Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Mami cuscra si nora mica. (SMS-ul l-am primit cand eram in sedinta, si abia m-am abtinut sa raman serioasa si sa nu zambesc larg ). Abia mai am rabdare pe scaunul asta la birou, ma tot foiesc doar doar o trece mai repede timpul.
Apropos, stiti daca la eco abdominala "se merge" cu vezica plina sau goala?
Targul Baby expo e intre 6 si 9 decembrie, si mai e inca unul Kidex, intre 30 noiembrie si 2 decembrie. Sunt foarte similare cele 2. Kidex e la Romexpo.
Imi pare tare rau ca absentezi de la intalnire, dar lasa ca recuperam noi altadata la un ceai (sau cafea slaba cu lapte)
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Multumesc mult pentru ca m-ati trecut si pe mine in listutza de burtici, cu caruciorul roz. Iata si numele bebelinei mele Bianca Maria
+22 [bebelusa]
mami_papatot spune:
pupuri si de la noi Kya ... eu cand am fost mi-a facut pe burtica .. dar de dezbracat tot nu am scapat, si asta la cel mai jenant mod cu putinta ... sa vezi cum a fost ... pe mine de fiecare data ma baga in bucluc asistenta aia a lui nesuferita ... si de data asta se duce la el sa-l anunte ca bebe e prea mic , ca la 19 saptamani nu poate sa faca morfologie ... si vine doctoresul in camera de eco sa-mi spuna ca la,la , la si zic, da, dar mi-ati spus ca bebe e mai mare cu o saptamana ... si de asta am venit ... bine, atunci pana ma intorsc va hotarati daca facem astazi sau nu ... zic bine ... il astept, vine, si ma intreaba... v-ati hotarat? hotarat zic! bine, poftiti! mai mama, si eu nici una nici alta, apuc si de pantalon si de dres si de coloti si zdrang cu toate de-odata jos ... la care el se intoarce si zice, nu, nu, de data asta nu ne dezbracam ... ei bine, vi se pare cumva ca nu mai nimeream sa-mi pun tzoalele alea pe mine? ca mi se intorsese dresul pe dos, nu mai nimeream cracul la chiloti si una peste alta m-am mai dezechilibrat si am mai venit si cu fundul gol pe scau ... doctorul saracu ii zice asistentei, cand termina doaman, ma chemi! ceva deosebit! din ciclul daca ati pirdut cascadorii rasului, imaginati-va cum arata papatot !
editez: ca sa raspund la intrebare, eu am avut vezica proaspat golita inainte de a intra la el ... si nu mi-a zis nimic!
mami_papatot 21+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
quote:
Originally posted by mami_papatot
mai mama, si eu nici una nici alta, apuc si de pantalon si de dres si de coloti si zdrang cu toate de-odata jos ... la care el se intoarce si zice, nu, nu, de data asta nu ne dezbracam ... ei bine, vi se pare cumva ca nu mai nimeream sa-mi pun tzoalele alea pe mine? ca mi se intorsese dresul pe dos, nu mai nimeream cracul la chiloti si una peste alta m-am mai dezechilibrat si am mai venit si cu fundul gol pe scau ... doctorul saracu ii zice asistentei, cand termina doaman, ma chemi! ceva deosebit! din ciclul daca ati pirdut cascadorii rasului, imaginati-va cum arata papatot !
Esti mortala!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Hai ca am ras cu lacrimi
Chiar ca, cascadorii rasului, cred ca fiecare dintre noi trecem prin aceleasi momente penibile
+22, Bianca Maria
mami_papatot spune:
cat despre botez, tinand cont de numele ales, tema va fi data de albinute, miere si alte variatiuni pe tema ... totul este stabilit in detaliu si sper saptamana asta sa rezolv si cu locatia ... noi vrem pe 14 sau in cel mai rau caz 15 iunie ... pe 15 iunie nasii nostri implinesc 5 ani si vrem sa le facem o surpriza in direct... ceva neasteptat ... inca nu m-am hotarat exact,dar cel mai potrivit pentru nasu cred ca ar fi sa-i chemam pe nebunii aia de la las troias, ca sunt mai pe modelul lui asa ... cu pene, cu tot ce trebuie... e un zapacit si jumatate!
si nu v-am povestit, ca vineri cand au venit la noi, am facut prajitura cu visine, ca m-am gandit eu sa manance si Ilia fara sa o certe mama-sa, ca deh, e de casa ... si ce credeti ca zice? mie nu imi pace cu visinata...mie imi pace bulsecurile ... nu ai bulsecuri? cel mai haios a fost ca la un moment dat se duce florin la baie si gaseste usa deschisa si pe ea intr-o mare balta de pipi, evident ... si cu o mocutza din aia bosumfata ii zice .. am facut pe mine, cheam-o pe mami ... si cand se duce maica-sa, evident o cearta ca face pe ea fata mare si nu spune si da s-o schime de bresuri si chilotei ... si cand colo, in dresuri o mare gaura intre picioare ... pai bine mai mama, si pe astia i-ai rupt? dal, nu eu, nu i-am lupt eu ... nu i-a facut bine astia la pogamu de desuri!
mami_papatot 21+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
corinaracu spune:
Cum fac sa ma inscriu si eu in randul mamicilor de luna martie 2008? o sa am un baietel si sunt foarte fericita! e primul nostru bebe!
Pupici la toate mamicile (randunici)! si multa sanatate!
ramo_cata spune:
zoze-despre ce intalnire zici ,nu am inteles f bine?de cea de la buc ?
kya-stiu ca e bine sa mergi la eco cu vezica plina,se vede mai bine bebe....
pucca felicitari pt fetitza...sanatate si sa creasca mare si frumoasa...
pupici la toate randunicile...
am mai sris un msg dar l-am sters din greseala....
ramo26+ 20 sapt
clauclau spune:
Kya, la eco abdominal vezica goala neaparat! Pe mine m-a trimis in timpul morfologiei sa mai fac o data pipi ca se cam umpluse vezica intre timp! Sa vezi ce alegam pe acolo sa vin repede inapoi ca ramasese si sotul in cabinet cu ochii la monitor!
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!