lista pt mos craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monixy/monixy.jpg)
in loc de introducere , urmatoarea discutie reala pe messenger:
X:lista de mos craciun pt sot?
Y:who cares about the husband?
X: pai , in ideea ca sa ii punem sa citeasca pe forum ce ne dorim si poate chiar vom primi
Y:never, al meu imi da bani, ca la... doar dulciuri stie sa ia singur... mi-a luat si chiloti odata
,erau atat de mari. m-am si suparat, atat de mare ma vede el
X: mai , se pare ca ei iau pe masura lor , si pe ideea mai mare -mai bun
Y: pai atunci sa-i imbrace ei...mai bine te intrebi ce crezi ca ar lua sotul (lasat sa decida singur)?
X: dilema :intre vis si realitate
Y:ai ce ai cu visul si realitartea..ma omori
..nu mai visa atat
voi ce cadouri ati vrea sa primiti si cu ce credeti ca se vor prezenta sotii
?(tocmai mi-am adus aminte de o reclama de anul trecut , un tip iarna , seara , pe zapada , toate magazinele inchise , ce sa faca , ce sa ia , urmatoarea imagine , suna la usa iubitei si zice :"la multi ani" ,punandu-i un maidanez cu funda , in brate)
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Sotul meu intotdeauna mi-a facut cadouri frumose,chestii la care poate nici nu m-am gandit,ma incantat tot timpul.Se pricepe la facut cadouri,nu vine cu chiloti pt ca considera ca aia trebuie sa mi i-au eu.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
RalMar spune:
Astept sa vad cu ce se prezinta. Nu-i fac liste ca, de obicei, se pricepe la capitolul cadouri. Mai putin la parfumuri
moko spune:
ha ha, eu nu vreau niciodata sa-i dau indicii sotului despre cadoul cu care trebuie sa se "infiinteze " la usa.Iar el cauta, se zbate, imi suna prietenele pentru sfaturi(si daca vreuna ii spune ceva)) cand ajunge acasa e mai fericit decat un copil
- a reusit, a reusit si de data asta sa gaseasca darul potrivit!!
ps: fi'ar sa fie, si eu mereu am un flash inainte sa deschid cadoul si intuiesc ce se afla in el, din clipa in care coboara din masina!(mai nou, fac pariuri cu prietena mea- de data asta mai ghicesc?)- bineinteles ca nu-i vina lui si ma bucur si de cadou si de "surpriza"!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Anul asta este primul in care i-am spus ce imi doresc de Craciun .
Un parfum Puma Create.
Pana acum mi-a dat doar cadouri frumoase, si asta in ciuda faptului ca uraste sa mearga la cumparaturi.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Lona spune:
La noi e foarte putin romantic: eu ii spun mamei, ea merge cu sotul meu (sau singura, si se "deconteaza") si gata. Fara emotii si banal...
In primii ani de casatorie eram frustrata, dar m-am resemnat. Exista si defecte mai mari, asa ca asta e tolerabil.
Ortansa spune:
de Mos Craciun,noi ai mari,nu prea avem drepturi(drepturi la care am renuntat de altfel de buna voie si nesiliti de nimeni)-asta apropos de drepturile parintilor.facem cadouri doar copiilor.ce sa-i faci,daca am aflat ca Mos Craciun nu iegzista
I've gt you under my skin
Buburuza-shop spune:
quote:
Originally posted by elyda
CUUUUM??? EXISTA MOS CRACIUN???
dana
![](radtare.gif)
Sigur ca EXISTA! Da' merge numai la "copiii" cuminti...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
quote:EI ACUM SI TU...ADEVARUL ESTE CA EU NU SUNT CUMINTE...DELOC!DA' PROMIT CA O SA MA FAC!!!
Originally posted by Buburuza-shopquote:
Originally posted by elyda
CUUUUM??? EXISTA MOS CRACIUN???
dana
Sigur ca EXISTA! Da' merge numai la "copiii" cuminti...
Cu drag de copii,
Buburuza
![](floare.gif)
dana
roxanal spune:
apoi, si eu sunt frustrata la acest capitol, soltul meu nu se pricepe deloc sa aleaga cadouri, de obicei imi da mie bani si eu merg sa cumpar..da nu-mi place deloc ideea ..anul asta am primit cadoul inainte de Craciun
asa ca..nema altul