Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
simonette spune:

Ce Fulga sunt!!!!!!
Mi-am adus abia acum aminte ca "ieri" am implinit 4 ani de casnicie!!!!!!!!

Oare e posibil asa ceva? Sa uit asa ca vaca??? Doamne ca prostutza mai sunt...si omuletzul meu a plecat dimineatza in Be si nu ne-am urat nik...
Stai ca realizez ca si el a uitat....sa vezi ce-i fac eu lui 

mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
maryb spune:
simonette, asa este ai avut dreptate si tu si toate fetele, dar eu.....eu....am zis ca vreau sa fiu sigura ca nu a fost vreo eroare primul test, apoi l-am facut si pe al doilea (la care mi-au cam tremurat chiloteii ca nu aparea liniuta...) si azi pe al treilea.
acum nu mai incape indoiala, sunt gravi cu 3 teste slab pozitive, dar asta pentru ca sunt abia in prima zi de intarziere
si bebele meu este mic tare saracutu de el....da' lasa ca se face mare mare.....

multi si multumesc de o suta de ori pentru sustinere si incurajari.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
clauclau spune:
Simo, erai frumoasa atunci, esti frumoasa si acum! Nu vreau sa mai aud altceva, chiar aratati foarte bine amandoi! Pupici la tot familionul tau frumos. 

CLAU
26 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
gbutucica spune:
Clau hai sa sarim pe Simo ca se pare ca vrea batuta!!!!
Simonetta , io cred ca esti dusa rau, pai mai fata Doamna Sandulescu arati nemaipomenit avine in vedere ca esti casat. de 4 ani si mai ai si 2 copii( ma rog unu si ceva, inca). tu chiar vrei niste vreascuri
pe schinare?
La multi ani petru cei 4 ani de casatorie , io cred ca intentionat ati uitat ,sa va certati unul pe altul sa va puteti inghesui.........
.
Mihutza pup
.
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
simonette spune:
Mda...multumesc....
Cat despre inghesuiala nu am nici un chef! Sarcina asta m-a secatuit de apetit! Parca as vrea dar cand vine vb despre fapte imi vine sa ii dau in cap!
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
zozela spune:
Salutare !
Mai fetelor vad ca devin din ce in ce mai puturoasa dimineata!Azi m-am trezit la 10.00..si asta numai datorita bebelusului drag!
Cred ca a stat el ce a stat si cand a vazut ca nu ma mai trezesc-a inceput sa faca niste salturi..Ziceai ca am un mic acrobat in burtica!M-am trezit,i-am cantat putin,s-a linistit si apoi am putut sa ma ridic si eu ca omul,sa-mi incep rutina matinala![]()
Vreau si eu sa vad Bee Movie
Sunt innebunita dupa filmele de animatie!
Ah..aseara am vrut sa vad si eu Ticalosii(cu Stefan Iordache,Mircea Diaconu,Gheorghe Dinica,Mircea Albulescu,Dan Diaconescu,Radu Moraru,Nelu Ploiesteanu,etc.),de fapt-am vazut cam jumatate..si am adormit
Mor de necaz!O sa fac o ciorbica de perisoare si apoi o sa ma intind putin sa-l vad si eu!![]()
Frumos a fost ca am adormit cu fata in sus,mana randunoiului fiind frumos asezata pe burtica mea!Cand am vb.mai devreme cu el mi-a zis ca a primit 9 lovituri(numarate)-chiar in palma!
..Eu dorm..si ei se distreaza..Deh..unii mai si muncesc peste zi
Asa..gata cu povestile pt.ca trebuie neaparat sa felicit pe cineva-pe-Mary!!
Sarcina usoara mamico,fara greturi si nelinisti!!
Abia astept sa vii sa ne povestesti experinta primei intalniri cu mazarica ta!
Multi pupici pentru Naty si Simo!
Ahh..Miha..m-ai terminat cu pozicile alea!!
Irina!Bine zis cu fructele!Eu m-am pus pe mere si portocale..
Cred ca mananc cel putin 5-6 din fiecare/zi!
Am gasit la Selgros niste portocale duulci-6lei/saculetul!Sunt grozave!
Ioana poti face vaccinul antitetanos dupa luna a 7a,dar eu nu as vrea sa-l fac..Sa vedem ce zice si Dr.ginecolog.
Deea te astept pe mess!
Pucca ai luat o decizie ft.buna!
Stai cumintica la patuc..e cel mai bine asa-paza buna,trece primejdia rea!
Ralucutza-energeticutza!![]()
Simo spor la treaba-
!Mmm..Frumoase pozici!
Imi place cum iti sta cu parul intins!

Clau tinem pumnii sa vii cu vestea cea buna!
tuturor randunicilor pitite-sau..nu!!![]()
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 23+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Zoze, ce frumos s-au distrat baietii tai in timp ce tu dormeai! Super fain! Si mie imi place tare mult cand il loveste in palma de mai multe ori asa. Sotzul a facut clar deosebirea intre sarcina asta si cea cu Razvanel. El era mai lenevos, mai finut, pe cand Rebecca este ca un mic uragan, tot timpul energizata . Oare asa o sa fie si in afara burticii? ![]()
![]()
CLAU
26 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mihutza11 spune:
Simo ma alatur lui Giani cu
... ai fost, esti si vei fi o mami frumoasa si sexoasa!! nu degeaba te inghesuie randunoiul!
si La Multi si Fericiti Ani de casnicie si de acum inainte!!! 
Clau
si te asteptam cu vesti bune!
Ela ce dragut se joaca ei in "lipsa" ta
sa stii ca azi s-a cam dus zapada... si lucreaza oamenii de zor sa puna beculetele in ditamai bradul (mi-e si mila de bradut-sunt un pic ecologista) cica vor sa ii dea drumul de Mos Nicolae.. si cica vin atunci Stefan Hrusca si Vasile Seicaru... si noi suntem la Craiova
... dar cand vin pun neaparat poze cu ditamai bradul 
In acelasi timp parca abia astept sa vin la Cv, nu am mai fost cam de mult, si parca mi-e si mie dor
, de Goguleanul meu nu mai zic...
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Maia37 spune:
Buna fetelor!
mary-Sincere felicitari pentru proaspata mamica
!Sigur e sarcina,ti-am mai spus ca asa a patit si o prietena de-a mea.La 7sapt.am fost eu la echo si s-a vazut si pozitionarea si inimioara
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
25+ cu
Vlad Andrei
bitza037 spune:
Zoze ma bucur ca ai tinut cont de sfatul meu cu fructele.Eu am impuscat trei iepuri deodata.Am rezolvat treaba cu constipatia,fuctele au multe vitamine(citricele multa vitamina C)care ne trebuie pentru imunitatea organismului iarna,si in al trei-lea rand fiindca mancam asa multe m-am gandit sa le iau de la un en gros,si uite asa m-am dus la Piata de Gros si am luat la jumatate de pret fata de oras, ca am luat cu laditza.Si daca stau si ma gandesc bine ....4 iepuri ca nu mai creste fundula sa mare

.
Ca lumea imi vede fundul in loc de burta...si-mi zic:vai Irina !!!! te-ai ingrasat sau mi se pare mie????
IRINA 
+20

sufletel