Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hello fetele..mi-e asa drag, de azi mi-am bagat concediu medical. M-am enervat pe aia de la servici ca ma cam exploatau, si am vb cu dr. Nu ma mai duc deloc la servici!!!
Noi suntem bine, am inceput sa-l simt si eu pe bebe, mai rar ce e drept, da cand da, da nu se joaca.
Am citit si eu cate ceva din urma:
Kya, deci s-ar putea sa mai am si eu sanse de fata, daca la 12 sapt era 80% baiat. Taica-sau oricum cica el stie ca e fata . Mai avem 10 zile si aflam sigur..abia astept sa ma pot apuca de cumparaturi. Si daca ar fi fata, as avea un motiv in plus, ca doar nu o sa-i dau haine de baietzei de la Alex
Naty, bine ca ai TV..lasa ca vii tu acasa in curand!
Pucca, de ce nu iti scurtezi programul? Iti trebuie doar o recomandare de la dr, si ai dreptul la program de 6 ore. Sanatate oricum..si ai grija de voi.
Ela..ce pot zice ..decat ca iti trimit un mare pupic. Si vezi ce faci cu messul ala
Cam atat tin minte momentan..ma duc sa mai citesc din urma si revin!!!

Deea15+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

AAA.si inca ceva..daca e sa se adevereasca chestia cu dulciurile, apai si la mine clar e fata!! Desi de vreo cateva zile am vazut ca nu-mi mai cade bine ciocolata!! . Mama, si asa as manca, ca am o cioco buna buna trimisa de cumnatzica din Italia!! Amaruie de la Perugina, preferata mea

Deea15+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Rox - din ce am inteles eu cei de la Biogenis sunt cei din Timisoara dar depozitarea o fac undeva la Bratislava . In fine. Spune-mi ce vrei sa stii concret si ma stradui sa-ti raspund desi cel mai bine e sa pui chiar tu mana pe telefon si sa sauni la ambele firme si sa ceri totate informatiile care te intereseaza...

Mai randunici eu azi am fost la cumparaturi. Initial am plecat sa cumpar ceva pt mine, mai precis un poncho care sa acopere burticoasa pt ca nimic nu ma mai incape. Am gasit vreo 2 interesante dar parca nu suficient de groase. Si pt ca ma uit mereu si la hainute de bb am dat peste niste reduceri delicioase la Debenhams. I-am cumparat 2 body groase la deliciosul pret de 29 lei Nu mai spun de oferta de body-uri, de super-calitate, care erau la 69 lei- setul de 7 body (ce-i drept cu maneca scurta). Insa chiar de-s cu maneca scurta vreau sa mai trec pe acolo zilele viitoare si sa iau pt bb Robert dar pt 3-6 luni sa-i vina bine vara!! Asa am facut si cu Cata: ii iau multe hainute la reduceri dar numai de la firme care stiu ca fac haine de calitate, si cu 1-2 sezoane in avans!

Roxana 27 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Dragalase randunele, am si eu o intrebare: voi v-ati vopsit parul de cand sunteti gravi sau aveti de gand?
Ma streseaza foarte tare parul meu dar parca nu ma incumet s-o fac chiar daca dr mea de familie mi-a zis ca nu e nicio problema.
Voi ce parere sau ce informatii aveti???

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 21+Luca
Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Draga cami.. eu chiar aseara m-am vopsit si m-am vopsit si in septembrie pt ca am fost mireasa.
Nu este absolut nicio problema. Dr, Ion Ionut mi-a zis ca nu exista niciun risc.

18+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Sovi-m-am confruntat cu o durere musculara la toata burtika.Parca as fi facut abdomene asa ma durea dar de dimineata pana seara tot asa am tinut-o.Apoi seara cand imi admiram burtika in oglinda am observat ca in jurul ombilicului era vanat(o culoare mai deschisa)si toata ziua m-a durut in zona aceea.Dar dimineata cand m-am trezit nu mai aveam nimic.O fi de la efort,stat mult in picioare...
DelphinasLa multi ani si din partea mea cu intarziere...
Pentru Naty multa sanatate si
Valentina felicitari pt. baietel!
ElaraFelicitari pentru Maria Roxana!Nu stiu de ce dar cred ca pielea e mai sensibila caci nu prea mai suport epilarea si-mi este tare greu.
IoanaSincer si eu m-am gandit la arvunit restaurantul pentru botez.Felicitari tie ca ai reusit si mai ales in apropierea casei.
Silvia-multumim pt.vesti si-ti dorim sarcina usoara si fara probleme.
RalucaSE foarte frumos la ce te-ai gandit cununia si botezul...foarte frumos.Va fi foarte obositor dar le veti trece voi...
Pucca-felicitari pentru fetita ta si ai grija de tine
mami-ce supeeerrr s-a simtit sotul tau cand a facut anuntul...Draduta si haioasa ca intotdeauna am ras si eu la povestioarele tale.
maryb-asteptam vesti POZITIVE.O prietena de-a mea a patit la fel ca tine si i-a mai venit si ciclu o luna.Apoi...a nascut fetita
Simo27-Multa sanatate si rabdare draga mea,ai grija de tine si menajeaza-te cat poti de mult.
Kya-sa va bucurati de Sanziana!Doamne ce m-am bucurat pentru tine!Smecherita fetita voastra
Bubu-grija mare!
Underqueen-Tu ai pofta de prajituri si eu o trag de 3 sapt cu GUTUILE.Toata lumea se mira cum am pofta de gutui ca-ti fac gura pungaSi cand te gandesti ca am capsuni in frigider special congelate caci la prima sarcina am patit-o rau de tot din cauza lor...
deeapuiSi mie-mi place ciocolata si mai ales amaruie dar voi avea baietel
cami33-eu m-am decolorat,vopsit si am folosit si nuantator.In ultimul timp am renuntat la vopsea si am preparat henna pt.intarirea radacinii caci imi cadea.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 25+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Iubitelor, am intrat si eu sa va salut! Se vorbeste aici intr-o viteza uimitoare!
Cami, si eu stiu ca nu-i problema cu vopsitul, mai ales cu produse profesionale, la coafor. Eu am folosit acum o luna sampon colorant, saten inchis, si mi-a placut cum a iesit culoarea si tine destul!
Pupici la toate burticile!!

Luny, in 24+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am intrat sa va spun, pt doritoare, am pus cele 2 pozici cu zapada de azi...
o seara placuta sa aveti!

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihutza, asa mi-e de dor de zapada!! Vreau si eu in Bucurestiul asta zapadaaaaaaaaaa!!!

Oana 18+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mihutza, Deea, nu stiu daca se aplica la mine regula cu dulciurile. Eu cand am avut perioada de pofte, am poftit doar la muraturi si saratele, nicidecum la dulce. Acum ce am mai inceput cu ciocolatile, pentru ca daca mai am cate o stare de lesin, imi ridica glicemia, si imi revin.

In orice caz, revin la statisica noastra: fetita cu ovulatia pe dreapta!

Cami eu m-am vopsit, si o sa ma mai vopsesc. La coafor cu produse profesionale, si nu este nici o problema. Asa mi-a spus si doctorul - nu se absorb substantele prin piele decat intr-o cantitate infima care nu are absolut nici o relevanta. Iar coafeza (la care ma duc de ani de zile) mi-a explicat ca vopselele actuale sunt mult diferite de cele de pe vremea mamei sau bunicii. Alea erau intr-adevar toxice. Iar in salon am vazut multe mamici care stateau la vopsit.
Este adevarat ca la mine s-a nimerit sa evit primul trimestru.
Exista si pe DC multe discutii despre asta, si o sa vezi foarte multe mamici care s-au vopsit in timpul sarcinii si sunt bine mersi, cu copilasi sanatosi.
La fel am mai scormonit internetul, si peste tot spune acelasi lucru - nu are nici o influenta asupra sarcinii.
Asa ca fugi si fa-te frumoasa!

Zoze, Ursuleata, Giani, Kitzy, Mami, Bitza, Clau, Bubu, Ramo, Maia mamicile si tot restul stolului!

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput