Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

apropo de infasat...aseara am fost la soacramea...si cum le stie ea pe toate m-a sfatuit sa-l infas pe bebe makr pana la 1 luna k da din manute si se sperie de propriile manute...pasta nu am mai auzit-o pana acum...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AMR:MAXIM 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Lala - in cele spuse de soacra ta se gaseste totusi un sambure de adevar.
Se poate uneori ca bebelusul sa tresalte/sperie de propriile manute atunci cand si le duce brusc in fata,viseaza etc.
Eu imi amintesc de un astfel de moment si a fost tare harzliu. De infasat fetitele insa, nu le-am infasat.Exceptie a facut ziua in care au fost nascute si cei de la spital le-a infasat.
Le-am imbracat simplu si ori le-am bagat in saculeti de dormit, ori le-am invelit cu cate o paturica/plapumioara moale/comfortabila si a fost ok.Pentru orice eventualitate insa, este bine sa avem si ceva scutece la indemana pentru a incerca toate variantele.Depinde de fiecare copilas.

35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Andreea29 si eu ma fost azi la eco si bebe are esarfa de cordon. Maine ma duc la ginecolog si vedem ce spune legat de nastere... naturel sau ceza?

Bad Dobby!

30+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by ancasoare

Andreea29 si eu ma fost azi la eco si bebe are esarfa de cordon. Maine ma duc la ginecolog si vedem ce spune legat de nastere... naturel sau ceza?

Bad Dobby!

30+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

anca, bebe al meu avea esarfa de cordon la penultima eco pe care am facut-o .. apoi la ultima .. nu mai avea esarfa de cordon. am inteles ca poti naste normal in cazul asta .. probleme sunt cand bebe are circulara de cordon ..

acum, fiecare face cum ii dicteaza constiinta .. sau doctorul care, probabil, stie cel mai bine!

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
..azi sunt trista...am fost dupa rezultatele analizelor (sange si urina)..si a iesit ca am infectie urinara...doctorita mi-a spus ca trebuie sa i-au antibiotice,adica :Colistin CL injectabil.Voi ce ziceti ,o fi bine? Si asta nu-i tot,problema e ca nu are cine sa mi le administreze...asa ca mi-a recomandat 5 zile de spitalizare...Ma gandesc eu ,ca doar nu o sa stau 5 zile aiurea in spital pentru niste injectii....sper totusi sa gasesc o asistenta pe undeva...
...legat de infasat...asa m-a sfatuit si pe mine "lumea" ca e bine , cu atat mai mult cu cat astept o fetita...dar vom vedea daca domnisoarei ii convine...

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

gina nu pot sa te contrazic...dar soacra mea nu mi s-a parut credibila poate si ca se da ea mare ca le stie pe totate...insuportabila femeie...ea le stie pe toate si eu nu am habar de nimic

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AMR:MAXIM 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala .. nu stii cum sunt soacrele .. a mea s-a abtinut pana acum de la comentarii despre crescutul lui bebe .. dar daca vine cu d-alea de pe vremea lui pazvante .. i-o retez imediat ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

quote:
Originally posted by gabbritza

imi spune si mie cineva cum se procedeaza cu prenatalul?
adica ce si cum fac sa intru in prenatal ca teoretic de pe 24.11.2007 puteam intra in prenatal.dar imi e din ce in ce mai greu sa vin la munca si nu stiu cum sa procedez
ma ajutati si pe mine va rog?

29+ Daria Maria

Buna Gaby,
Eu am procedat asa: am facut un anunt scris la serviciu prin care le explicam ca de pe data xx eu voi intra in prenatal. Am mers la medicul de familie care mi-a scris prenatalul (tipizatul pt concediu medical) si am mers la serviciu inapoi si pur si simplu l-am lasat la personal. In continuare ei mi-au livrat salariul pe card ca si inainte.
Daca mai ai intrebari trimite-mi un PM si iti raspund cu mare placere!

Miky 34+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
Au mai ramas maxim 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaBadea spune:

Ne primiti si pe noi?
Suntem o si adica baietei nabadaiosi. O batem pe mamii de cate ori avem ocazia.
Ne pregatim sa venim pe lume in februarie. daca ne puteti ajuta cu informatii despre accesorii pentru 2 , poate ceva mai ieftine, v-am fi recunoscatori. Si asa am cam bagat-o pe mami la cheltuieli pana acum.
deci, pentru statistica mai adaugati si o plus un tatic foarte, foarte fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by SorinaBadea

Ne primiti si pe noi?
Suntem o si adica baietei nabadaiosi. O batem pe mamii de cate ori avem ocazia.
Ne pregatim sa venim pe lume in februarie. daca ne puteti ajuta cu informatii despre accesorii pentru 2 , poate ceva mai ieftine, v-am fi recunoscatori. Si asa am cam bagat-o pe mami la cheltuieli pana acum.
deci, pentru statistica mai adaugati si o plus un tatic foarte, foarte fericit.

bine ai venit, Sorina!! cu tot cu gasca vesela si agitata!!
vad ca acuma mesajul a aparut mai repede, dar pana nu faci 10 nu apar in timp real (probabil ti-ai dat deja seama)

Felicitari si lui tati fericit!! ca sa te trecem pe prima pagina pe lista trimite mesaj cu data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii!

ah, si vezi la profil arata ca esti barbat

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput