Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
ursuleata spune:
Buna dimineata randunicilor!!! sa aveti o zi minunata ca voi 
18+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
mihutza11 spune:
Buna dimineatza dragalaselor!
mai dar nu prea ati mai ciripit ieri... la mine azi e un soare cu dinti de numa' si gheata pe jos... dar am grija sa nu cad 
Bubu important e sa fie zapada macar de Craciun... adica mie asa mi se pare frumos... Craciun fara zapada parca nu e Craciun de-adevarat ![]()
randunicile! cu optimism inainte si un
si
special pt Naty a noastra!
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
pucca spune:
Neatza randunici cu burtici!
Eu m-m incumetat sa-mi iau concediu pana luni, ca sa ma odihnesc. M-a speriat un pic faza cu colul scurtat, asa ca acum stau intinsa in pat, noroc cu laptop-ul. Asa ca azi toata ziua voi fi cu ochii pe voi. ![]()
+22,
Bianca Maria
Kya spune:
Buna dimineata si de la noi
Ursuleata mi-a placut cu dimineata minunata ca noi 
Pucca ma bucur ca ti-ai luat concediu, si acum stai linistita acasuca. Te mai odihnesti si tu un pic.
Mihutza chiar ai grija sa nu cazi, ca nu e bine! Eu sper sa nu vina prea repede zapezile alea mari in Bucuresti. Nu ca nu mi-ar place zapada, dar nu-mi place gheata de pe jos. Mi-e frica de cazatura. De asta cu foarte mare parere de rau am renuntat si la patinaj si la ski anul asta... ![]()
In parc, in schimb, cand ninge e feeric! Daca ar fi in stare edilii nostri sa curete strazile de zapada si gheata, ca sa se circule cat de cat normal, am avea si noi iarna frumoasa. Asa fiecare zapada da doar un haos de nedescris.
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
RalucasS spune:
Buna dimineata stol
, poftiti la o gurita de 
Am venit si eu la raport,dupa ce am
tot ce ati ciripit, imi cer scuze ca nu am mai intrat de dimineata trecuta dar nu am putut. Oricum azi m-am trezit
foarte bine dispusa
,...va
si va urez o zi excelenta la toate
Kya - sa traiasaca printesa
, si sa speram ca dupa ce i-au cazut bilutele ![]()
nu o sa ii mai creasca la loc ![]()
maryb - mai mult ca sigur esti
, asa ca eu te felicit de pe acum 

si iti urez odisee placuta 
Giani - multumim de vestile de la Movalinda,
si poate sta foarte linistita ca nu o uita nimeni pe aici si de abia o asteptam la ciripeala
pucca - nu te ingrijora de pe acum, si incearca sa faci cat mai putin efort, scarile alea incearca sa le urci incet si sa faci pauze intre etaje ca sa nu fie efortul prea mare 
Mihutza - ciorbica de fasole zici? 

- ai dreptate cu zapada, anul trecut nu am avut nici un strop de zapada la Galati , si craciunul parca nu a fost craciun...si cel mai mult vroiam zapada ca sa o vada si cutu meu care are 1,5 ani si nu a facut cunostinta cu zapada pana acum...
Ela - modele de mobila de pe siteul acela, sunt foarte frumoase, dar unele mi se par exagerat de piperate...
Simo -
fata, stai linistita si eu am tratament asemanator cu al tau, si ai sa vezi ca totul o sa fie bine
deea - felicitari pt concediu
, si acum inseamna ca o sa stai mai mult la ciripeala
roxana - foarte bine faci cu hainutele pt bb, si eu fac la fel, altfel ai timp acum sa gasesti diverse lucrusoare cu un raport bun calitate - pret, decat sa te lasi in ultima clipa cand o sa cumperi orice gasesti
cami - eu nu m-am vopsit de cand am ramas
...cu toate ca mi-as dori, dar nu o sa o fac pana cand nu voi naste, am citit tot felul de opinii si pareri, asa ca am preferat sa nu o fac
Maia - sper sa nu fie asa de obositor cununia+botezul, pt ca vreau sa iasa ceva foarte simplu si cat mai restrans, nu vreau tam-tam mare, ca nu cred ca o sa ma simt in stare sa fac fata
luny - sampon colorant zici...? parca m-ar bate gandul...
bubu - si eu ma inscriu ca vreau si la Galati zapada...
kya - eu referitor la vopsit mai citisem undeva ca ar mai fi daunator mirosul ala puternic de vopsea si tot tacamul...oricum nu am nimic impotriva celor care se vopsesc in timpul sarcinii, numai ca eu am incercat sa fiu extrem de precauta cu orice de frica sa nu pateasca bb ceva, mai ales ca am fost diagnosticata cu im. de av. inca de la 6 sapt, si acum la fel, am tot suflat si in iaurt daca ma intelegi
pucca - foarte bine ai facut ca ti-ai luat si tu un scurt concediu 
24+
Lucas
underqueen spune:
neatza...![]()
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
26+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
RalucasS spune:
Hei randunici! Pe unde stati pitite? Nu veniti si voi la ciripeala?
Maria - de ce esti suparatica asa de dimineata?
24+
Lucas
underqueen spune:
somnoroasa, nu suparata... da am inceput sa ma trezesc acum... (ps: ma cam supara o masea si nu pot sa iau nici o pastila...)
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
26+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
RalucasS spune:
of, saracuta de tine..si pe mine m-au omorat maselele la inceput dar pt ca aveam niste inceputuri de carie, si m-am tot spalat cu ceai de musetel si vad ca de atunci nu mai am probleme...Oricum primul lucru dupa ce nasc o sa fie sa ma duc la dentist sa imi fac "putina ordine"...ca sa nu mai zic ca mi s-a rupt si o masea 
24+
Lucas