajung cu bine acolo, ca acum cred ca as sti mai bine cum sa folosesc acele zile libere inainte de marea intalnire.
Dana
18+
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
La multi ani! celor ce poarta numele de Andreea, Andrei, etc
Ylari eu stiu ca gravidutele sunt scutite de-a face radiografie la plamani pt certif prenuptial (am citit eu undeva, dar nu mai stiu pe unde). Si eu am primit certif prenuptial fara sa fac niciun fel de analize sau radiografii.
Luminel si tu vei avea fetita? Ylari se pare ca fetita ta nu e singura intre 10 baietei
Pantalonii pe care-i am acum pe mine ma strang de numa (acum is cu nasturele descheiat). Asa ca, in pauza de masa am fost la magazin si acum sunt posesoarea unei perechi de pantaloni cu burtica
Lilly14+ Bebe
Pai era si cazul sa mai apara si alte fetitzeeeeee...
Oricum, la cat se roaga al meu, nu m-as mira sa ii creasca putza la fetitza mea pana la urmatoarea eco, hi, hi, hi,
Si merci ptr raspunsul referitor la micro ptr gravidutze... Pupiiiiici!!!!!
YLARI

Luminel spune:
quote:
Originally posted by YLARIquote:
Originally posted by LuminelLa multi ani!!! tuturor "Andreelor" si "Andreilor"!!!
Lumi14+ posibil
Nu stiu iubita, eu m-am programat la Medsana la dr. Hadi... nu stiu ce sa zic... Oricum, pretul tau e destul de bun, la Medsana e mult mai scump... asta e...
Pupici la fata!
Vezi ca am fost la IOMC (Bd Lacul Tei) sa imi iau rezultatul la TT si s-au purtat foarte frumos de data asta (era si tanti doctora de fata si probabil asta le-a retinut pe tanti astistentele amarele sa se arata in adevarata lor forma...) Iti tin pumnii, sau ai fost? Ca nu mai retin?
YLARI
Merci Ylari..cred ca o sa ma duc totusi ori la Victor Babes ori la Medcenter, mai ale sca sunt destul de aporape de unde stau eu iar preturile sunt mult mai bune decat la clinicile "cu pretentii"...nu ca nu as vrea ce e mai bun pentru fetita mea (sper!) dar nu cred ca e cazul sa arunc cu banii pe fereastra daca nu e cazul (mai ales ca nu ma prea dau afara din casa si oricum de anul viitor se diminueaza mult venitul...asa ca eu cred ca merita sa facem economii acolo unde se poate)...
La TT am decis sa merc saptamana viitoare...am mai citit pe net si am inteles ca e cel mai concludent in sapt 16, ori eu abia am intrat in a 15-a...

Lumi
14+ posibil
andreap spune:
Multumesc de incurajari
Getutza,
.As sta acasa..numai c afara medicamnete e degeaba,o stiu.
Dana,tu ai luat acum amoxicilina sau la precedenta sarcina?cate sapt.aveai?De rabdat...rabd,ca nu ma doare sa mor.Numai c anu stiu efectele daca nu o tratez corespunzator...
dar de paracetamol ce stiti?din ala simplu,nu sinus.
Off...sunt tare necajita..
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
DanaH spune:
quote:
Originally posted by andreap
Multumesc de incurajari
Getutza,.As sta acasa..numai c afara medicamnete e degeaba,o stiu.
Dana,tu ai luat acum amoxicilina sau la precedenta sarcina?cate sapt.aveai?De rabdat...rabd,ca nu ma doare sa mor.Numai c anu stiu efectele daca nu o tratez corespunzator...
dar de paracetamol ce stiti?din ala simplu,nu sinus.
Off...sunt tare necajita..
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
Andreap, abia ieri am termiant amoxicilina. deci am luat in saptmana 18.
de paracetamol (simplu) stiu ca ai voie in sarcina. chiar am intrebat moasa si mi-a zis ca pot sa iau pana pe la 4 pe zi. si stiu ca si aici pe site scrie undeva ca avem voie paracetamol in sarcina (dar nu mai imi amintesc unde). eu am incercat sa iau 1-2, dar am luat pt ca aveam dureri crunte de cap.
Dana
18+
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Mai adaug si eu un carucior albastru pe listutza noastra - se pare ca deocamdata baietii prevaleaza...
In rest e ok, totul normal, se intinsese la eco cit era el de lung, deh are loc momentan! Are cam 110g, 10.14cm lungime (cap-coada...), i-am auzit si inimioara...Colul meu are aproape 40 mm si e inchis, ceea ce e super - la sarcina anterioara l-am avut scurtat asa ca am facut cerclaj preventiv.
Doctorul m-a intrebat daca iau magneziu si mi-a recomandat sa iau magne-B6 - aveti idee de ce?
Va pup pe toate si va urez weekend placut!!
Edit ca am uitat - LA MULTI ANI pentru Andree si Andrei!!!
Gabriela
14+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.