Mamici de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Deci, sunt intro adevarata dilema !

Mie doctorul a spus ca nu e bine sa consum lapte nefiert sau nepasteurizat din cauza ca contine o serie de microbi sau cum io fi numit, adica se poate sa contina bacterii si alte chestii care genereaza boli transmisibile de la animal la om si alte cele, iar acum ca am citit pe un site naturist sau cum o fi pe care lam gasit aici la reclame pe forum, si acolo scrie asa: "Orice tratament termic al laptelui (ce depaseste 100C) il transforma intr–un concentrat de toxine ale caror efecte se percep peste tot in ziua de azi. " Si acum, spunetimi voi mie, cum e mai bine ? sa risti sa te imbolnavesti de cine stie ce virus sau boala sau ciuperca, sau sa inghiti o serie de toxine ??? la o adica, toxinele le mai elimini intrun fel sau altul si nu te doare sau cel putin nici nu iti dai seama ca le ai, dar boala o simti, si inca e destul de nasoala, nimeni nu isi doreste sa fie bolnav sau infectat cu te miri ce... habar nam ce sa mai cred... intradevar ar fi mult mai sanatos laptele proaspat, dar asta doar pe vremea lui bunica, atunci nu erau asa multe radiatii si E-uri si altele....

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonix

Getutza - e foarte bine asa cum faci tu, nu te stresezi cu prea multe info, stai linistita, eu sunt o fire mai hmmm curioasa si in plus despre TT stiu pentru ca am o problema; altfel, nici eu nu stiu ce lungime are colul :) important este sa nu ma stresez: informatiile gasite le filtrez si le verific, apoi fug la doctor si intreb. Si incerc sa retin ce ma intereseaza. Mie mi se pare foarte interesant sa avem acces la toate aceste lucruri, atata vreme cat le consumam cu moderatie :D
Cu nume de baieti - cele alese de tine imi plac foarte mult ! mai ales ca soztul e Bogdan :) Al meu plod se va numi Robert Andrei daca e baietzel.
Eu nu imi fac nici un plan de hainutze, detergenti, carucioare si curatenii :D am zis ca incep in luna a 7-a :D

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Intradevar, eu chiar nu ma stresez... cu astfel de informatii, daca dr a zis ca totul e in regula, nici nul mai intreb altele, asa e cum zice, si apoi am si incredere in Dumnezeu, si la urma urmei, ce o fi o fi, bine o fi oricum... si mie imi place ca avem acces la atatea informatii, dar asta nu inseamna ca cred tot ce se scrie, imi sortez doar ce ma intereseaza si ce mi se pare si logic, intreb in stanga-dreapta daca asa o fi, si in functie de tot ce am aflat imi spun si eu o parere. Cu DT si TT te inteleg, la fel as fi facut si eu, si apropos, multa sanatate si putere in continuare, si nu te stresa, sunt convinsa ca totul va iesi bine, ai sa vezi. Imi place Bogdan, pentru ca in traducere din nu stiu ce limba inseamna dar de la Dumnezeu. Andrei doar imi place, si altele nu mai stiu. Ei, despre carucioare si dinastea, nici eu nu imi bat capul de pe acuma, doar mai incolo, sa ne mutam sa treaca sarbatorile, sa ne revenim, si deabea atunci va fi momentul sa incepem cu astea.

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Adidana13, felicitari pentru putulica ! cred ca e de putulici

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Adidana13, felicitari pentru putulica ! cred ca e de putulici

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mama, mama, dar chiar asa numai putzulici aici??? Pasarica mea chiar e singurica - cuc??? (vorba lui Iosup?)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Salutare fetelor! Nu am mai intrat demult, dar v-am citit sa stiti cu constiinciozitate !
In primul rand, imi pare bine pentru Nico si Simonix pentru vestile bune, sunt convinsa ca totul va fi bine pana la urma! Simonix, iti admir tare optimismul, asta e cel mai important. Bafta multa la mutat ca si Getutei! Si noi planuim sa ne mutam prin iunie abia, la un apartament mai mare, asteptam pana in ultima clipa pentru ca numai pentru noi doi acuma nu are rost sa platim mai mult. Eu sper sa nu ma apuce nasterea inainte de a ma muta. Oricum sper ca mama sa poata veni sa ma mai ajute.
Lily felicitari pentru prima pagina! Intotdeauna mi-au placut statisticile. Chiar vrem si noi idei de nume de baieti, ca de fetite am o lista intreaga, dar nu de baieti. Cory foarte frumoase idei de nume, si mie imi place Alexandru, Paul si Raul, in primul rand ca sunt cat de cate internationale, trebuie sa cautam un nume pronuntabil si aici unde se vorbeste si engleza si franceza, dar in acelasi timp vreau si un nume romanesc. Pe despre copii am mai citit si un articol cum ca dupa nu stiu ce studiu numele rare aduc ghinion. Bineinteles ca nu cred toate studiile care apar prin tot felul de reviste, insa cand iti intra ceva in cap.... Deci refuz numele rare din start.
Hehe, Getuta la mine obsedat de curatenie e sotul, un obsedat ajunge in casa cred Cred ca daca l-ai lasa o zi in casa socrilor tai ar iesi traumatizat pe viata! Problema i se trage tot de cand era mic, e nascut la 7 luni si a fost un copil mai bolnavicios, asa ca vede microbi si bacterii peste tot. Mie imi convine, nu ma pot plange deloc ca e dezordonat, el face curatenie, spala rufe, ca ii place sa faca totul cu mana lui. Works for me!

In rest, astept cu nerabdare DT de maine, merg la ecografie si la analiza. Aici numai asta se face, nu am auzit de TT inca. Adica se mai fac o groaza de alte teste, insa trebuie platite, si numai daca vrei tu sau iti recomanda doctorul. Mie doctorul mi-a zis sa fac numai asta. Dupa cate am citit pe aici, zic ca mai bine sa nu fac TT.
La doctor am fost luni, am stat 3 ore! ca doctorul a avut o nastere si a trebuit sa plece, dar de obicei se intoarce si primeste pe toata lumea, ca nu are efectiv cand sa te reprogrameze ca fiecare zi e full! A zis ca totul e perfect din punctul lui de vedere, a fost o intrevedre foarte scurta.

Gata, ca iar m-am intins prea mult, eu scriu rar dar bine. Azi am timp ca stau acasa, mi-am luat o zi libera ca am avut iar insomnii si nu am dormit toata noaptea. Eu la servici nu am timp nici sa respir, numai acasa pot sa va citesc.
Va pup pe toate

Doloress 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Ylari, ar trebui sa ai grija de printesa ta, ca la cati smecheri se arata pe aici, s-ar putea sa o mariti pana se naste!
Ar fi cazul sa incepi negocierile cu noi, de-acum, pana nu apar si alte printese!

Adidana 18+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doloress
Bafta multa la mutat ca si Getutei!

Multumesc !

Si noi planuim sa ne mutam prin iunie abia, la un apartament mai mare, asteptam pana in ultima clipa pentru ca numai pentru noi doi acuma nu are rost sa platim mai mult. Eu sper sa nu ma apuce nasterea inainte de a ma muta. Oricum sper ca mama sa poata veni sa ma mai ajute.

Hehe, Getuta la mine obsedat de curatenie e sotul, un obsedat ajunge in casa cred Cred ca daca l-ai lasa o zi in casa socrilor tai ar iesi traumatizat pe viata! Problema i se trage tot de cand era mic, e nascut la 7 luni si a fost un copil mai bolnavicios, asa ca vede microbi si bacterii peste tot. Mie imi convine, nu ma pot plange deloc ca e dezordonat, el face curatenie, spala rufe, ca ii place sa faca totul cu mana lui. Works for me!

Si al meu sot ma ajuta, cu toate ca nu e asa obsedat ca mine, dar nu ma plang de el pt ca ma ajuta foarte mult, si lui i place curatenia dar nu asa obsesiv ca mie.

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adidana, ca sa nu mai zic ca mai sunt si baietei d'astia mai mari gata sa ia sub aripa ocrotitoare o printesa singura cuca

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Adidana, ca sa nu mai zic ca mai sunt si baietei d'astia mai mari gata sa ia sub aripa ocrotitoare o printesa singura cuca

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Hi, hi, hi.... "jmekerelor"!!!!
Hm... ia sa studiez eu un pic oferta!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vai fetelor......m-ati intrecut de data asta. Eu ziceam ca-s prea nerabdatoare si am si comandat lucrusoare de bebe, dar voi, care vorbiti deja de detergenti si balsam pt bebei.....asta inseamna ca suntem fericite, asa zic eu. Ne place sa facem planuri si asta e un lucru frumos.

Cand ma gandesc ca scutecelele mele din bumbac erau de cele mai multe ori spalate cu sapun de casa...atunci cand mai stateam pe la bunici. Si ma lasau prin curte si ma jucam cu caini, pisici, nevaccinati.

Bine, nu sunt de acord nici cu idea ca vezi Doamne noi am trait in alte conditii si suntem sanatosi. Trebuie sa ne adaptam la vremurile actuale, dar nici sa exageram prea mult......Cred ca daca ii lasam sa mai manance o fructa direct din copac fara s-o spalam sau sa se joace intr-un loc nu foarte curat, nu-i o tragedie. Dinpotriva, le mai creste imunitatea. Asa gandesc eu.

Alina 17+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput