lista pt mos craciun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

mos craciun poate ca nu exista , dar mister craciun sigur exista ; si miss craciun cred ca exista ca doar si noi ii cadorisim pe partenerii nostri , nu-i asa?
chiar ,voi ce va ganditi ca ar vrea cadou sotul si ce posibilitati ar fi sa primeasca exact acel lucru?
eu as vrea vreo 5 carti ,niste cercei si un week-end undeva departe , fara copii. cel mai sigur , voi primi 2 carti si un vin bun.
el ar vrea o masina noua si o undita de pescuit , si va primi undita si o carte sau revista despre masini .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

de Mos Craciun,noi ai mari,nu prea avem drepturi(drepturi la care am renuntat de altfel de buna voie si nesiliti de nimeni)-asta apropos de drepturile parintilor.facem cadouri doar copiilor.ce sa-i faci,daca am aflat ca Mos Craciun nu iegzista

I've gt you under my skin

Asa si la noi, vine doar la copii. Noi, astia mari, daca mai avem din ce, cumparam ce am avea nevoie si impachetat frumos, spunem ca e de la .

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Mi-as dori sa merg in Ardeal (unde m-am nascut) la colindat...nu o sa ajungem insa anul acesta, copilul fiind prea mic.
Anul acesta s-a nascut bebe, e sanatos, eu mi-s vesela, fata invata bine la scoala, sotul munceste ce sa mai vreau de la mos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Sotul meu nu prea le are cu shoping-ul. Daca nu poate sa afle de la mine ce-mi doresc apare cu ceva pentru casa(electronice, decoratiuni,...)

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

sotul meu se pricepe la cadouri...tot timpul m-a surprins placut....dar ii si place sa mearga la cumparaturi...
au fost perioade cand i-am mai zis ce sa-mi cumpere...recunosc,sau imi cumparam cand eram cu el si ziceam ca-i pt craciun....acum,nu i-am mai zis nimic..astept cu nerabdare sa vad ce-mi ia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mie mi-a adus deja mosul ce imi doresc de ani de zile: un bebe. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu gravi de craciun si anul asta sunt!
Sotului i-am luat deja un dvd recorder, fire-place si un set de 3 telefoane de casa; mai tre' sa gasesc maruntisuri ptr. umplut 'soseta' (stiti voi-sosete de-alea mari).
El reuseste sa ma surprinda in fiecare an; dar anul asta i-am spus ca vreau un set de oale si o masina de facut paine.
Ne intalnim dupa craciun sa spunem daca am primit ce am 'ghicit' pe-aici sau ce am 'comandat' la mos?

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by roxanal

apoi, si eu sunt frustrata la acest capitol, soltul meu nu se pricepe deloc sa aleaga cadouri, de obicei imi da mie bani si eu merg sa cumpar..da nu-mi place deloc ideea ..anul asta am primit cadoul inainte de Craciun asa ca..nema altul

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

ce bine...credeam ca sunt singura...pe lume!si sotul meu tot cu bani "cumpara-ti ce vrei tu."as prefera un cadou ceva...dar sa fie de la el!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Danutza, ce sa-i facem, cum spunea cineva pe aici, pe DC, acesta este un defect de trecut cu vederea
eu sunt curioasda daca mai primesc si alt cadou in afara de primul..care a fost destul de mare(o casa)..da asa..mai personalizat ..da tare-mi este ca a presupus ca mi-a rupt gura cu asta si nu ma mai gandesc la altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by roxanal

Danutza, ce sa-i facem, cum spunea cineva pe aici, pe DC, acesta este un defect de trecut cu vederea
eu sunt curioasda daca mai primesc si alt cadou in afara de primul..care a fost destul de mare(o casa)..da asa..mai personalizat ..da tare-mi este ca a presupus ca mi-a rupt gura cu asta si nu ma mai gandesc la altul

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

O CASA ??????????!!!! MAI VEZI TU CADOU ...pai ce vrei sa-ti mai faca acum ca nu mai are cu ce sa-ti mai cumpere altceva!adevarul e ca ai dreptate ,un cadou este ceva pentru mine ,"nu conteaza valoarea,conteaza faptul ca s-a gandit la mine". cu chestia asta il omor de tot ca imi spune ca el mereu se gandeste la mine...SI ATUNCI UNDE E CADOUL????

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Mie imi place mai mult sa fac eu cadouri, decat sa primesc, fiindca foarte rar ma "nimereste" careva (sotul inclusiv!). Am asa o banuiala ca imi cauta disperat parfumul Diorissimo, fiindca m-am plans eu ca se gaseste rar si mi l-as dori, dar...nu stiu daca va fi sa fie.

Eu m-am gandit deja ce cadou sa-i fac, date fiind resursele financiare destul de limitate si cei 7 copii carora vreau sa le iau cadouri frumoase (numai una e a mea, restul sunt copiii prietenilor). Deci: am ochit un neglijeu rosu cu blanita alba (vreo 80 ron), ciorapi albi cu banda adeziva, jartiera rosie de dantela, plus caciulita fiica-mii de Craciunita de anul trecut, asa ca voi fi Craciunita care ii indeplineste lui toate dorintele, asta dupa ce ne pleaca musafirii si puiuta mea doarme... Pun pariu ca va fi foarte incantat si va tine minte Craciunul asta!!

Mergi la inceput