Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

fetele, voi ce stiti de setul 2 de analize de sange?
cand se face? auzisem ceva de luna 7 dar nu stiu sigur...

_
22+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Zoze, ce draguta esti!!!!
Eu stiud e site-ul ala de mult,si sunt innebunita dupa camerele alea de copii,dar sunt niste preturi!!!!!...avand in vedere ca nu numai asta este cheltuiala.

mai fetelor, nu va mai ganditi atat la mancare!!!!incercati sa mancati cat mai multe fructe, sunt si sanatoase si va mai taie si din pofta asta de mancare.

IRINA
+20
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai, mi-am facut o programare pe 18 si una pe 8 decembrie. Deci ori ma duc la 22 si 2 zile, ori la 26 si 2 zile.
Controlul meu o sa contina automat si eco doppler, pentru ca de fapt scopul este sa masoare IR-urile. Cum ele sunt relevante din saptamana 23 cred ca 18 decembrie e prea devreme. La Medsana ultima zi inainte de concediu este 18, pentru ca el doar marti merge acolo. Daca zici ca la AMA mai e si pe 20, e in aceeasi saptamana. Apoi intra in concediu.

Nu am reusit inca sa dau de el la telefon sa-l intreb cand sa ma duc. Teoretic ar trebui sa ma vada intre Craciun si Revelion - si atunci cred ca e doar la spital, daca nu o fi in concediu de tot.

Pe tine cand te-a mai chemat?
Din cate am vazut, controalele sunt lunare (cu sau fara masuratori ecografice). Eu de cate ori am fost mi-a zis - ne vedem peste o luna.

In orice caz mi-am facut programare si pentru urmatoarea eco morfologica in martie. Pentru controalele lunare astept sa vad ce mai zice si cand ma mai cheama.

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

mie mi-a spus ca ne vedem la control inainte de sarbatori, in jur de 20 dec ... iar cand masura la eco, mi-a spus si mie sa mai facem doppler pentru nu-s ce masuratori care tot asa, sunt la limita superioara ... pana la urma eu il sun sa vad ce si cum, s nu ma mai ia iar la rost ...

mami_papatot 21+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna randunici frumusici...
am aparut si eu pe aici,cam tarziu pt ca noi dormim pana tarziu,pana papam ceva,pana citim msg...trece timpul....suntem un pic mai lenesi...
nico-fff frumoase pozele de la sanius....vreau si euuuuu
clau-ff misto masuta de infasat....
corinaracu-bine ai venit in stol....
dana-bine ca ai reusit sa faci eco...sper sa nu patesc la fel si eu,am programare dar mai stii...surprize,surprize...
naty-chiar dc nu esti inca pe crengutza ma bucur ca esti mai bine....tot binele din lume tie iuliei... DD o sa fie alaturi de voi...
kya-felicitari pt printesita...sa fie anatoas si frumoasa...si sigur o sa fie smechera..n-a vrut ea sa-si arate pasa din prima....
mary-o sa vezi ca vei fi mamica...stai linistita...tre'sa mai treaca un pic timpul e posibil sa fie micutz si de asta e testul slab...
pucca-cred ca trebuie sa cam stai linistita,mai usor cu scarile...urcale incet incet,precum o babutza...si capul sus...gandeste-te ca o sa fie bine,dar cred ca mai bine ar fi sa stai acasica in concediu...eu sunt in concediu de la 3 luni,tot din cauza colului...al naibii el de col...mare bataie de cap ne mai da...
oana-imi pare rau pt vladut...
simo-capul sus o sa treaca si momentele astea...
va pupicesc pe toate

ramo26+ 20 sapt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mami_papatot
... iar cand masura la eco, mi-a spus si mie sa mai facem doppler pentru nu-s ce masuratori care tot asa, sunt la limita superioara...

Ha, poate sunt tot IR-urile (ca ti-a zis de Doppler).
Nu m-ar mira, la cate coincidente avem noi 2

Da daca tot te duci pe 20, banuiesc ca face si masuratorile atunci. De ce iti trebuie o eco in plus?

Kya cu Sanziana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rox_dox

fetele, voi ce stiti de setul 2 de analize de sange?
cand se face? auzisem ceva de luna 7 dar nu stiu sigur...

_
22+ cu RADU

Pozele mele!

Eu in fisa mea am asa:

SAPT 28 - HLG, sumar urina, urocultura, examen secretie vaginala, culturi din col

SAPT 36 - culturi din col

Kya cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ela-ffff misto site-ul...mamaaaaaaaa dar ce preturi..usor de privit greu de achizitionat :(

ramo26+ 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

pai daca merg la control pe urma sa nu zica ca nu am programare si la eco ... nici nu stiu ... ca la control banuiesc ca ma urca pe masa,kg, tensiune si intrebari...

mami_papatot 21+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu stiti nimic de vaccinul antitetanos care se face la medicul de familie la 7 luni?. Intrebati ginecologul. Asa o sa fac si eu la urmatorul control, desi medicul de fam. mi-a zis ca ma asteapta la 30 de sapt...

Ioana
27+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput