Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
creata2008 spune:
Asaaaaa, am revenit dupa meleaguri bucurestene.
Sa o luam cu inceputul. V-am spus sambata ca ne pregateam sa plecam la shopping de gresie si canapea. Buuun, am fost in Valea Cascadelor, ne-am enervat, am plecat spre Hornbach. La mobila era deja inchis, aveau program pana la 2 sau la 3.
In Hornbach, am gasit gresie (560 kg. in total) si plinta aferenta, lustra pentru camera Mariucai, o magazie pentru curte, brazi de Craciun naturali la aprox. 2 metri inaltime (600 mii vechi!!!!), mancare pentru canari si pentru caini la super pret, ai mei au gasit acvariu (ca vrea tatal meu sa isi cumpere unul nou), si-au cumparat carpete pentru living, am luat globuri si ornamente... Dupa ore in sir, am plecat super fericiti de acolo, dar eu eram extrem de obosita. Am ajuns la ora 9 acasa si am adormit instant.
Dar va recomand sa va duceti cu prima ocazie acolo, pentru ca nu gasiti lucruri de duzina, tot ce am vazut era nou pe piata - ma refer aici la comparatia cu Brico sau Praktiker.
Duminica am fost la niste amici la un gratar si iar am ajuns tarziu acasa.
Iar ieri am fost la control, la Dracea. Mariuca are 1700 grame, si-a pastrat saptamana aia pe minus (din cauza ovulatiei, care se pare ca a fost dupa 3 saptamani de la UM) si a luat intr-o luna de la aproape 900 la aproape 1700. In ritmul asta, va avea in jur de 3300-3500 la termen. Urmatorul control va fi pe 20 decembrie, apoi imediat dupa revelion. E in continuare cu capul in jos, cu funduletul in dreapta si picioarele in stanga. Si da, a ramas Mariuca!!!! Eu sunt ok, mi-a spus ca tensiunea e buna, am ajuns la 95 cm circumferinta (nu stiu de la cat am plecat, dar acum 2 luni aveam 90 cm), inima are 157 bpm si mai am niste date, dar nu stiu semnificatia lor.
Acum voi fugi - din nou!!!! - cam in 10-15 minute, dar sper ca zilele urmatoare vor fi mai putin agitate la birou. Sa am timp sa va scriu.
PS: o chestie super haioasa! Eu intru in concediu, iar ai mei angajeaza 2 oameni la vanzari. Sa fiu chiar atat de buna sau ne fi dezvoltat noi atat de mult in ultimele luni???? LOL!
zeririlouiza spune:
Cu infasatul o sa vad cum se simte bubulina si ar dori daca se simte mai bine si doarme mai bine infasata asa voi face, sau eventual in paturica mai subtire sau sac de dormit daca nu-i convine renuntam
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
gabbritza spune:
imi spune si mie cineva cum se procedeaza cu prenatalul?
adica ce si cum fac sa intru in prenatal ca teoretic de pe 24.11.2007 puteam intra in prenatal.dar imi e din ce in ce mai greu sa vin la munca si nu stiu cum sa procedez
ma ajutati si pe mine va rog?
29+ Daria Maria
Gina M spune:
Creta - Ce harnicuta ai fost!Felicitari pentru noile achizitii!
Poze 35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
LaLa_20 spune:
BUNA zuzici...de azi am inceput si eu amr-ul!!!...desi doc de fam m-a palpat ea azi si a zis ca la inceputul lui ian o sa nasc...ce naibii o fi simtit ea la palpat....
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AMR:MAXIM 10 SAPTAMANI
LaLa_20 spune:
in legatura cu camera lui bebe...eu nu mai am loc la mine in camera unde sa-i pun patutul...da ma gandeam k pana la urma ar putea sa doarma si in carucior prima luna...k i-am luat ditai hardughia de carut...sau nu e comod pt el?
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AMR:MAXIM 10 SAPTAMANI
Gina M spune:
Lala20 - Felicitari pentru AMR!
35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Ellenuta spune:
lala, felicitari pentru AMR!!
cum adica la inceputul lui ianuarie o sa nasti?? eu am aproape 35 de saptamani si nasc la inceputul lui ianuarie (Doamne ajuta!) .. si tu ai 30 .. cum o fi simtit??
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
andreea29 spune:
Salutare fetelor!!!!!!
Nu am mai scris demult dar asta pentru ca fie am avut foarte mult de lucru,fie pentru ca scrieti intr-un ritm prea alert si de fiecare data cand voiam sa zic si eu ceva in legatura cu un subiect....deja voi trecuserati la alt capitol si nu mai avea rost sa ma bag in discutie
Ideea e ca am fost alaturi de voi prin toate capitolele,imi pare nespus de rau pentru fetele care au avut probleme cu sarcina,sunt alaturi de cele care mai au inca si promit sa fiu o prezenta activa de acum incolo pe forum avand in vedere ca de la 1 decembrie o sa intru in concediu si stau acasa.
Vreau sa va impartasesc un mare stres de al meu:am fost aseara la eco si in afara de faptul ca i-am vazut fatuca lui Raducu,am o mare problema:este infasurat de 2 ori cu cordonul in jurul gatului;de cand am aflat ma gandesc numai la nenorociri ,doctorul mi-a spus ca nu e ceva foarte grav dar ca se poate sa facem cezariana.Mi-a spus ca trebuie sa fiu atenta la toate miscarile lui si ca daca nu misca o zi jumate sa zicem,trebuie sa ma prezint imediat la doctor
Fetelor,sunt disperata!!!!!Spuneti-mi va rog daca ati mai auzit de asa ceva sau .....orice....
Cum imi trec semnatura cu AMR 10 sapt?
mariaanna spune:
Buna , fetelor!
Ma leg si eu de infasat...Cu primul, am incercat sa-l infas peste body, dar n-a tinut figura.Dadea din maini si din picioare de-l gaseam dimineata cu fasa la gat...Poate si pentru ca era vara.Dupa aceea l-am pus cu pijamaluta direct intr-un sac de dormit subtire.A fost bine.Picioarele sunt drepte, deci nu cred ca se aplica zicala babeasca ca se infasa ca sa aiba picioare drepte.
Cu bebe care va veni voi incerca din nou figura cu infasatul si sper sa tina...daca nu, varianta a doua cu sacul de dormit.
Si eu il voi tine la inceput in patut in camera noastra.
AMR 6 SAPTAMANI
mariaanna