Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, cate idei de jucarii... Stefan a primit casa de marcat de la tati mai demult, se joaca mai mult cand vin copii in vizita la el sau cand ne jucam noi cu el. Dar daca iti place sa faci cumparaturi, e foarte faina. Oare cine, oare cine sa fie expeditorul secret ?

Si la noi e innorat, ploua, vrem ninsoare sa putem sa mergem la patinoar si sa nu fie multa umezeala (patinoarul e acoperit, dar fiind cald, umed, plus efort, mi-e teama)... Poate la noapte va fi mai bine, sa ninga...

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by cristina22

Katty-nu cred ca va fi prea curand "o data viitoare"!!Nu-l mai las, il voi cara dupa mine!!

Heeeii, maine seara vine Mos Nicolae!!! Nu ziceti nimic?? Ce primesc superbii nostri copii de 2002??? Il asteapta pe Mos??

Eu i-am cumparat pe Sergent din The Cars, puzzle si dulciuri-pe care le voi manca eu, ca lui Andrei "nu-i place gustul".Voi?

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

... maine seara? nu se poate , pfoau cand ma duc sa cumpar matza la matza ?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nicoleta

Cristina, Stefan nu stie sa scrie, deci nu a scris scrisoare. Noi il intrebam ce vrea de Craiun, sa ii spunem Mosului, el vrea un tren care e cam peste buget (de fapt sunt doua feluri, unul vreo 450 si altul vreo 900 si ceva de ron), va primi un tren de la gradi, de Mos Nicolae un Thomas si o Emily... il mai intrebam noi dupa serbare si dupa ziua de joi ce vrea de la Mos, insa trebuie sa ii prezint si "oferta".
Anul trecut a vrut un castel, a primit... 2, unul de la noi si unul de la nasi... ca nu ne-au intrebat ce si cum.
Eu as vrea ceva mai interactiv, copiii vostri au laptopuri de jucarie? Si daca da, de care si sunt interesati de ele? Sau stau "prafuite" intr-un colt?
Am aflat ca s-a deschis patinoarul din Racadau, ieri, si noi nu am aflat nimic... Acum ploua, dar zilele urmatoare sigur mergem.

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

nicoleta draga , avea o fetita in spital un laptop de jucarie (pentru copii) dupa 2 zile zacea abandonat. Nu pot aprecia asa ceva dupa ce au pus mana pe calculator.

Nici eu nu stiu ce sa aduca Mos Craciun , mai ales ca Emma a cerut role , dar pe vremea asta nu se mai gasesc ...
... ca sa nu mai zic ca o doare piciorul...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

03.12.2002--- Yasmine Alessia --- khristin

La Multi Ani fata frumoasa, sa cresti mare, sanatoasa si tot ce iti doresti sa devina realitate.

Julian are un spider man laptop si il adora, de vreo 3 ani il are si inca se joaca cel putin de 3 - 4 ori pe saptamana...
la noi Mos Nicolae nu va veni... pup si ma duc sa duc piicu la scoala, dupaia trebuie sa vin sa incarc camionul sa duca cutiile ce le-am pregatit cu lucruri din camera de oaspeti.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mamicute,

Am deschis un subiect si la "Parintii intreaba" si, tot asa, am fost sfatuita sa-i dau algocalmin si sa-i fac impachetari. Cand ne-am intors de la pediatru - al 2-lea dr. care l-a consultat azi- avea iar 40, a dormit pe drum in masina, acasa s-a trezit putin, i-am dat nurofenul si niste apa, l-am bagat in pat si a adormit la loc. Il tin sub observatie - m-am dezobisnuit sa faca temperaturi asa de mari, acum mai bine de 1 an a facut ultima oara 40 - dar noaptea trecuta, aproape 41 - Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cristina C multa sanatate .Eu tot de fiole de algocalmin stiam iar pt al meu pici tb sa dau 1/2 de fiola.Insanatosire grabnica si multi
La Bodoganel Mos Nicolae va aduce o masinuta,dulciuri si ceva fructe.
De Mos Craciun va primi doua masinute una cu telecomanda iar cealalta merge si canta ,un plovar,fructe si dulciuri.
Am uitat mai vine Mos Nicolae si Craciun si la gradi si la centru de recuperare(pe banii parintilor).
Aida Matza Emma sipt tine.Ce face piciorul matzei?
pt mamici sipt pitici.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Cristina_C si mie imi este frica de temperaturi asa mari. Si totusi antibiotic nu au bagat?
Stii ce am patit o data cu Emma? Tot asa arata termometrul 40,2 , dar a venit Laci si a pus mana pe ea si si-a pus si el termometrul si arata 38,8. ... a fugit la farmacie si a cumparat unul nou.
Ceva Fenobarbital sau Desitin Diazepan nu ii dai pentru noapte daca tot face asa febra mare?

Multa sanatate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Ruxi, Bogdan a avut un instructor? Ca pe Stefan am incercat sa il invatam noi, care nici noi nu stiam hi hi, el patineaza cu un cadru, insa stie si singurel, dar ii e teama si nu vrem sa il fortam... cand va fi pregatit va face asta si singur. Desi la finalul celor aproape 2 ore il duceam intr-un colt de patinoar si mergea patinand fara cadru pana la iesire... Speram ca anul asta sa fie mai curajos. Patinoarul asta e in semi-aer liber, adica e acoperit dar nu in intregime.

Nu Nicoleta, n-a avut ca la noi nu am gasit sa fie optiunea de a lua lectii. Dar e al doilea an cand mergem. Anul trecut la inceput a mers pe langa mantinela, apoi a impins o galeata, apoi a inceput singur. Acu' nu inseamna ca e expert, cade destul de mult, dar are f.f.f mult entuziasm pt. sportul asta. Nu m-a lasat niciodata sa il tin de mana, tipa "nu nu, pot singur!" si nu ii e frica sa cada, are mult curaj. Doar ca acu' doua saptamani a cazut atat de mult incat a avut blugii absolut leoarca de uzi si nu e prea bine in aer liber asa ceva. Asa ca saptamana trecuta i-am pus pantaloni din aia de fash, sa cada cat vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu ia antibiotic, vestea buna e ca acum, dupa o doza de nurofen si un somn adanc in care-a transpirat mult, a ajuns la 38. Sper sa scada in continuare.
Si eu i-am luat azi noapte cu 2 termometre, de ureche si cu mercur, sub brat. Din pacate aratau la fel. Sa vad exact cu cat intra pe noapte, sper la un 37 - cel mult. N-am nimic contra convulsiilor dar, slava Domnului, n-a facut niciodata pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cristina, multa sanatate lui Robert! Auzi ce sperietura! Te inteleg tare bine. Sper sa treaca repede si sa scapati. Tocmai acum de Mos Niculae!
Eu nu ma mai gandisem sa ii iau ceva lui Bogdan de Mosh Nicolae, ca astia n-au aci, dar dc. voi luati, o sa ii iau si eu ceva, o jucarie mica si o ciocolatica-ceva.
Si Bogdan a avut mai multe laptopuri de jucarie, incepand de la varsta de 1 an, cand i-a adus nasha lui unul (cam devreme, da' ea n-are copii). Sa stiti ca s-a jucat mereu cu el si inca se mai joaca din cand in cand cu unul din laptopurile astea. De la el a invatat literele/numerele samd. Asta pt. ca eu am laptop, iar computerul lui e desktop, poate de aia inca se mai joaca cu cel de jucarie. Acum sa nu fie cam tarziu pentru asa ceva, pt copiii care stiu deja literele.

La noi cica ar tb sa ninga azi dupa masa. Sa vedem. Eu sunt racita, ma doare in gat, e groaznic. As fi stat acasa, dar vine si femeia la curatenie si nu imi place sa fiu acolo cand vine ea si mai e si o sedinta dupa masa la munca, de la care nu pot lipsi.

Va pup!

Mergi la inceput