Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
ursuleata spune:
Clabuc, ti-am dat si invitatie
Voi de cand luati fier?
18+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
zozela spune:
Felicitari Pucca pentru jucausa!!Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!
Bravo Ioana!Ma bucur ca ati gasit locatia-acum sunteti linistiti!
Noi nu stim cum sa facem cu Botezul-pt.ca ne-am dori sa fie un pic..deosebit..Adica-locatie..country,tinute casual,ceva la protap,tortze,muzica si voie buna..intelegeti voi..Nu stiu daca vom gasi ceva stil-han-prin zona dar cautam
Dana tin pumnii stransi sa gasesti loc liber la eco!
Clau nu merge link-ul dar..m-am prins io!E foaarte frumoasa!!E galbena,exact ca asta de pe site?!Suuperdraguta!Ah..acum am vazut ca-s si roz!Felicitari-cred ca Rebecca va fi foarte incantata!
Laly scrie pe google-brevi mese infasat flipper-si deschide primul site afisat!
Fiti pe faza randunici!!Vine !!
Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
pucca spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie cum sa fac sa-mi apara la semnatura caruciorul roz?????????
+22
elara spune:
Mooooaaaaaaaaammmmmaaaaaaaaa, da' mult mai scrieti, mai fetelor!!
Ma chinui sa citesc si eu cateva mesaje printre picaturi (ca la birou...) dau sa scriu si eu ceva, nu apuc, ma intorc dupa 2 ore de la o sedinta...alte pagini scrise, zic hai sa citesc tot, intre timp am cam uitat ce voiam si eu sa va mai scriu unora dintre voi, in particular, si cand colo se incheie capitlul si gasesc altul cu inca 3 pagini gata scrise.... M-am saturat sa raman pe afara!
Da' las ca intru eu in prenatal!
Zoze, pup fata sensibila si atenta, care a tinut minte ca m-am dus ieri la dr. Am plecat f intantata: mi-a zis numai Bravo si nota 10, a si repetat cica "sa auda si sotul ca iti dau nota 10. Toate sunt bine: colul l;ung, inchis, uterul crescut cat trebuie, relaxat, lichid amniotic cat trebuie, toate pe acolo bine si la locul lor, bebelina e crescuta cat trebuie, chiar putin grasunica, vioaie"...Toate minunate!
Despre eco si acel "corpuscul hiperecogen in ventriculul stang" a zis ca se mai intampla, nu des, dar a mai vazut mai multe cazuri si ca la cele mai multe s-a terminat cu bine si copilul s-a nascut santos. Chiar orice risc nu se poate inlatura, nici la mine si nici la orice alta sarcina de aceeasi varsta, asa ca, la fel ca orice mama pot doar sa sper ca va fi bien pana la final.
Garantii nu ne poate oferi nimeni nici uneia dintre noi. De asta m-am lamurit. Fiecare dintre noi, in cele mai diverse moduri posibile, suntem, incercate ba de diverse suferinte si griji, ba de diverse rezultate ingrijoratoare la analize.... NU EXISTA NICAIERI SA FIE TOTUL PERFECT! (poate doar in carti).
Asa cum nu exista gravida sa aiba toate simptomele si neplacerile sau suferintzele de sarcina posibile. Slava Domnului ca nu e asa.
Asa ca m-am resemnat si m-am hotarat sa sper si sa ma rog sa fie bine,[rugaciune] asa cum face fiecare dintre noi. Va pe toate.
Elara
22+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Laly, Zoze, acum am vazut ca au pus reclama la link. Dar Zoze a gasit imediat ca o randunica desteapta ce este ea.
Zoze, as fi luat roz, dar nu aveau nici in depozit si nu mai aveam rabdare. Oricum si varianta galbena este draguta. Si biberoane am luat Avent. Urmeaza sterilizatorul de biberoane pe lista .
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Kya spune:
Pucca scrii fetita intre paranteze patrate, fara spatii libere
Dana hai ca asta e chiar culmea... cum adica sa nu te mai primeasca, nu aveai programare ferma? Te inteleg foarte bine, pentru ca stiu cum m-as simti eu sa-mi spuna ca e prea multa lume si ca nu are timp...!
Iti urez success sa gasesti un cabinet liber. Poate totusi mai e vreun loc pe undeva.
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mami_papatot spune:
Pupici fetelor dragi si mamicilor to bee ! De acum incolo eu asa scriu! Am uitat sa va multumesc de dimineata pentru caruciorul rozaliu si numele de pe listuta! Deci o fac acum inzecit!
M-am intors dupa drumuri, facut neste nervi, dar nu prea multi ca sa nu supar pe Honey mic!
Pucca, felicitari pentru sufletel de fetita ce pastrezi la tine in burtica!
Numeioana, felicitari pentru locatie...eu am avut un eveniment la Regina Noptii in Ploiesti, la restaurantul hotelului ... tu unde faci?
Kya tinem pumnii si eu si Honey sa iasa ginerica bine la masuratori ! Astazi nu se apcepta decat vestile bune! Si in alta ordine de idei, despre ce targ e vba mama? nu e pe 6-9 dec? ca eu asa stiam...sau mai e altul?
In legatura cu intalnirea , cu parere de rau trebuie sa va spun ca nu voi putea veni ... si asta pentru ca nu voi fi in bucuresti ... plec la bunicii mei la tzaranoaia de vineri si voi sta acolo pana duminica seara ... sunt sigura insa ca veti petrece de minune si ca veti veni pe crengutza cu povesti si impresii dintre cele mai frumoase!
mami_papatot 21+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
maryb spune:
elara, te , ce repede a mai trecut timpul, ai deja 22 saptamani....mai ai putin si in curand iti vei tine puiul in brate. Am vazut ca esti mami de fetita...
eu iti doresc o sarcina usoara in continuare.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
mami_papatot spune:
aaaaaaaaaaaaaa, nu v-am spus cum a anuntat florinel la servici ca vom avea un bebelus ... el pana vineri nu a spus nimic nimanui, era o singura colega care stia, in rest, top secret ... acum 2 luni, cand hiney era bine merci la mine in burtica, ei au avut o chermeza la servici si unul dintre sefi le-a spus ca primul care va ave un copil, va primii 5000 ron ... la vremea aia, florin nu le-a spus nimic, dar glumea cu ei ca, ma eu la banii astia parca as pleca acasa .. si vineri, le-a trimis tuturor mesaj pe mail ...stimati colegi, va anunt cu bucurie ca ati pierdut cei 5000 ron oferiti de domnul director ... de unde stiu? ei bine , eu sunt cel care i-a castigat! si le-a atasat si o fotografie, ceva de genul inscriptiilor de pe hainutele mele cu ... due in april! au ras cu toti de s-au prapadit, mai putin directorul radea si parca nu era rasul lui ... si un alt director radea de cel cu banii promisi ... ca ce sa-ti fac, scote cardu ... daca vbeste gura farea tine! a fost dragut, iar florin povestea si se lumina la fata ...
mami_papatot 21+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
zozela spune:
Pucca mergi la Profil personal,Semnatura(dreapta jos),iar acolo scrii[ fetita ] fara spatiile pe care le-am lasat eu in int.parantezei,apesi Vizualizeaza sa vezi daca ti-a iesit miscarea si apoi Trimite!Voila!
Felicitari Elara pt. 10-le primit si pt.bebelina grasunica si vioaie!Imi place starea ta de spirit!Bravo!Asa se face!
Daaa Clau si mie tot cea galbena mi-a placut mai tare!!Abia astept sa vin la Buc. sa dau si eu iama in magazine si la taaarg!!
Mami imi pare rau ca nu vii la intalnire..Distractie placuta la bunici!
Fiti pe faza randunici!!Vine !!
Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos