Mamici de Martie-Aprilie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mami tu vorbesti?
Eu de dimineata tot rontai prostiute - covrigei, prajiturele, ciocolatele, am si o sticla mica de cola...

In masina, buzunarul de la usa e plin e invelitori de bomboane si ciocolata. Cand o ajunge randunoiul sa le vada... Nu apuc niciodata sa le arunc, ci se tot mareste gramada. Am ajuns un fel de "bombon eater"

Iar azi cand ajung acasa, imi fac cartofi prajiti, ca la ei visez de dimineata...

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am gasit un site cu chestii dragute foc:www.cesco.ro

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Kya, vezi ca daca ai poftit la dulce a iesit Sanziana?
si mami papacios la fel cu pajiturilcile! de mine nu mai zic... oricum ceva adevar vad ca exista in vorba asta batraneasca..

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
N-am mai apucat sa scriu, dar v-am citit din scoarta-n scoarta!
Vladutul meu a fost bolnavior, cu febra, am fost la dr si are bronsita, acum e mai bine si ia antibiotic. Mai rau e ca l-a luat si pe sot raceala si tare mi-e sa nu iau si eu de la ei...

Sovi, te-am vazut la tai-chiu, esti super dulce si se vede si burtica, sa stii!

Kya, ce surpriza! sa va traiasca Sanziana!

Simo27, saracuta de tine prin cate ai trecut! Multa sanatate iti doresc si bb sa stea cumintel in burtica!

Ma bucur pt. Naty ca e mai bine si nu mai are contractii, o asteptam cu drag acasa!

Cory, mami de Larisica, pe unde esti??

Pucca, felicitari si tie pt. bb sanatos!

Mai vroiam sa mai scriu, dar m-a lasat memoria...

Azi am liber si am program artistic de gospodareala, revin un picut mai tarziu!

Oana 18+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ELAAAAA.... m-ai topit cu site-ul asta... Doamne ce de dragalasenii!!!!

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hello, hello! dimineata m-am trezit cu o pofta nebuna de prajituri cu frisca, drept pentru care m-am saltat intr-un cot si am inceput sa ma uit insistent la sotul meu care , bineinteles, dormea. bineinteles ca s-a trezit intr-un final. conversatie:

eu: - Mai dormi?
el: - De ce?
eu: - Asa...
el: - Ce s-a intamplat?
eu: - Nimic...
el: - Hai zii...
eu: - Stii...
el: - Da...
eu: - Am vazut la televizor prajituri cu frisca...
el: - Ma duc sa-ti iau?

faza e ca pana acum nu prea mi s-a nazarit ca vreau ceva anume asa ca acum normal ca i s-a parut ciudat...pana la urma a trebuit sa ies si eu in oras si mi-am luat prajituri cu frisca....si atat eu cat si el am fost mai fericiti... the end (pentru azi...)

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 26+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am fugit si eu un pic din pat,ca nu mai pot ....
Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine!
Am tratament cu jum de pastila gynipral la 8 ore,de 3 ori pe zi no-spa,scobutil si 1 pastila de Centrum materna!Marti am control la dr ,sa vedem cum am evoluat!Mi-e cam frica ce o sa-mi spuna,dar sper sa fie bine!
Cu David ma ajuta sotiorul,si bineinteles mama,nu stiu ce m-as fi facut fara ea!Ne face mancare,spala,calca,se ocupa de Davidutu cand e sotu la servici...dar ,ma simt tare rau ca eu nu pot face nimic!Dar asta e,vreau sa vina bebe la termen ,nu mai repede si o sa fac tot ce tine de mine sa fie asa!E un zbenguit ,se misca tare mult si asta ma incanta!Chiar,in spital,au venit sa -i asculte inimioara(care se asculta,cica,de la 28 de saptamani,eu aveam 25!) si surpriza:am auzit-o!Ei spuneau ca la o sarcina mai mica de 28 de sapt nu se poate auzi!Dar,bebele meu e mai precoce...
Ma plictisesc...cred ca o sa fac gaura in pat!

Nicoleta,eu stau in Noua,nu e mare distanta intre cartierele noastre,dar prea curand nu cred ca ne vom putea intalni,desi mi-as dori tare mult!Superbe pozele,sa-ti traiasca Stefan!E un scumpic!

Va pupacesc ,dragelor si va multumesc de gandurile pozitive si de...,astea cred ca mi-au crescut moralul!

Simo,mamica lui David,26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Si eu mor de foameeeeeeeee!!!!!!!!!!!
As manca tot timpul.

18+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

hai ca am mancat niste peste cu mujdei, asa rece din frigider, dar bun ... si putin ...

kya
, auzi cuconitza, ce ai facut cu programarea la eco? o faci in decembrie cu controlul sau o lasi pe urmatoarea eco din lista de analize? tie ce ti-a spus Parvu? cu dulciurile, nah, stam bine ca sunt de toate ... niste portocale as manca dar nu mai am si mi-e lenica sa cobor ... plus ca am stat toata ziua cu ochii pe calc si acum am o stare din aia tampitzica de n-as face nimic...

ca eu mi-as face programare dar mi-e ca iar ma cearta ca vin la eco degeaba!

mami_papatot 21+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, hai, moralul sus! trece si greul asta si va fi mai bine. Cand poti sa iesi poate ne vedem, baieteii cei mari sunt cam de-o seama, Stefan este foarte prietenos. Sanatate si ai grija de voi. Mare noroc ai cu mama ta, noi suntem singurei prin Brasov, am o bona care mai face una-alta...

Nicoleta 19 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput