Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
maryb spune:
dragele mele, va rog sa-mi spuneti si mie, daca va mai aduceti aminte, cam pana la cate saptamani se simt intepaturile in burtica ???
cateodata sunt mai violente, dar suportabile....asa e normal ???
maia37, 
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
zozela spune:
Ah,Clau-nu stiu
Sper sa nu fie asa!Ce ne facem cu ditai duracellu'-n batatura?!![]()
Irina eu eram deja pe felie cu tine in legatura cu fructele
Am plecat de la..destule kg.in sarcina si vreau sa acumulez cat mai putine..Asta-si pt.mine-dar mai ales pt.BB!Imi place si mie sa ma rasfat,mananc de toate,dar..cu masura!
Mary intepaturi-simt si acum.E adevarat ca au fost mai puternice pana prin sapt.16 dar..gandeste-te ca e normal sa mai simtim si un oarecare discomfort,nu te speria!Creste uterul,se reorganizeaza organele pe-acolo..Deh..creste BB!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!
Ela..
in 23+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
maryb spune:
zoze, merci de raspuns....m-am mai linistit. 
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
zozela spune:
Dragute ciripitoare-va poftesc pe ramurica 48!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 23+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
gbutucica spune:
Ela si Irina si ieu sunt pe felie cu fructele , bravoliti-ma si pe mine ( ca acu-s geloasa), asa am fo di la inceput ....ca in greturi era sigurul lucru pe care-l toleram.
Mary , Ela ti-a raspuns deja , si sunt normalmisimo aceste intepaturi , dar nu si confortabile.
Clau sa intri in prenatal cit de repede trebe si vrei( acu m-am dizmeticit si io), deh nedormirea.....
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
ramo_cata spune:
buna ziua randunici....
eu m-am trezit cam nasol azi...am fost un pic ametita ,cred ca din cauza ca azi noapte am adormit pe la 3...ce ma fa?!
ieri am fost la control....e totul bine,cerclajul e bine....e cumintel...dar tot nu am scapat de patut,nu am voie sa fac efort,am voie sa fac cate o plimbarica de-o juma'de ora si mi-a dat voie sa merg la bucuresti de rev...
..cu toate ca o sa mai vb cu dr pana atunci am vrut sa fiu sigura ca nu ratez ocazia de a-mi vedea nepotelul scump si drag...
mi-a dat alt tratament,nu o sa mai iau duphaston,o sa iau utrogestan 2/zi...si mi-a mai dat si elevit si clotrimazol ovule..maine trebuie sa merg sa repet dozarea de anticorpi anti rh-sper sa fie tot absenti.
maryb-felicitari sigur o sa ai bebe mic in burtica...de intepaturi ce sa-ti zic...si eu am ,cica nu prea ar fi normale,am intrebat-o pe dr mea aseara,dar sunt ...sunt probabil provocate de marirea uterului,mai dam un pic si de frig si poate si asta e cauza...stai linistita ca e totul ok,nu se intampla nimic ...
ela-si eu sunt cu fructele,la inceputul sarcinii pana pe la 3 luni si un pic mancam grefe galbene,portocale si lamai la greu din cauza greturilor...muscam din lamaie ca din mar...acum mananc mere...
simo-la multi ani pt cei 4 anisori....multi ani fericiti alaturi de luca si yannis...
mami-pofticios- -eu am citit msg tau pe sarite...deja imi ploua in gura...inca nu m-am gandit ce meniu o sa facem,zic facem pt ca o sa mergem la socrii la bals ...o sa scap de gatit ,am o soacra care gateste f bine si care nu ma lasa sa fac nimic de cand a aflat ca sunt gravida si am mai avut si probleme...sigur n-or sa lipseasca sarmalutele si cozonacii...
giani -am calculat si eu ce ai zis tu si mi-a iesit la amandoi anul 2005...oare ce inseamna....sincer si eu am mancat si mananc muraturi...nu-mi lipsesc de la masa...ele sunt sg la care am poftit
simo-spor la treaba si la mine e ca la nebuni...mi-a promis randunoiul ca baga aspiratorul sambata....sa vedem ca dc nu
o sa ies dupa crengutza ...ma duc sa fac o mancarica de cartofi cu carnitza de pui....pupicesc tot stolul si sa auzim numai de bine...
ramo26
+
20 sapt