Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
AngeliquedeS spune:
Ellenuta, cred ca asta e secretul Pe cine am auzit ca face asa, la fel spune, ca bebe doarme ff bine, e cumintel si se trezeste doar odata pe noapte. Si eu am luat scutecele din finet.
EDIT: nu se pune problema sa il faci sarmalutza, pt ca nu il strangi, doar il infasori in paturica aceea sa se simta ca tinut in brate, nu stiu cum sa spun... intelegeti voi...
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
danybv spune:
Referitor la infasarea bebelusului : eu l-am tinut pe bebe Andrei infasat pana la 2 luni.Ii puneam hainute normale pe dedesubt si pe deasupra il puneam in paturica legat .Acum depinde de fiecare dintre noi ce vrea pentru bebe.Sunt mame care nu si-au tinut deloc copii legati in paturica .Fiecare este libera sa aleaga varianata care i se pare ei cea mai buna.
danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
Anandrei spune:
Am inteles Angelique
Ana-Maria 33+ cu David si tati Andrei
AMR 7 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
irlandeza spune:
Lala am citit in cap. trecut ca-ti faci probleme in legatura cu bebe, daca sa stea in camera lui sau a ta. Poate pt. inceput ti-ar fi mai usor daca ar sta la voi in dormitor, te scuteste de alergat intre camere, atunci cand plange sau il hranesti. Dupa ce e mai maricel , poti sa-l lasi in camera lui. Eu sunt pentru, asa aveti si voi putina intimitate .Si e bine si pt. copil.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
34+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 SAPTAMANI !!!
irlandeza spune:
Gatta, aici nu gasesc Stodal. Dr. de fam s-a uitat in gat, in urechi si a zis, infectie virala. Dar deja e a treia sapt. Asa ca ieri mi-a dat augmentin, 1 la 12 ore.Am fost si la spital sa vad ce face bebe, ca ma durea burta de la atata tusa si am intrebat si acolo daca pot lua augmentinul si au zis ca da. Am luat deja 3 pastile si parca ceva -ceva a mai cedat. Inca tusesc si nu pot dormi noaptea din cauza asta , dar sper sa fie mai bine.
34+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 SAPTAMANI !!!
gabbritza spune:
fetelor daca imi permiteti si mie o parere:
eu il voi tine pe bebe infasat macar in prima luna.eu ma gandesc ca si noi am crescut numai infasati chiar ca sarmalele poate si am ajuns diatamai oamenii sanatosi si fara nici o problema.
eu il voi infasa pe bebe dar nu strans sa il deranjeze dar daca vad ca face scandal renunt la ideea asta!
28+ Daria Maria
Ellenuta spune:
Carmilia, eu am primit kitul de recoltare de la coord blood cell la 4 zile dupa ce am trimis contractele ..
eventual, poti sa-i suni si sa le spui sa-ti trimita mai devreme kitul ..
si despre infasat .. nici eu nu-s de acord sa-i tinem ca sarmaua si strans legat .. asa cu paturica sau scutecel in jurul lui ...
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Lala_D spune:
Infasatul cu paturica poate fi inlocuit cu succes cu un sac de dormit. Are exact acelasi efect.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!
irlandeza spune:
Sau se mai poate tine bebe in saculetul de dormit.
Dar infasatul pt. o perioada scurta nu cred ca strica, asa se indreapta piciorusele si manutele.
34+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 SAPTAMANI !!!
gabbritza spune:
mi se pare o idee foarte buna si sacul de dormit
nu-mi vine sa cred cat de putin mai avem pana cand ne vom tine puiutii in brate!
28+ Daria Maria