Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am citit si eu postarile mamicilor nemultumite de rezultatul analizei sangelui din cordon...Insa nu sunt justificate. Nici dr obstetrician si nici bamca nu sunt de vina daca placenta rspectiv cordonul nu sunt suficient de irigate cu sange sau daca sangele este corespunzator cantitativ insa este putin bogat in mult doritele celule!! Asta depinde de fiecare organism in parte si cred ca merita sa-mi asum riscul chiar daca ceea ce voi obtine ma ajuta doar pana la "n" kg ale copilului.

Cat despre cele 2 firme: Biogenis si Cord Blood Center. Prima diferenta este ca Biogenis este mai scumpa cu vreo 300 euro (adica vreo 44 mil in total) fata de CBD (la care costa vreo 33 mil) si aici vorbesc de costul operatiunii in sine, de transport si de kit; diferenta este data de transport, Biogenis facand asta cu avionul (deci mai rapid, si tratand fiecare proba individual)...iar CBD cu masini din parc auto propriu. Costul de pastrare este de 90lei+TVA/ an la CBD iar la Biogenis de 140 lei+TVA/an. Biogenis doreste 15 mil la semnarea contractului (restul dupa analiza probei) iar CBD intocmeste factura abia dupa analiza sangelui. Ambele firme restituie banii in caz de contaminare a probei.
Eu una m-am hotarat pt CBD.

Roxana 27 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Io as mai sta, da' n-am cu cine sa vorbesc, toate randunicile sunt ocupate sau cuibarite, asa ca ma duc si eu la randunoi la tv, si-apoi ma culc ca maine am sedinta de 1/2 zi si am nevoie de energie!!

toate randunicile fara nominalizari, si mai vorbim maine, NOAPTE BUNA!!!!!!!!!!!!

livi +25 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu inca reusesc sa ma rad singura cu mare efort..., de epilat sa nu aud ca am facut-o de cateva ori pe picioare si apoi mi-a crescut parul pe sub piele de era vai si amar de picioarele mele, iar ca sa nu ma irit, dupa ce ma rad ma dau ori cu crema dar medicinala, nu pt cosmetica, ori cu after shave-ul sotului si nu ma mai irit
Am mai vrut sa zic ceva dar am uitat....

sovi - da iti trebuie picioare ca sa faci tai-chi-ul asta....felicitari oricum
a, si vezi ca i-ai promis ceva D-lui avort daca mai ameninta pe cineva...sa aplici si in cazul Simonei, ca se pare ca nu i-a intrat bine la cap ce i-ai zis
simo - bine ca totul e bine acum, si imi pare tare rau ca nu ne-ai putut anunta ca sa iti mai ridicam moralul un pic in clipele alea grele
pidana - felicitari ca ai reusit sa iti faci eco, si ca totul e bine cu bb tau
elara - foarte frumos numele bebelinei

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Multumesc pt PM uri !
Eu nu pot sa dorm ca se uita grasu la meci si tot exclama pe-aici. Of!

Dana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo-imi pare rau de ce ti s-a intamplat ,sa stai cuminte la patut,sa nu faci nimic ca sa fie bebe bine....o sa fie bine dc urmezi med si sfaturile medicului...multa bafta ...si eu stau numai la pat...doar in weekend ies la plimbare cand merg la socrii,la bals,ma mai recreez mai ales ca stau la curte...cate un pic ....cat pot sa rezist frigului de afara....
zoze-cand si unde este intalnirea?nu promit nimic....mai vb...
noapte buna si va pupicesc pe toate ..si bun venit noilor randunici

ramo26+ 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

neata randunici...m-am trezit de dimineata, m-am spalat pe maini pe fata si acum la cafelutza si la mica barfulitza!

simo , ai grija de tine si de bebe mic si nu-ti mai face griji ... sigur Doamne Doamne are grija de voi si totul va fi bine ...

kya, lasi fetele aici pe crengutza sa te astepte cu vesti? oricum, s-a distrat aseara floinel pe cinste!

eu aseara m-am apucat de paturica, dar doar experimental sa vad cum e mai bine ... si astazi trecem la varianta originala ... sunt asa nerabdatoare ... si dupa sarbatori voi incepe si eu sa ma preocup de aczizitii la acest capitol ... defapt ma precuop eu de caum dar inca nu le fac pt ca cica e prea devreme ... dar am eu un sentiment de presimtire ca ceva ceva tot ii aduce mosul lui Honey mic...

pupici!

mami_papatot 21+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza!!!

ningeee!!! asa de frumos!!... am facut si 2 poze cu telefonul, dar aici la sv nu am cum sa le descarc... asa ca pt nerabdatoare (Ela stiu ca te numeri printre ele ), din pacate, tre' sa asteptati pana ajung acasa sa le descarc...

ma duc sa citesc din urma si revin!

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi!
Simo saracutza de tine, prin ce-a trebuit sa treci...sa ai grija de tine si sa te faci bine.
Sovi misca bb?
Al meu de vreo 2 seri a avut program de step, aseara l-am simtit mai slab, peste zi nu-l simt deloc.
Marti la 4 ma duc la eco si miercuri dimineata va dau raportul.

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!
Scriu repede scrisorica si fug sa mananc pt.ca m-am trezit cu o foame gigant!Cred ca din cauza faptului ca ultima mea masa de ieri a fost pe la 18.30
So..
Bine ai venit in stol Corina!Felicitari pentru BB !Deoarece esti noua pe forum-primele 10 mesaje iti vor fi moderate-adica nu-ti vor apare imediat ce le scrii si,din cauza asta s-ar putea sa-ti raspundem si noi cu o mica intarzierePt.a putea ciripi live mai scrie si tu vreo 7 mesaje-pt.ca vad ca ai deja 3 postari!Scrie-ne si datele tale personale-DN,UM,DPN-pt.a te putea trece in listuta de pe prima pagina a randunicilor!
Ioana si al meu tot slab ca naiba a fost!Ne batem in teste-ca eu il mai am?!
Simo !
Mmmm..Ralu ce papa bun ai facut tu aseara..
Ah..SimoMaai..dar chiar asa-trebuia sa ne trimiti si noua un SMS..ceva.Off saracuta-prin ce ai trecut!Te rog sa-l asculti pe nenea Dr. cu sfintenie si sa nu faci niciun efort!Are cine sa te ajute cu David?Ai grija de tine si de BB-mamico!Suntem alaturi de tine!
Roxana!
Felicitari Dana pt.BB jucaus!Ma bucur ca ai gasit un cabinet,pana la urma!
Livi esti mortala!Doamne..despre ce patut o fi vorba?!!Mai caut..trebuie sa gasim!
Felicitari Elara pt. Maria Roxana!
Ioana acum am vazut ca ti-a trimis si Elara datele mailului comun!..Deh..mamica ametita!
Ramo n-am stabilit nimic-inca.Stai sa vina Miha la Cv. si vorbim atunci
Asa stau Miha!!Pup fata!
Kitzybusha!
Cam asta a fost scrisorica diminetii..Fug sa inghesui ceva in burtica pt.ca deja scoate sunete ciudate

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata, dragutelor!
N-am mai reusit cam de multisor sa mai ciripesc cu voi dar am avut niste zile foarte incarcate. Trebuie sa va anunt cu mare regret ca nu voi putea ajunge la "marea intalnire" din lipsa de timp. Imi pare tare rau ca pierd ocazia de a va cunoaste personal dar chiar nu am ce face...
Va pup pe toate si ma duc sa citesc ce ati mai ciripit de la ultima noastra "intalnire".

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 21+Luca

Mergi la inceput