Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor, vin si eu la o gurita de cafea!

Maryb, felicitari pentru sarcina, imi dau seama ce fericita esti! La mine la 5 saptamani si 5 zile s-a vazut si inimioara la eco...depinde de cat de performant este ecograful. Doctorul mi-a zis atunci ca daca mergeam in alta parte se vedea doar sacul. DAr cu siguranta iti poate spune ca sarcina este unde trebuie.

Mami, la fel si Rebecca mea, da din picioruse de numa'. Tot timpul suntem la joaca. Si seara cand pune soatza mana imediat iese si ea la iveala si se amuza impreuna. Randunoiul meu este foarte incantat de activitatea ei din burtica iar cateodata o mai pune sa faca nani, dar ea nu vrea deloc! Este asa de haios!

Astazi merg la doctorita de familie sa-mi zica cand intru in prenatal. Abia astept! Sper ca in maxim 3 saptamani sa stau acasa la caldurica cu telecomanda-n brate!

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Clau - tinem pumnii si facem galerie ca sa vii cu vesti cat mai bune de la doctor

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata spre buna ziua dragele mele!!!!!

Maryb si eu te felicit, nu mai incape indoiala este BEBE!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Eu te stiu de la Aspirante Optimiste.Sa stii ca si eu m-am dus ,cred ca pe la 4 saptami si 5 zile si mi-a confirmat dr. bobuletul din burtica.Asa ca daca este un eco performant si un dr. bun nu are cum sa nu vada.Si cum ti-au spus fetele inimioara se vede dupa 7 sapatamni.Asteptam vesti de la tine!!!

Pup toate randunicile mele

IRINA
+20
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Maryb bravo inca o data, sigur e sarcina ca nu degeaba ai intrat aci la noi , ti-am spus de la inceput ca de la noi se ia.Cel mai bine este sa mai suni o data la dr la care ai programare si sa intrebi ( dar inainte de a suna ppune pe hirtie intrebarile) si intreaba si daca tre sa ai vezica plica ca de ex la mine prima eco am facut-o la 7 sapt ( vaginala)si din cauza matzelor care erau goale si atarnau nu s-a putut vedea ff bine daca e in regula cu bobul de acolo , desi era confirmat ca e sarcina intrauterina (recomandarea a fost sa mai repetam dupa 2 sapt),... dar imi spunea dr. ca daca aveam vezica plina se vedea mai bine , Asa ca sa ai SARCINA USOARA mey VIITOARE MAMICA!!!

!!!!!!!!!Bai ne omoara Papacioasa cu meniurile ei , sa sarim cu toatele pe ea

Simonetta , harnicut-o , cind termini , nu poti sa vii si pe la mine ??

pup la voi restu"

Giani 26+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Giani si io fata!
Maryb sa fie intr-un ceas bun! si sa fie bebitza sanatos
mami dar chiar nu ai mila de niste biete randunici mor aici ... oricum suna tare bine meniul de Craciun... noi inca nu ne-am gandit, dar mai e timp... oricum nu cred sa lipseasca salata boeuf, piftia, sarmalele si friptura ... nah ca acum salivez si mai rau...
Simo fata ocupata!

si restul de randunele si ma duc sa pap ceva ca prea mi-e foame

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Maryb eu la prima sarcia am fost la eco transvaginala la 4 sapt si cateva zile si s-a vazut ca sarcina e in uter, deci sigur la 5 sapt iti poate spune daca e plasata corect. La a doua sarcina m-a chemat la eco abia la 9 saptamani.

19 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, RalucaS, clauclau, bitza037, elara, gbutucica, mihutza11, kitzy si toate celelalte fete, va multumesc mult mult de tot pentru raspunsurile voastre.

bitza, asa este noi ne stim de la aspirante optimiste...si iata ca mi-a venit si mie randul sa merg la odisee. inca nu m-am inscris, prefer sa mai astept cateva zile macar.

eu am inteles ca la eco transvaginala trebuie sa ai vezica goala, iar la cea abdominala plina. la 5 saptamani o sa-mi faca eco transvaginala, deci ma duc cu vezica goala. Este pentru prima data cand voi merge la aceasta doamna dr., deci nu am pe cine sa intreb. Ma duc acolo cu vezica goala si daca vrea sa beau apa voi bea apa ca s-o umplu.

va mai tin la curent.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Atat de ocupata incat m-am gandit sa fotografiez niste poze de cand eram tineri (acum 4 ani) si sa vi le arat si voua sa vedeti la ce ma refeream eu cand spuneam ca am imbatranit mult...
Nu stiu mai fetelor...mie nu-mi mai place cum arat...o sa vedeti voi despre ce vb! Io-te:

http://www.flickr.com/photos/upload/done/

Acum...
Maryb, ce ma bucur ca am avut dreptate cand ti-am zis ca un test slab pozitiv e cat se poate de pozitiv!!! Doamne Ajuta sa fie unde trebe si apropo`s de asta sa stii ca eu am fost la dr. la 5 saptamani si s-a vazut sacul gestational asa ca poti merge linistita...iar daca nu se vede inca nik nu panik caci poate fi prea devreme! Dar eu cred ca se vede! si bafta multa!

Mami papacios, , apropo`s de meniul de craciun...anul trecut am facut 350 de sarmale, doar din 3 feluri de carne...bune rau! Anul asta nu mai fac atatea, fac si eu 100 acolo ca ne ajung...anul trecut am facut si pt. nasa mea si pt bunica lui Laur...gata, acum nu poate fata! La mine in meniu mai intra pe langa ce ai zis tu si piftia...mor de pofta! Spor la gateala...si sa stii ca si eu mai fac asa...adica sa le fac acum si sa le fierb peste cateva zile! Cica sunt si mai gustoase!!!

Clau...bafta la dr....sa intri cat mai rpd in prenatal sa ne stai mai mult pe forum...bine?

Ralucas, vezi ca sunt ascultatoare??? Cum am stiut eu ca treaba se face si sg si ca tot pe forum e mai placut!!!

Si pup toate randunicile ca nu mai stiu ce tb sa scriu!

mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Hai ca nu stiu ce link am pus dar le gasiti la album la LUCA!!!

Va pup!!!

mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simonette drag, nu se vad pozele. Incearca altfel ca tare vreau sa te vad!

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput