lista pt mos craciun

lista pt mos craciun | Autor: monixy

Link direct la acest mesaj

in loc de introducere , urmatoarea discutie reala pe messenger:

X:lista de mos craciun pt sot?
Y:who cares about the husband?
X: pai , in ideea ca sa ii punem sa citeasca pe forum ce ne dorim si poate chiar vom primi
Y:never, al meu imi da bani, ca la... doar dulciuri stie sa ia singur... mi-a luat si chiloti odata,erau atat de mari. m-am si suparat, atat de mare ma vede el
X: mai , se pare ca ei iau pe masura lor , si pe ideea mai mare -mai bun
Y: pai atunci sa-i imbrace ei...mai bine te intrebi ce crezi ca ar lua sotul (lasat sa decida singur)?
X: dilema :intre vis si realitate
Y:ai ce ai cu visul si realitartea..ma omori..nu mai visa atat

voi ce cadouri ati vrea sa primiti si cu ce credeti ca se vor prezenta sotii ?(tocmai mi-am adus aminte de o reclama de anul trecut , un tip iarna , seara , pe zapada , toate magazinele inchise , ce sa faca , ce sa ia , urmatoarea imagine , suna la usa iubitei si zice :"la multi ani" ,punandu-i un maidanez cu funda , in brate)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sotul meu intotdeauna mi-a facut cadouri frumose,chestii la care poate nici nu m-am gandit,ma incantat tot timpul.Se pricepe la facut cadouri,nu vine cu chiloti pt ca considera ca aia trebuie sa mi i-au eu.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Astept sa vad cu ce se prezinta. Nu-i fac liste ca, de obicei, se pricepe la capitolul cadouri. Mai putin la parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

ha ha, eu nu vreau niciodata sa-i dau indicii sotului despre cadoul cu care trebuie sa se "infiinteze " la usa.Iar el cauta, se zbate, imi suna prietenele pentru sfaturi(si daca vreuna ii spune ceva)) cand ajunge acasa e mai fericit decat un copil- a reusit, a reusit si de data asta sa gaseasca darul potrivit!!
ps: fi'ar sa fie, si eu mereu am un flash inainte sa deschid cadoul si intuiesc ce se afla in el, din clipa in care coboara din masina!(mai nou, fac pariuri cu prietena mea- de data asta mai ghicesc?)- bineinteles ca nu-i vina lui si ma bucur si de cadou si de "surpriza"!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Anul asta este primul in care i-am spus ce imi doresc de Craciun .
Un parfum Puma Create.

Pana acum mi-a dat doar cadouri frumoase, si asta in ciuda faptului ca uraste sa mearga la cumparaturi.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

La noi e foarte putin romantic: eu ii spun mamei, ea merge cu sotul meu (sau singura, si se "deconteaza") si gata. Fara emotii si banal...
In primii ani de casatorie eram frustrata, dar m-am resemnat. Exista si defecte mai mari, asa ca asta e tolerabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

de Mos Craciun,noi ai mari,nu prea avem drepturi(drepturi la care am renuntat de altfel de buna voie si nesiliti de nimeni)-asta apropos de drepturile parintilor.facem cadouri doar copiilor.ce sa-i faci,daca am aflat ca Mos Craciun nu iegzista

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

CUUUUM??? EXISTA MOS CRACIUN???

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

quote:
Originally posted by elyda

dana

Sigur ca EXISTA! Da' merge numai la "copiii" cuminti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Buburuza-shop

quote:
Originally posted by elyda

dana

Sigur ca EXISTA! Da' merge numai la "copiii" cuminti...

Cu drag de copii,
Buburuza

EI ACUM SI TU...ADEVARUL ESTE CA EU NU SUNT CUMINTE...DELOC!DA' PROMIT CA O SA MA FAC!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

apoi, si eu sunt frustrata la acest capitol, soltul meu nu se pricepe deloc sa aleaga cadouri, de obicei imi da mie bani si eu merg sa cumpar..da nu-mi place deloc ideea ..anul asta am primit cadoul inainte de Craciun asa ca..nema altul

Mergi la inceput