Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza!

bre toata noaptea( cit am dormit) am visat ca vb cu voi pe net. ma-ti drogat cu acest forum si sunteti vinovate pt acest lucru si pt faptul ca suteti asa de minunate.

apropo de statistica cu stg di drepta, dulciuri sau acrituri....... sa va spun cum am aflat io ca voi face baiat , inainte de 4D,M-a invatat o pretena care acu 2 zile a nascut si in urma testului a iesit fetitza si a nascut fetitza.
aveti nevoie de una bucata pix si una bucata hirtiutza, si bineinteles tabla adunarii:
se noteaza anul de nastere al partenerilor( parintii bb din burta), nu e vb de amanti.

*la anul de nastere mama( ex 1978) se adauga cite 4 ani pina se ajunge la anul cel mai aproape de 2007 sau 2008.
*la anul de nastere tata( ex 1977) se adauga cate 5 ani .
acesti ani sunt cromozomii care la femei sunt mai puternici din 4 in 4 si la barbati din 5 in 5 ani.De ex la mine la anul sotului am obinut o valoare finala 2007 , iar la anul meu 2006, deci adunat cu acriturile mincate si cu eco 4d => baiat.

mihutz,vazut zapada ta si te urasc, nah!
Cami ia si te vopseste daca tu asa simti , este mai importanta starrea sufleteasca( asa mia spus dr. meu), in plus nu sunt dovezi stiintifice ca vopseau care se aplica pe par intra in organism si afecteaza fatul, ca si cafeau, si alte multe.

pupici cu caru'de la o nedormita pt toati

Giani 26+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by RalucasS

Buna dimineata stol , poftiti la o gurita de
luny - sampon colorant zici...? parca m-ar bate gandul...

24+ Lucas

Sa stii ca stilista mea e insarcinata la fel ca mine, are cu 2 saptamani mai putin si se vopseste si m-a asigurat ca nu e nicio problema, ca altfel nu ar risca nici ea! Ce-ar fi sa recomande vopsitul in sarcina, si ea sa aiba radacinile crescute de 2 palme?
Dar mie mi-a fost lene sa ma duc si am vrut sa experimentez cu samponul! Si chiar e ok!

Luny, in 24+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:))

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele colege mai mari

astazi am facut al treilea test, tot un sure check si am tot II liniute, tot pala este liniuta de test, dar este mai vizibila decat la celelalte doua. Incep sa cred din ce in ce mai mult ca sunt gravi. multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat si sper ca duminica sa vad si eu clar II liniute, sa fie de aceeasi intensitate.

acum vin cu o intrebare. eu am programare la dr. miercurea viitoare (programare facuta la inceputul lui noiembrie pentru a vedea de ce nu am ramas gravi in 5 luni de incercari). Voi avea 5 saptamani fix. Credeti ca se va vedea ceva ? adica sa-mi spuna daca este sarcina unde trebuie ???

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Maryb da, la 5 saptamani iti poate spune daca sarcina e unde trebuie, dar deocamdata o sa se vada numai sacul gestational, embrionul si activitatea cardiaca o sa se vada abia de la 7-8 saptmani.
Felicitari!!!

19 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna ziua dragi randunicoase frumoase si inimoase!

Azi am ramas acasa sa fac curat ca nu se mai poate...dar mai intru si pe la voi!

Va pup...n-am citit nik din urma

mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

maryb - inca odata felicitari!
Eu am fost la doctorita mea cand as fi avut cam 5 sapt de sarcina, si mi-a zis sa vin la 6 sapt, pt ca e posibil ca la 5 sapt sa nu se vada nimic la ecograf si nu vrea sa imi ia banii degeaba, si cand am revenit la 6 sapt, mi-a facut eco trans-vaginala si intr-adevar se vedea ca un sambure se samanta acolo, iar la 7 sapt deja i se conturase capusorul ( care era o mica biluta distincta fata de restul corpului, oricum mi s-a parut ca a crescut extrem de mult intr-o sapt)

24+ Lucas

Mergi la inceput

kitzy, merci. stiu ca embrionul si activitatea cardiaca se vad pe la 7-8 saptamani, ma interesa daca va putea dr. sa-mi spuna daca este unde trebuie sarcina. Credeam ca ma voi duce degeaba, merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimineata randunici pufoase! Nu stiu altii cum sunt, dar mie Honey imi da niste picioruse din cele mai voioase si mai dragastoase! Iar eu, ati ghicit ... ma topesc toata de bucurie !

Vad ca pe prima a inceput un film vechi romanesc ... stau sa-l vad si poate mai si calc ceva ca am primit lacrimatii de la consoarta ... la 3 jumatate am programare la manichiura (ca la pedichiura am fost satamana trecuta si nu mai e nevoie) si pe urma ma ridica sotiorul si mergem in Cora, ca la noi in frigider zici ca e stepa Siberiana ... frig si pustiu !

pe 15 mergem la concert la Blanica ... mai vine cineva ca poate ne intalni pe acolo ... pe urma pe 20 dec la controleala si pe urma Craciunelul Merry Christmas...cu cadouase si veselie si mai ales papica ... m-am gandit eu mai bine si cred ca anul acesta voi face sarmalele cu 1 saptamana inainte si atunci doar le fierb ... ca sora saraca a ramas singurica si se face sa imbodonim bradutul si la ea, tot in ajun, asa ca avem activitate la dublu ... si nu pe craba ci cu tot tacamul ... calavii, vin fiert, etc ... chiar, voi ce meniu aveti de Craciun? mie imi plac atunci mai mult chestiile astea romanesti traditionale ... pe 8 (ca dea aia nu vin) mergem la bunici sa taiem porcul si atunci facem carnati gustosi si pe urma la Bucuresti face florinelul niste toba cum doar el stie ...

deci meniu:
aperitiv: salata boeuf, toba de casa, ghiudem (asta de comert, dar imi place mie mult), salata icre si muschiulet afumat (asta tot de casa, afumat la bunici) si maslinute;

sarmalute (anul trecut m-a pus florin sa-i fac sarmalte in cuib, din 4 feluri de carne ... asa ca a invartit papaciosa sarmale de porc, de vita de curcan si de pui ca gasca de un sa ieu ... mici delicate evident, ca daca nu invarti 5 ore la sarmale nu are niciun farmec...s pe urma am luat cate o foaie mare de varza si am pus cate o sarma din fiecare fel, o jumara , le-am impaturit si zdup in oala la fiert cu suc de rosii, zeama de varza si vin alb in cantitati egale)...dar sa revenim, anul asta voi face sarmale din vita si putin porc ...

si la fripturica, bucatele (asa le spun eu bucatilor de carne de la pomana porcului )...

la desert cozonac neicusorule, numa ca am o banuiala ca o sa-l pun pe florinelul la framantat ca eu nu ma risc ... anul trecut am facut , super gustos ( cred si eu,l-am umplut cu nuci, cacao, zahar, stafide si rahat sarma cu ciocolata - gasiti in cora), doar ca de atatea coponente nu a mai crescut si radea tata de mine ... bai fata , asta e chec nu cozonac ... asa vrea el sa ma tachineze gogule ... dar era ravisant si ultra super mega gustos!

abia astept sa mergem la ai mei ( ca la noi parca nu are niciun fun ...asa singurei, la anu'n-ncape vorba, o sa fim trei, alta chestie )

fetelor tre sa fug, ca ii vine mamei nu's ce mobila si nu e nmeni la ea... va las si ma intorc cu prostioarele mele de rigoare mai pe sarica!

Pupici nenumarati pentru toate pufoasele de pe crengutza!

mami_papatot 21+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

RalucaS, multumesc frumos pentru urari si pentru raspuns.
se pare ca parerile sunt impartite, daca se vede ceva sau nu la 5 saptamani. oricum ma voi duce si voi vedea ce-mi va spune.

multi pentru toate gravidutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

maryb - acum depinde si de cat de performant este ecograful unde te duci...oricum si eu am facut cum vrei tu sa faci, m-am dus la doctor si l-am intrebat, asa e cel mai sigur
mami - vrei sa ne omori aici cu meniul de craciun
- si acum ca tot iti plac din 21 dec o sa fie in cinematografe filmul: Bee Movie: Povestea unei albinute
" In timpul unei excursii in afara stupului, viata lui Barry (o albinuta cu ...facultate) este salvata de Vanessa, o florareasa din New York. In timp ce relatia dintre ei devine din ce in ce mai serioasa, Barry descopera ca oamenii mananca miere, prin urmare decide sa-i dea in judecata"

simonette - spor la curatenie azi, dar sa iti faci timp sa mai si ciripesti un pic cu noi, asa cum o faceai pe vremuri...

24+ Lucas

Mergi la inceput