Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragele mele !!!

elara, azi dimineata am mai facut un test barza gold si vreau sa va spun ca dupa 1-2 minute de uitat la el, m-am enervat ca era doar o liniuta pe el si m-am dus inapoi in pat, gandindu-ma cum este posibil ca ieri sa am un sure check slab pozitiv si azi o barza gold clar negativ.
cand m-am dus la baie sa ma spal ca sa plec la servici m-am uitat din nou pe el, deci dupa vreo 35 de minute si ce credeti ??? Era si a doua liniuta pe el, tot pala ca deja se uscase testul, dar era acolo.
Liniuta se vede mai bine decat cea de pe testul de ieri, dar tot pala este. Mai fac si maine unul, sper sa nu se intample nimic rau astazi.
De maine intru in intarziere.....deci, pana in momentul acesta am 2 teste slab pozitive.

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Kya ce schimbare in cazul asta bine ai venit in randul soacrelor mici! dar e sigur ca e Sanziana?
Giani multumim de vestile de la Movalinda!!

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Kya, felicitari pentru Sanziana....Vladut al meu e foarte fericit cand mai apare cate o fetita

Simo, draga,ai mare grija de tine, DD e bun si te va ajuta, ne rugam toate pentru tine si pt Naty, sa va faceti bine.

Pidana . Eu am o programare la sanador la morfologie pe 17 decembrie la dr Meclea si nu mai am nevoie de ea, daca o vrei sau altcineva daca are nevoie...sa ma anuntati.

Roxana, vreau si eu mai multe detalii, adica cum dau de ei.

18+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cami!
Ralu ce m-ai distrat cu transformarea spanacului in cartofei!!
Sarutmana Kitzy!
Miha draga!
Suuperveste despre Naty a noastra!Alta viata cu tv-ul!Pupici mesagerului!
Doamne-ajuta,Mary!In ce zi ziceai ca esti?!
Maaai Kya ce surpriza ne-ai facuuut!!Nici acum nu-mi revin!Acuma..zi-ne detalii..Parca tu mai fusesei la 2eco si ti-au spus ca-i baietel..La cin ai fost atunci?Dar acum?Hai cu detaliile siropose..nu ma mai tine in suspans!Cum ai reactionat,sotul ce zice,familia?!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multumesc mult fetele dragi!

Am editat mesajul anterior, si am mai postat detalii.

Ca sa raspund la intrebari: la prima eco morfo, erau 90% sanse as fie baiat - adica "chestiuta" dintre picioare sa se tranforme in putzica.
La urmatoarea eco, ne-a indus in eroare cordonul pe care il tinea intre picioruse.
Si acum la 2D se vedea clar boaba de cafea, la 3D se vedea iarasi cordonul.
Deci pitica s-a jucat cu noi!
Acum cica ramane fetita. Biata de ea a fost de fapt fetita de la inceput, dar nu a vrut sa se cracaneze indeajuns ca se vada ecograful bine. Deh, suntem mai pudica, si nu ne desfacem picioarele asa in fata oricui...

Zoze ne schimbi si pe noi in listuta, te rog?

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo27, am citit din urma ce ai scris, imi pare rau ca treci prin incercarile astea, dr. Atanasiu este un medic foarte bun, ai incredere ca totul va fi bine.
Stai linistita si va fi asa cum trebuie, dupa ce scapi de amenintare poate ne vedem cu nazdravanii mari in parc, ce zici? IN ce zona stai tu? Eu, in Racadau.
Sanatate tuturor mamicilor si bubulinelor di burtici!

Nicoleta 19 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

zozela, sunt abia in Z28, astazi este ziua in care ar trebui sa-si faca aparitia uratii, dar eu sper sa ma ocoleasca pentru 9 luni.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu, m-am luat cu ale mele, si am uitat sa-i scriu lui Simo draga de ea.
Of, prin cate ai mai trecut si tu! M-am cutremurat cand am citit iminenta de avort!! Slava Domnului ca esti bine acum! Stai cuminte acasica (sper ca nu dau cu bata in balta si gafez - am citit ca esti acasa, nu?). Nu mai tragi bobul pe zapada, nu mai faci efort, si vorba Nicoletei, o sa va plimbati nazdravanii in parc! multi.

Eu de cand cu toate colurile astea scurtate, primul lucru pe care l-am intrebat pe dr a fost despre col. "4,5 si continent"... Intreb si eu ca proasta - "adica lung si inchis"? La care el rade, "Da, lung si inchis, stai linistita"

Naty, cum crezi ca uitam de tine...! Nu esti tu dr noastra movalinda?

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Suuupertare Kya!!Am modificat de cum am aflat in listuta!
Ce frumos i-a cazut putza lui Victoras!!Mare smecherasa fetitza asta a ta!
Nico ce frumos s-au jucat baietii tai!
Ahh..Mary..nu stiu de ce intelesesem eu ca esti deja in intarziere..Daca-i abia Z28..atunci..Felicitaaari!!Si eu cred ca vei fi mamica de Iulie-August!Ai grija de tine-sa nu racesti!
Ursuleata!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata...

simo, imi pare rau sa aud despre tot ce ai patit...
ooof Doamne, chiar nu se poate sa nu trecem prin din astea...
ai grija si asculta tot ce iti spune doctorul si o sa vezi ca o sa fie totul bine...

roxana, Cord Blood Center e firma cu care lucreaza cei de la Banca de Celule Stem din Timisoara? ma intereseaza si pe mine chestia asta, nu ne-am hotarat inca daca sa o facem sau nu, dar cu cat adun mai multe informatii cu atat mai bine...asa ca te rog sa-mi mai dai si mie niste detalii din ce ai mai discutat cu cei de la firma...procedura, formalitati..costurile am vazut ca le-ai enumerat.
multam si pupici!

_
22+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput