Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multa sanatate si tie, Ruxi!
Chiar asa, maine trebuie sa-mi gasesc timp sa iau ceva de Mos, ma gandeam la un lego mic. Tot azi am aflat ca mama nu mai poate sa vina saptamana viitoare, pacat, ca deja imi imaginam Craciunul cu ea la noi. Si nici tata. Asta e, o sa-i vedem de-acum in mai-iunie cand mai mergem noi in Romania.
Si eu vreau zapada, ma dispera vremea asta ploioasa. Acum 5 ani, cand inca eram gravida, tin minte ca era o iarmna ca-n povesti. Si asa au mai fost vreo doua ierni dupa aceea, apoi gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

CristinaC, sanatate maxima copilului ….noi am patit-o cand avea Yasmine vreo 2 ani, i-a crescut febra intr-un minut de la 37 la 40 si apoi a trecut imediat in faza aia de convulsie, i se intepenise corpul si daduse ochii peste cap, in sfarsit a fost groaznic, noroc ca am avut destula prezenta de spirit pe moment si am bagat-o in cearceaf ud, si i–a scazut imediat febra….desi ambulanta a venit in mai putin de 5 minute, déjà ea isi revenise fantastic, dar totusi am dus-o si la spital…deci din pacate cu febra nu e de glumit, va tin pumnii. Nici aici nu li se da antibiotic, si desi la inceput nu eram de acord cu treaba asta, acum dupa 6 ani in sfarsit m-am obisnuit ….se da si antibiotic dar numai in cazuri unde tylenolul nu isi mai face treaba .

Anina, ce mai face dulcica ta ? Intr-o zi la scoala ni s-a facut o prezentare despre diabet ca sa stim ce e de facut in caz de interventie la anumiti elevi, si m-am gandit automat la voi….cum faceti voi cu mesele fixe, isi masoara ea glicemia cu aparatul respectiv? Ea ce-si doreste de Mos?

Sanziana, voi plecati de sarbatori in RO ? Cred ca de-abia asteapta David .

A propos de cadouri, citesc si eu cu interes, fiimea isi pierde repede interesul fata de jucarii, nici nu mai stiu ce sa-i iau ca s-o motiveze, laptopuri are vreo cateva chiar si nu le mai atinge….probabil ca are prea multe, asa se intampla daca e nascuta in decembrie de luna cadourilor.

Diseara, nu mai lucrez nika pt. scoala, le-am pus pe toate-n cui , m-am programat sa ma rasfat si eu la TV cu Victoria Secret Show cu participarea fetelor de la Spice Girls.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

CristinaC-cum mai e Robert??

Khristin-si Andrei isi pierede repede interesul fata de jucarii si eu zic ca se intampla asta pt ca au prea multe.Dar asta e varsta si consider ca e normal sa aiba jucarii cat mai multe, pt ca si noi am avut la vremea noastra, potrivit timpurilor de atunci. Eiii, acum sunt si nostalgica!!

Ruxi-eu zic ca cizmulita tot trebuie sa o aseze Bogand in geam, chiar daca acolo nu se poarta!

Nicoleta-Andrei a primit laptop de jucarie pe la 3,5 ani (Primul meu laptop) si atunci a inceput sa se familiarizeze cu literele si cifrele si chiar l-a tinut pasiunea pt el multa vreme.

Nicole-pare interesant spider laptop. Aici nu am vazut asa ceva.

Aida-poi sa le cumparam role, si daca nu e vreme, le vor folosi la primavara!! Si Andrei isi doreste tare mult!

aici e scrisoare lui Andrei catre Mosu'.El cunoaste literele, dar nu reuseste sa scrie fiecare cuvant corect, doar daca ii dictez pe silabe.Si mai are obiceiul sa scrie toate cuvintele legate.
http://good-times.webshots.com/photo/2217738070081429888oADeeX

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Cristina, nu stiu daca la voi functioneaza, dar la Stefan fac minuni sosetele cu apa si otet, eventual de mere (parti egale, sosete ude si peste ele sosete uscate), la temperatura camerei. El pana acum a avut cel mai mult 39,6 temperatura, cu sosetele astea scadea febra in cateva munite (5-10) de la 39 si la 38 si, ceea ce e mai ok. O singura data i-am facut parca si impachetari, dar mai ok a fost cu sosetele, desi lui nu ii place deloc asa, dar asta e... Sanatate multa si sa treaca repede viroza.

Ruxi, Stefan nu vrea sa cada, el accepta sa fie tinut de maini, chiar ii place sa patineze cu amandoi (eu si tati). Am citit in ziar ca de anul asta au antrenor de patinaj, pentru cine doreste, sa vedem daca il ducem si pe el sau nu.

Cristina, am vazut scrisoarea lui Andrei, foarte draguta ideea, la noi va mai trece pana vom ajunge la stadiul asta.

Aida, Stefan nu are acces la calculator, foarte rar mai tasteaza litere pe laptopul sotului cand il prinde lucrand, dar atat. Jocuri sau alte cele, nu. Avem un calculator, insa eu am amanat pe cat posibil momentul in care Stefan va deveni fan. El stie ca nu functioneaza asta pe acre il avem, chiar il vom da cadou unor rude ale sotului si ii vom cumpara si lui unul, dar mai tarziu.
Asa ca sper ca un laptop de jucarie sa ii fie pe plac deocamdata. Daca nu s-o razgandi...

Nu vreau sa va intristez pe cele care nu aveti zapada, dar la noi ninge de aseara si s-a asternut binisor, cam 20 de cm, insa nu e prea frig si se va topi probabil... Dar e foarte frumos, desi traficul e greoooi.

O zi frumoasa,

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Cristina C multa sanatate lui Robert
Noi nu am trecut niciodata prin asta, Vlady nu a facut febra mai mare de 38, iar doctorita lui a zis daca este mai mare de 38, sa ii dau Nurofen si supozitor Novocalmin. Am auzit si eu ca sosetutele cu apa si otet fac minuni, dar noi nu le-am incercat.
Ii dorim din tot sufletul lui Robert sa se faca bine sa se poata bucura de cadourile de la Mos Nicolae.

Aida multa sanatate si Emmei piciorusul ca sa se refaca.

Ruxij si tie iti dorim multa sanatate

Dodo felicitari lui Bogdanel Cat mai multe progrese !

Nicoleta noi avem laptop de copii de cand avea Vlady 3 ani si sa stii ca pe el l-a ajutat foarte mult, l-au atras jocurile de pe el, a invatat mai usor alfabetul, cifrele, adunarea, chiar si la inmultire s-a jucat si i-a placut foarte mult tabla inmultirii cu 1, 2 si cu 5
Vlady a descoperit si PC-ul, se descurca foarte bine pt. varsta lui, eu incerc sa nu il las foarte mult, dar lui ii place..., are si PS cu care ma innebuneste, are voie la el doar in weekend, dar joaca foarte bine si sa stii ca nu lasa nici laptopul de copii, cand nu are voie la celelalte, se consoleaza cu asta mic

Cristina 22 simpatic foc Andrei , foarte frumoasa scrisoarea pt
Si Vlady scrie la fel o litera mai mica, alta mai mare, dar macar Andrei scrie drept, Vlady scrie in diagonala

Nina Cristinei. Asteptam poze de la Targul de Craciun

Vlady este fan Ben 10, asa ca Mos Nicolae ii va aduce unul din personajele lui favorite, Fourarms (il are si pe Heatblast) si ar vrea toata colectia
Va primi si masinute mici pt. parcarea lui, dulciuri si fructe

Va pe toate si va doresc multa sanatate!!!

Iar piticilor, sa primeasca cat mai multe cadouri

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!
Multumesc de intrebari si sfaturi, Robert s-a dus aseara la culcare cu 36, in cursul noptii a trecut putin de 38 dar i-a scazut pana dimineata cu o doza de nurofen. Acum e bine, sa vad dupa amiaza ce-o sa se mai intample. Cred ca momentul crtic a fost ieri noapte, atunci chiar ca m-a luat pe nepregatite mai ales la faza cu delirul.
Cand vine vorba de sosete si impachetari din pacate nu prea e cooperant... de fapt e foarte irascibil si dificil cand ii este rau, bine macar ca siropurile si le ia. Asa eram si eu cand eram mica, are cui semana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

http://home-and-garden.webshots.com/photo/1334949414062961154xEJBKl asta e laptop a lui Julian si stie urmatoarele:
- inveti numerele
- litere
- sa scri cuvinte
- ce numar urmeaza dupa 3, inainte de 5, intre 4 si 6
- cu literele la fel...
- rima cu un cuvant...
fiecare are 3 nivele... e ff priceput jocul si j il adora mai ales cand are tema cu rima si nu gaseste rima la ceva iti deschide jucaria si incepe cercetarea.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La multi ani de ziua de nume pt toate Nicoletele , multa sanatate si fericire

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Francisca ai grija cum le combini. Eu stiu ca se combina asa: Novocalmin(supozitor)+ Panadol si Nurofen+Paracetamol(supozitor).

Cristina_C stai linistita ca nu sunteti singurii. Nici Emma nu suporta sosetele ude la febra ... si nici eu

Cristina 22 scrisoarea. O sa incerc sa pun si eu poze cu scrisoarea pt Mos Craciun si cadourile de la Nicolae. Cat despre role ... in momentul asta chiar nu stiu.

Nicoleta sunteti tari ca ati reusit sa il tineti departe de calculator pana acum. Felicitari

Nina si eu vreau poze din Targul de Craciun. Cred ca am face mai rau ca un copil

khristin eu cred ca majoritatea copiilor se plictisesc de jucarii. Siiigur , fiecare are o jucarica preferata ... iar restul sunt umplutura

Fetelor , va pe toate fara exceptie si multa sanatate va doresc!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la noi a venit mosu cu un ou de ciocolata si un mos de ciocolata in sandalute.. copilul extrem de bucuros... zice cine mi le-a dat.. zic.. mos nicolas... el a venit mosu si buni aici? "pe tata il cheama nicolae si el ii zice mosu .."... zic noooo mos nicolas e frate cu mos craciun ... nu stiu cat l-a multumit raspunsul meu dar si-a luat papuci si i-a pus la loc, a papat ocul si acuma vrea la somn.. la sot mosu i-a adus ceva tarie scumpa si finuta si mie absolut nimic... ... pup la toate si sanatate

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput