Mamici de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
La multi ani pentru Andree si Andrei (puiutzi sau sotziori)!!!!!
La mine in birou sunt 2 colege "Andrele". Abia astept sa rup platoul cu prajituri!!! Hac! Pot sa beau si eu o gritza mica-mica de sampanie? Ce ziceti? Nu am mai pus gura pe alcool de 2 luni (la inceput mai dadeam cu cate o bere, ma gandeam eu ca nu face rau, pana am citit ca nu-i de gluma). Dar parca prea m-am pocait... Voi ce ziceti (sper sa nu credeti ca sunt vreo alcoolica). Am citit ca pana si friptura in sos de vin e periculoasa ptr bebe. Of, of...
V-am zis, uneori sunt eu insami ingrozita de propriile mele ganduri, care ma fac uneori sa cred ca voi fi o mama groaznica... Cu toate ca mi-am dorit sarcina asta mult mult mult de tot, nu ma asteptam nici macar sa vina asa de repede (luna 1 de incercari) la problemele mele cu endometrioza pe care le-am avut, anexectomie, tratamente, bla, bla, si acum uneori stau si ma gandesc si ma apuca o frica nene, de ma intreb "Oare sunt pregatita"? Bine, oricum e prea tarziu acum. Doar sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa imi dea putere, ca am citit eu la o alta fata de pe forum ca "Niciodata nu iti indeplineste Dumnezeu o dorinta daca nu iti da si puterea sa o duci la indeplinire"...
Eh, m-am trezit filosofand azi...
Pupici la toate lumea! Si sa nu aruncati cu pietre in mine, ca stiu ca nu sunt prea coerenta...
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Alysh spune:
"Neata fetelor!
. La multi ani Andreelor si Andreilor!
Azi l-am vazut pe bebi la eco. Ma duc la tata la servici ca acolo sunt eco gratuite si il vad pe bebe cand mi se face dor de el. A fost un scump, a batut din manutze ca si cum aplauda si ne-a facut mereu semne. Colul meu scurt in continuare, dar inchis. Asta e, tre sa am si eu un stres.
Babyname, felicitari pt baietel, Gabitzam, felicitari pt bebe activ!
Getutzaincearca totusi poate gasesti o retea de cartier, nu neaparat Orange sau Vodafone. De multe ori astea de acrtier sau de bloc merg mult mai bine si sunt mult mai ieftine.
Alina
17+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
onyxg1998 spune:
Buna dimineata la toate burticile,
In primul rand, LA MULTI ANI tuturor Andeelor si Andreilor!
YLARI, sa stii ca si eu am baut zilele trecute, pe fundul pajarului un pic de Angeli de capsuni si nu cred ca i-a facut rau, am luat doar doua-trei guri. Cat rau poate sa-i faca, ca nu bei o sticla intreaga si apoi ii dai cu suculet si iese pe partea cealalta. La mine a stat buburuza in seara aia linistita, dar a doua zi, m-a rupt cat s-a miscat. Pai, de Craciun si de Revelion ce ai sa faci??
18+
Pupik de la Onyx si Vlad
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
La multi ani pentru Andree si Andrei (puiutzi sau sotziori)!!!!!
La mine in birou sunt 2 colege "Andrele". Abia astept sa rup platoul cu prajituri!!! Hac! Pot sa beau si eu o gritza mica-mica de sampanie? Ce ziceti? Nu am mai pus gura pe alcool de 2 luni (la inceput mai dadeam cu cate o bere, ma gandeam eu ca nu face rau, pana am citit ca nu-i de gluma). Dar parca prea m-am pocait... Voi ce ziceti (sper sa nu credeti ca sunt vreo alcoolica). Am citit ca pana si friptura in sos de vin e periculoasa ptr bebe. Of, of...
V-am zis, uneori sunt eu insami ingrozita de propriile mele ganduri, care ma fac uneori sa cred ca voi fi o mama groaznica... Cu toate ca mi-am dorit sarcina asta mult mult mult de tot, nu ma asteptam nici macar sa vina asa de repede (luna 1 de incercari) la problemele mele cu endometrioza pe care le-am avut, anexectomie, tratamente, bla, bla, si acum uneori stau si ma gandesc si ma apuca o frica nene, de ma intreb "Oare sunt pregatita"? Bine, oricum e prea tarziu acum. Doar sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa imi dea putere, ca am citit eu la o alta fata de pe forum ca "Niciodata nu iti indeplineste Dumnezeu o dorinta daca nu iti da si puterea sa o duci la indeplinire"...
Eh, m-am trezit filosofand azi...
Pupici la toate lumea! Si sa nu aruncati cu pietre in mine, ca stiu ca nu sunt prea coerenta...
YLARI
Niatsa, si la multi ani, Andreeelor.
Despre beutura...Ylari, am intrebat pe medic. A zis ca un paharel de vin/bere la o ocazie se accepta. Vinul are mai mult alcool decat berea (10-12% versus 5%), dar cantitatea e destul de mica. Intradevar, trece repede prin placenta si la bb, dar zic ca o guritsa e shampanie nu e crima. NU hotarat la tot ce e alcool tare, concentratie mare, cantatitati mari.
Cat despre friptura...eu pun 3-4-5 linguri de vin. Si prin fierbere prima data se evapora alcoolul, ca are temp de fierbere 70% < apa. Asha ca...ramane aroma de vin, alcool mult mai putin decat pui la inceput. Si nici nu maanci tu singura toata friptura la o signura masa.
Asha ca...ne relaxam, savuram problema...ca eu de cand sunt insarcinata poftesc numai vin si bere (nu am baut deloc primul trimestru, perioada de organogeneza) acum, mai beau bere fara alcool, si sambata/duminica la masa, cinstesc cu ceva pe fundul paharului(asha, de un dejet...pahar normal, de apa!!! sa nu credeti ca beau 1 dejet de vin de pe fundul butoiului! ca ash fi HAC HAC)

17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
YLARI spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna dimineata la toate burticile,
In primul rand, LA MULTI ANI tuturor Andeelor si Andreilor!
YLARI, sa stii ca si eu am baut zilele trecute, pe fundul pajarului un pic de Angeli de capsuni si nu cred ca i-a facut rau, am luat doar doua-trei guri. Cat rau poate sa-i faca, ca nu bei o sticla intreaga si apoi ii dai cu suculet si iese pe partea cealalta. La mine a stat buburuza in seara aia linistita, dar a doua zi, m-a rupt cat s-a miscat. Pai, de Craciun si de Revelion ce ai sa faci??18+
Pupik de la Onyx si Vlad
Pei, asta vreau sa zic si eu... hac! Iuby se si enerveaza cand ma vede asa pocaita, ne-am luat masina, a dat de baut, eu n-am baut, cand am facut testul cu II am dat de beut, eu n-am beut, am terminat renovarile, am dat de beut, eu n-am beut... Nu zic, incerc sa fac cat mai putzine "rele" ca ma gandesc ca daca eu beau bea si bebe, nu? Si n-ar avea ea nicio vina saracutza...
In fine, pana una alta dau cu apa nene si chiar m-am obisnuit sa nu ma trezesc noaptea ptr toaleta, cu toate ca am reusit performanta de a bea mai mult de 2 l de lichide (in mare majoritate apa. rar lapte. sucuri nu consum ca m-au speriat astia cu porcariile pe care le contin aceste beuturi si oricum nici nu imi plac, imi fac gura punga... Cu exceptia sucului de rosii... sunt nebuna dupa suc de rosii!!!!)
Pupici la fete.
Fetele, facem si noi o intalneala, ceva? Sau o lasam ptr dupa sarbatori? Parca mai adusese cineva vorba despre asta...
YLARI

gabitzam spune:
Multumesc de urari pentru pufuletul meu Andrei. Care era asa de fericit dimineata ca primise cadouri ca alerga in funduletul gol prin casa si radea si ne tot striga. Dupamiaza vine si nasa la el, alt cadou
Sora-mea l-a botezat pe Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Multumesc de urari pentru pufuletul meu Andrei. Care era asa de fericit dimineata ca primise cadouri ca alerga in funduletul gol prin casa si radea si ne tot striga. Dupamiaza vine si nasa la el, alt cadouSora-mea l-a botezat pe Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ha, ha, ha, ce dragutz!!! Sa vezi funduletul gol alergand prin casa!!! Abia astept si eu!!!
YLARI

onyxg1998 spune:
Cat de mult mi-ar fi placut sa putem sa ne intalnim!! Poate la vara, cand oi veni in tara organizam ceva si ne vedem toate cu bb-ii. Anul asta nu putem veni, dar imediat ce ia Vlad vacanta, vin. Stiti ceva, daca este periculos sa calatoresti cu avionul daca bb are doar 2 lunicele?
18+
Pupik de la Onyx si Vlad
Getutza81 spune:
De baut si eu am baut. Am pofta cand vad pe cineva ca bea bere, dar numai bere, altceva nu am pofta. Si apoi numai la ocazii, si deloc in primul trimestru pt ca nu puteam manca nici mancare, daramite sa inghit alcool, cred ca ma chercheleam numai de la miros. Si dc e in cantitati mici, nu vad de ce mai ales bere pe care o dai afara repede la pisu ca se umple vezica, cel putin mie asa mi se intampla, imediat merg la toaleta.
Alish, chiar nu am auzit de retele de cartier ??? parca zicea la un moment dat varumeu ceva, dar sunt tare pe langa !
Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Getutza81 spune:
Mam gandit si eu zilele astea, sa organizam din timp toate o intalnire undeva, ca si cum se organizeaza la implinirea a 10 ani dupa terminarea liceului sau ceva, miar place tare, cu bebeii cand vin si ei pe lume, sa fie caldut afara, nu canicula, si sa ii putem transporta pe saracutii. Pai daca ne punem toate de acord, sa vedem cu concedii, cine poate, cine nu, sa facem ceva, de pe acum ca apoi va fi tarziu. Ce ziceti ?
Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco