Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
gbutucica spune:
Am citit in doagonala ......deci scriu din amintiri:
Corinaracu , scrie repejor 10 mesaje sa scapi de moderare, si scrie datele tale aici si rindunica sefa(Ela) te va trece in listutza cu placere. bine ai venit , sa ai sarcina usoara alatri de noi, si sa-ti traiasca flacul din burtik.
Sovi , multumim de sfaturele, citita sunt acu si informata, desi nu am arsuri.

Simonetta , slabutz cintzi , si apoi sa nu venim noi cu una bucata bat pi schinarea ta?

Kya ,Sanziana este un derivat de la Victor , nu??? felicitari si reacomodare grabnica![]()

Mami cascadoarea lu mama
Mary iti doresc sa te ocoleasca uratii 9 luni de azi in colo, sunt sigura ca in iulie august vei fi mamica fericita.
Simo27 , off mai da prin ce treci si tu , imi pare rau sa aud asta , dar noi suntem alaturi de tine si ne rugam laDD sa fie bine si tu si bb din Burtik si bb cel mare( scuze dar am uitat cum il cheama)
si numai ginduri bune de la noi.
Mihutza sa te pup si pe tine
Ela nu mai stiu daca am facut-o , dar iti multumesc pt sfaturi, inca nu am gasit nik sa ma ajute.
Ela poate mai dai o strigare la rindunicile care lipsesc, fiind sefa
te asculta altfel.Lipsesc multe de pe lista si miew frica sa nu fi ramas inzapezite
.Multumesc.
Nu mai stiu pt cine mai aveam in cap mesaje
, ca io de fel am memorie scurta cu numai un neuron( si ala curentat) , acu si gravida crek sa atrofiat 
.
sa nu fie cu suparare pup
si gata!!!!
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
kitzy spune:
Kya eu abia acuma am vazut ca nu din Victor s-a transformat in Sanziana![]()
Felicitari!!!
Sper sa aflu si eu marti culoarea caruciorului, poate se modifica si la mine, cu toate ca am eu o presimtire ca tot baiat ramane.
18+ cu posibil 
zozela spune:
Ia vezi Giani-e bine asa:
Randunici chiulangii treceti la raport imediat!!
..va rugam..
??!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 23 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
pucca spune:
Neatza randunici!
Eu tocmai m-am intors de la doctoritza mea, si dupa ce se uita i lauda toate analizele, inlusiv morfofetala, imi tranteste ceva de genul "ai colul scurtat, ai grija". La care eu ma schimb la fatza instantaneu, "Poftim?"
. Cica nu e motiv de ingrijorare, dar trebuie sa am grija, mai ales cu urcatul scarilor, care cica trebuie sa le evit. Cum sa le evit cand eu urc zilnic 4 etaje la servici, caci nu exista lift
. Colul este de 25mm. Si trebuie sa am grija ca sa nu ajung sa ma puna sa stau in pat
. Asa ca sa urc cat mai putin. In rest cica pot sta linistita. De parca acu mai pot. Ea mi-a explicat ca pericolul incepe de la 20mm incolo, dar cum al meu are 25mm trebuie sa fim atente.
Asa mi-am inceput eu dimineatza ![]()
Voi ce mai stiti de colul scurtat de 25mm?
+22,
Bianca Maria
gbutucica spune:
Ela este Super, sunt mutamita acu! sarumina!
MI-am mai improspatat memoria:
Apai mai Sovi nu ti ingrijora ca olecutza di burtik ai tu acolo ca si vedi, lasa ca mai vb pi la 8 luni. ( nu ti-am pove cu socrela mea la prima sarcina cind avea 7 luni si nu o credea nimeni ca-i gravi ca nu se vedea , si toata lumea ii spunea ca va face un copil rahtic( rali lumile estea) si luna 8 si 9 nu se pute ridica din pat din cauza di burta.)
Puca bravo di fetitza!!!
DAna nici eu nu resping ideaa de cununie si botez, suna chiar interesant , unde mai pui ca-i si Trendy
eDIT: PINA SA AM MEMORIA IMPROSPATATA A VENIT SI PUCCA CU VESTILE , OFF AI GRIJA LA SCARI , SI TARE MAI INGRIJORAT CA SI IO URC ZILNIC MULTE SCARI, AM BIROU LA ET 2, AM TREABA SI LA SUBSOL SI DE CELE MAI MULTE ORI DE LA SUBSOL TREBUIE SA AJUNG LA cREATIE LA ET 4. EU NU CIRCUL CU LIFTU' CA MI-E FRICA DE EL.
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Kya spune:
Pucca mare belea cu colul asta. Macar ti-a zis si daca e inchis (continent)?
Cred ca nu doar la scari se referea, ci la efort in general, inclusiv mersul pe jos mult timp. Neplacuta oricum treaba si cu cele 4 etaje de la tine de la servici. Le urci doar o singura data, sau de mai multe ori pe zi?
Bine macar ca doar te-a avertizat si nu te-a tintuit la pat. Desi cred ca ar fi foarte bine daca ai putea sa-ti iei putin concediu, si sa stai in pat!
Oare daca colul e scurtat asa ramane pana la sfarsitul sarcinii, sau isi revine pe parcurs?
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mami_papatot spune:
ce face fetele? eu de azi-dimineata citesc la povestile nasterilor mamicutelor fericite ... si ma enerveaza ca nu spun si ele cu cine au nascut si pe unde ...
mary...sa dea DD sa fie bebe mic in vizita la tine in burtica si sa ramana asa inca 8 luni juma de acum inainte!
natynicule, viionezi, vizionezi? lasa ca va fi totul bine asa cum cred ca deja te-ai convins!
asadar kya ets soacra mica cu fetitza sanzanica! pana la urma cum te-ai hotarat, data viitoare faci si eco sau astepti eco viitor pt verificarea ir-urilor? ca eu m-as programa si la eco dar tare ma tem ca iar ma ia la zor...
haideti ca ma duc si eu sa ma fac una ata prin casa ... cxa am fost puturosica zilele aste prin gospodarie ...
mami_papatot
21+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
pucca spune:
Mi-a spus ca e inchis, dar scurtat. Dar ca nu trebuie sa ma sperii. Eu ca sa ma conving am intrebat-o daca mai am voie contact sexual tinand cont ca e colul scurtat, si mi-a spus ca da. In legatura cu plimbarile, cica miscarea pe orizontala e benefica, pe verticala (scari) e echivalenta cu efort, datorita gravitatiei. Deci in concluzie, de evitat scarile pe cat posibil, adica le voi urca doar o data dimineatza. Eu le cam urcam de 4-5 ori pe zi, am colege la subsol, de-aia, si ziceam sa fac miscare, ca de toata ziua pe scaun, dar se pare ca m-am inselat
. Ce-si face omul cu mana lui........lucru manual se numeste
. Eu in gluma i-am spus doctoritzei "a pai atunci daca am voie contact sexual, renunt cu cea mai mare placere la scari
"
+22,
Bianca Maria
Kya spune:
chiar ma intrebam ce e aia miscare la orizontala...
Te cred si eu ca renunti cu placere la scari, avand in vedere alternativa... ![]()
Ti-ai luat program redus? Sa te odihnesti mai mult dupa-masa!
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Heloo, am aparut si eu pe crenguta!!!!
Ce fac fetele???
Kya felicitari pentru printesa.Chair te rog sa-mi zici unde ai facut eco, ca mie Iosup mi-a zis clar ce este fetita iar dr. meu la o eco simpla 2D zicea ca s-ar parea baietel, dar imi zice exact la morfofetala din decembrie.Asa ca sunt curioasa!!!!!
Sovi, daca vrei gimnastica Tai Chi iti dau eu, daca tu nu ai alta sursa decat pe You Tube.Eu am pe Cd, dar sunt cam puturoasa si nu are cine sa ma impinga de la spate sa fac.Imi zici daca vrei ca trebuie sa caut CD-ul.
IRINA 
+20

sufletel