Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
sovietica spune:
cirip-cirip! am aterizat si eu acasa.
Silviapop, multumim pentru vestile de la Naty! Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoua! -si la chiriasii din dotare, desigur!
Pt cine intere:
Cum sa stingeti arsurile la stomac.
Dormiti pe partea stanga, va sfatuiesc medicii gastroenterologi. Explicatia este simpla: cand dormiti pe dreapta, stomacul se afla mai sus decat esofagul, permitand mancarii si acidului sa alunece spre gat. Cand stati intinsi pe stanga, stomacul este mai jos decat esofagul si gravitatia lucreaza in favoarea dumneavoastra.
Am mai trimis si alte trucuri pe adresa comuna.
Pt cele ce vor sa faca botezul la restaurant, si mie mi se pare normal sa il caute de pe acum, ca goana dupa carciumi este mareee in special pt simbata seara. Noi il vom face la casa unchiului langa bucuresti. Oare e aiurea sa tinem separat distractia cu rudele si la o saptamana dupa, distractia cu prietenii? (a 2-a la o carciuma, undeva)
Valentina, sarumana pt confirmare si pt tot! . Sa aveti parte de Matei asa cum vi-l doriti voi!
Livi, nu prea cu site-urile de shopping, ca nu prea ma omor cu asta. Succese!
simonettemultzam pt legislatia postata, chiar vroiam sa o citesc. Nici eu nu stiu cum e cu trusoul.
Kya, bafta multa la echo, te asteptam cu vesti!
RalucasS, felicitari pt vesti bune despre Grasone Lucas!
Daca ti se pare ciudat sa te gandesti de pe acum la botez, pregateste totul ca si cum ar fi numai pt cununie, si dupa ce nasti zici: Ups! ce idee mi-a venit! ia sa pun si botezul cu cununia! :P Oricum, ar fi super 2 in 1. Eu in locul tau nu m-as complica atata cu numerele.
Zoze, din ce ai vb cu Naty, reiese ca nu va putea veni la intalnire :(. Draga de ea, ce tare e ca isi tine si moralul sus!
Ramo, sanatate multa!
Ioana, felicitari pt programarea botezului! cred ca esti prima de aici care a facut asta?
Pucca, da va traiasca zanutza sanatoasa!!
Ursuleata, nu e rea ideea cu mess-ul, numai sa fim atente sa nu "stingem" spiritul de aici, discutand tot mai mult pe mess .
Dana, succese la echo!
si felicitari pt decizia de a va cununa!
Elara, sa dea Domnu sa iasa bine in final! cred ca in toate exista acel bob de teama ca ceva n-o iesi ca la carte...Trebuie sa iasa bine!
Clau, felicitari pt emotiile primelor cumparaturici!
maryb Sa dea Domnu o barza si la voi!
MamiP imi pare rau ca nu mai poti veni pe 8 dec :(
Bitza? tu vii? parca ziceai ca nu prea, sauaaaa...
Vorbiti de epilat. Ce va impiedica sa mergeti la cosmetica daca nu va mai vedeti fofo? jena cu burtica, sau ce? Eu inca mai pot sa ma epi singura. Iar pedichiura -care la mine inseamna strict taierea unghiilor ca asa sunt eu, mai simplutza in port, e floare la ureche!
Eu la kidex nu ma duc. Si Polivalenta va fi mult, pt cat shopping pot eu tolera! Eu cred ca si-au ales prost cei de la romexpo momentul, cu traficul care va fi.
Mie mi-au trecut durerile de burtica ce le aveam, dupa 48 de ore, incheiate cu o frichineala buna cu preafericitul meu Om
A, si am pus pozici cu tai-chi (facute la 18sapt) la album, de la pag 2. Precum vedeti, burta ioc!
Maine sun la Davvero sa mut ora si sa modific numarul.
sovi 18+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
elara spune:
Kya, eu stiu ca in sarcibna, vezica nu mai conteaza, ca oricum e lichidul amniotic care face eco sa se vada bine. Pe mine, la ultima eco, chiar m-a trimis dr. la baie, sa fac pipi, ca sa-si mai schimbe bebelina pozitia ca era prea cu capsorul in jos, langa osul pubian (al meu) si nu o putea masura bine.
Si eco s-a vazut f bine. Niciodata nu mi s-a zis nimic.
Chestia cu vezica stiu ca are valoare in lipsa sarcinii.
Elara
22+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
underqueen spune:
buna seara! toata lumea e bine? ca eu obosesc si daca ma ridic din pat...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 26+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
maryb spune:
sovietica, merci de urare.
azi dimineata am avut un test slab pozitiv si mai fac unul peste 2 zile care sper sa fie si mai pozitiv.
ma rog sa nu se intample nimic maine cand in mod normal ar trebui sa apara uratii.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
ursuleata spune:
HA ha ha , mami papacioasa......ce am mai ras!!!!!!
18+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
zozela spune:
Bravo Pucca!!Foarte frumos numele!L-am trecut la catastif!
Ramo vine Miha la Craiova si am hotarat sa o punem de o intalneala!Ce zici?Te bagi?!
Super lectia Sovi!Lasa butica-ioc in pace,da?!
Mary tinem pumnii pt.cele II rosiii ca fooocul!!Hai Mary!
Maria!
Fiti pe faza randunici!!Vine !!
Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
numeioana spune:
Maryb, felicitari! Cu siguranta e bebe, ca si la mine a fost la fel. Ba chiar nu cred sa fi avut vreo graviduta un test mai slab pozitiv ca al meu.
Mami_papatot, eu nu sunt din Ploiesti. Probabil ca daca eram de-acolo aveam mai multe posibilitati de a alege. Sunt din Campina si restaurantele klumea sunt rare pe-aici...
Va multumesc tuturor celor care m-au incurajat! Pupici tuturor!
Pucca, felicitari pt fetita!
Elara, deja te-am felicitat pt rezultatele la eco.
Ioana
27+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Salutare!!!
Corinaracu, bine ai venit pe ramurik alaturi de randunici! Felicitari ptr baietel, sa creasca mare si voios!!! Ptr a te inscrie...trimiti DN, UM si DPN pe mail-ul comun sau chiar aici pe forum si Zoze, te va trece bucuroasa in listutza!!!
Mary, eu stiu ca un test oricat de slab pozitiv inseamna ca ati reusit!!! EU ma rog sa fie asa, va felicit si astept sa ne tii la curent!!! Doamne Ajuta!
Pucca felicitari ptr printzesik!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viatza!
Elara felicitari inca o data ptr coiutzu` grasutz!
Va salut pe toate ca am uitat ce vroiam sa mai scriu!
Aaaa...Ioana bravo mama! Sa fie intr-un ceas bun fixarea detaliilor botezului! Imi place ca te ocupi de toate inca de pe acum!
Clau...vreau sa vad si eu masutza de infasat...dar eu nu pot intra pe adresa comuna...
Stiu ca mai era ceva....dar ce???
mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
numeioana spune:
cauta "masa de infasat flipper" pe google si o gasesti pe un site concurent.
Fetelor, vreau si eu, va rog adresa comuna si parola!
Ioana
27+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Mami papacios, era sa uit de repriza de ras pe care am tras-o imaginandu-mi scena din cabinetul dr-ului!!! Super-tare...parca ma vad pe mine!
Silvia, multumim mult pt. vestile legate de Naty...ai grija de tine si numai bine!!!
mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2