Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata la tot stolul , multi si sa aveti o zi cat mai buna!

Ela - am uitat sa va zic aseara ca spanacul meu s-a transformat in cartofi prajiti, pt ca randunoiu in loc sa imi aduca spanac, mi-a adus pastarnac, si m-a intrbat " nu de asta vroiai"? asa ca abia azi o sa fac spanac

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Zoze pofta buna!

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Am intrat sa pun cateva poze de la sanius, de sambata, din Poiana. Eu am fost spectator ce-i drept... si pozarul sef, de aceea ma vad raaar de tot prin poze.
Enjoy!
http://good-times.webshots.com/photo/2417522500101701233jJDclG

Nicoleta 19 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

revin...

Pucca ff frumos numele puiutzei!
Clau am vazut si eu masuta de infasat... super
Mami de ar fi recompense din astea peste tot tare bine ar mai fi ... ce haioasa faza de la doctores
Corinaracu bine ai venit alaturi de noi pe crengutza si sa iti traiasca flacaul! ia uite tot o Cory si tot din Iasi!
Sovi mi-au placut pozele... si tot ma uitam la tine si ma tot intrebam cu cine semeni... si azi m-a lovit... cu bunicutza mea (nu mai e printre de cativa ani), dar am cateva poze cu ea de cand era tanara... ce frumoasa era si afara si pe dinauntru ... si chiar semeni bine cu ea... poate reusesc sa pun o poza cu ea
Mary Doamne ajuta sa fie bebele mult asteptat!
Raluca m-ai omorat cu spanacul... yummy!
Simo27 curaj... bine ca ati trecut de hopul asta... si DD o sa aiba grija de voi sa fie bine cu bb2!!
Dana bine ca ai reusit sa faci eco pana la urma si ca bebe e bine...
Elara sa va traiasca Maria Roxana!
Ela o sa imi iau o sapt concediu (sper ), asa ca o sa avem timp sa ne vedem si promit ca dupa amiaza cand ajung acasa nu uit de poze cu neaua

Va pe toate si va trimit cativa

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Kya iesi afara de acolo ca nu muscam

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna dimineatza!
nu v-am citit dar sper sa o fac am intrat doar sa va spun una:

Am vb cu Movalinda la tel si Are un televizor mic in salon , moralul este un pic mai crescut si nu mai are contractii.Iulia este activa mai mult seara si s-a bucurat mult cind i-am spus ca suntem alaturi de ea.Ne-a rugat sa n-o uitam , si am asigurat-o ca pe fiecare pagina este pomenita de cel putin 15 ori.I-am urat toate bune de la noi, pupici si ca ii dorim sa stea cit mai putin acolo sa ajunga acasa cu bine , si de astea.In final Va pupaceste pi toati.

si acu va pupesc si io

Giani 26+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Suuuper Kya!!!
Sa va traiasca 100 de ani printesa!!Maaai ce surpriza!!Nu pot sa cred!!A disparut Victor si a aparut Sanziana!!Bravoooo!!Felicitaaari!!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ati observat semnatura?

Da, ne-am tranformat in fetita!!!!

Nici mie nu mi-a venit sa cred aseara la eco.
dr: ti-am spus baiat data trecuta, nu?
eu: da
dr: pai i-a cam "cazut" putza

Si uite asa ne-am facut

Deci Victoras va fi data viitoare, acum ne intoarcem la roz, cum am banuit eu de prima data.
Dupa ce m-am obisnuit greu cu , fiind convinsa ca am fata, acum ma reobisnuiesc cu .
La cat s-a jucat cu noi si aseara si in ultimele 2 luni, o sa fie maare smechera printesica asta!

In rest suntem bine, sanatoase, se incadreaza perfect in toate masuratorile, tot cu 3 zile mai mult avem. Doar un IR e la limita superioara (2 sunt bune, unul un pic spre maxim), dar mi-a spus ca oricum acum e irelevant, pentru ca de-abia dupa saptamana 23 se masoara. Asa ca asteptam sa mai scada data viitoare cand ma duc.
Ne miscam mereu, si o lovim pe mami cand ne intindem piciorusele, dam din cap, ne jucam cu manutele.

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nooormaaaaal!!!Am postat la diferenta de 1sec.!Cred ca de-aia n-ai vazut msg.meu!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput