Mamici de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Adriana_78 spune:
Buna fetelor si de la noi!
Lily79, ziceai ca ai 20 nume de baieti - da-ne si noua niste ex., te rog. Noi am vrea baietel (pana la urma nu mai conteaza ce e, daca e sanatos), insa n-am gasit nici un nume care sa ne placa la amandoi.
Sa-mi spun si eu parerea cu rufele lui bb si detergentii si alte alea - nici eu n-am fol. ceva special ci det. nostru de toate zilele (fara balsam sau clor, ca nici la rufele noastre n-am fol); le-am spalat la 40 de grade si spre rusinea mea nici nu le-am calcat (ca-s cam puturoasa si calcatul nu-i pasiunea mea). Acum ca fetita are 2 ani le spal chiar amestecate cu ale noastre - nu am avut niciodata vreeo problema cu ea, nici o alergie sau altceva.
Adriana
17+, mami de Lara
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by alra
Fetele, aici zic astia ca balsamul de rufe nu e recomandat pt copii mici caci le poate cauza reactii alergice pe piele. Mai bine limpeziti de 2 ori (Gabitzam, si eu la fel faceam pt Laura). Deci balsamul nu este "pentru pielicica lui bb" ci cam impotriva ei...
Si eu am spalat primele luni cu detergent special pt copii mici, primit cadou in pachetele cadou de la nastere. Apoi am pus normal, Laura are piele sanatoasa.
Banuiesc ca asa e, si ma voi gandi si eu foarte bine inainte sal folosesc, si cred ca mati convins... vedeti de ce e uneori bine sa ai cu cine vorbi ? ma bucur ca ne putem ajuta in acest fel....

Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
cory74 spune:
salutare fetelor!
ce frig a fost azi dim, -13 grade!bine ca BB e la caldurica.
eu o sa incep din ferb sa cumpar pt BB, inainte sa raman insarcinata eram tare superstitioasa si ziceam ca nu vreau nimic de BB in casa, vroiam sa fac doar lista cu ce sa cumpere sotul meu.dar de cand il stiu pe BB in burtica m-am schimbat si vreau sa am tptul pregatit cand vin acasa, sincer pe sotul meu nu cred ca ma pot baza, e ca un copil, sau poate ma insel, dar vreau sa stau linistita.oricum am inteles ca in ultimele sapt de sarcina ne apuca facutul curateniei deci o sa le facem pe toate.
prea multe haine nici eu nu vreau sa cumpar ca nu o sa le imbrace sigur pe toate.ai mei deja au cumparat cate ceva, abia astept pachetul de decembrie sa vad cam ce e inauntru.
si eu am inteles ca nu e bine sa folosim balsam de rufe la BB de sub 1anisor, provoaca iritatii, dar ar fi in metro un detergent cu balsam pt BB, poate ajung in decembrie si va spun cum ii zice, sau fetele care au drum pe acolo pot sa ne spuna.
cineva vroia nume de baieti, eu o sa-i scriu pe cei de la mine din clasa:alexandru, alexander,mircea, raul, daniel,paul, andrei.
lily e super prima pagina!!!!
va pup pe toate!
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by alra
Fetele, aici zic astia ca balsamul de rufe nu e recomandat pt copii mici caci le poate cauza reactii alergice pe piele. Mai bine limpeziti de 2 ori (Gabitzam, si eu la fel faceam pt Laura). Deci balsamul nu este "pentru pielicica lui bb" ci cam impotriva ei...
Si eu am spalat primele luni cu detergent special pt copii mici, primit cadou in pachetele cadou de la nastere. Apoi am pus normal, Laura are piele sanatoasa.
Banuiesc ca asa e, si ma voi gandi si eu foarte bine inainte sal folosesc, si cred ca mati convins... vedeti de ce e uneori bine sa ai cu cine vorbi ? ma bucur ca ne putem ajuta in acest fel....

Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Adidana13 spune:
Bun gasit, mamicilor!
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum sa figurez caruciorul colorat, ca de ieri ni s-a confirmat de catre nenea doctorul ceea ce simteam noi in privinta sexului.
Adidana
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by Adidana13
Bun gasit, mamicilor!
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum sa figurez caruciorul colorat, ca de ieri ni s-a confirmat de catre nenea doctorul ceea ce simteam noi in privinta sexului.
Adidana
Pt carucior albastru scrii [ baietel ] , si pt carucior roz [ fetita ]
(fara spatii intre parantezele drepte si text)
Lilly
14+ Bebe
gabitzam spune:
Adidana, ca sa apara carucior bleu scrii cuvantul baietel intre paranteze patrate. Pentru roz scrii cuvantul fetita intre paranteze patrate, fara pauze.
Sau le iei din lista de "zambilici" atunci cand editezi un mesaj.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Buna fetelor si de la noi!
Lily79, ziceai ca ai 20 nume de baieti - da-ne si noua niste ex., te rog. Noi am vrea baietel (pana la urma nu mai conteaza ce e, daca e sanatos), insa n-am gasit nici un nume care sa ne placa la amandoi.
Sa-mi spun si eu parerea cu rufele lui bb si detergentii si alte alea - nici eu n-am fol. ceva special ci det. nostru de toate zilele (fara balsam sau clor, ca nici la rufele noastre n-am fol); le-am spalat la 40 de grade si spre rusinea mea nici nu le-am calcat (ca-s cam puturoasa si calcatul nu-i pasiunea mea). Acum ca fetita are 2 ani le spal chiar amestecate cu ale noastre - nu am avut niciodata vreeo problema cu ea, nici o alergie sau altceva.
Adriana17+, mami de Lara
Lista aia e acasa, si-am facut-o acum vreo luna.
Iti zic ce-mi mai amintesc : David, Luca, Patrick, Alexandru, Christian, Stefan, Andrei, Daniel, Gabriel.
Nu mai stiu daca a fost si sotul meu de acord cu toate numele
Lilly
14+ Bebe
Adidana13 spune:
Va multumesc din suflet! Sper ca am rezolvat-o. Noi am stiut din saptamana a treia ce este, iar dupa ce calcule am facut la planning, a iesit asa cum trebuia! 
In sapatamana a treia a fost la Busteni, la manastirea Caraiman si parintele Puiu Gherontiu mi-a pus mana pe burtica si mi-a spus ca va fi baietel. Acum avem confirmarea oficiala.Si suntem tare fericiti pentru bebelone al nostru! Si va dorim din suflet si voua tot atata fericire, ca mai multa nu cred ca exista!
Va pupam!
Adidana 18+ 
Simonix spune:
Getutza -
e foarte bine asa cum faci tu, nu te stresezi cu prea multe info, stai linistita, eu sunt o fire mai hmmm curioasa si in plus despre TT stiu pentru ca am o problema; altfel, nici eu nu stiu ce lungime are colul :) important este sa nu ma stresez: informatiile gasite le filtrez si le verific, apoi fug la doctor si intreb. Si incerc sa retin ce ma intereseaza. Mie mi se pare foarte interesant sa avem acces la toate aceste lucruri, atata vreme cat le consumam cu moderatie :D
Cu nume de baieti - cele alese de tine imi plac foarte mult ! mai ales ca soztul e Bogdan :) Al meu plod se va numi Robert Andrei daca e baietzel.
Eu nu imi fac nici un plan de hainutze, detergenti, carucioare si curatenii :D am zis ca incep in luna a 7-a :D
Alra- merci de informatii :) recunosc ca ma streseaza un pic subiectul doctori in BE, pentru ca se pare ca sistemul e total diferit de cum e la noi. Dar ma intreb: daca nu am asigurare, pentru ca inca nu am facut-o ... sau vreau io sa fac ceva efectiv, fara trimitere de la nu stiu ce medic - nu pot merge undeva sa platesc oricat si apoi la revedere??? [pentru mine asta ar fi conceptul de clinica particulara - faci ce ai chef atata vreme cat platesti - evident depinde si de analiza sau test] Eu de exemplu neaparat vreau eco - nu vreau sa le fac doar pe cele unde ma trimit ei - deci sunt OK sa platesc cat o fi, nu ma intereseaza - asa ceva nu exista ?? Hmmm... la inceput nici adresa nu vom avea ...
Lily- abia acum reusesc sa iti zic si eu merci pentru pagina cu caruciori :) de-abia astept sa am si eu unul (poate azi!!)
Pupici multi si multumiri fetelor care m-au incurajat 

Simona
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau